Physical Graffiti בן 31

AeroTom

New member
../images/Emo220.gif Physical Graffiti בן 31 ../images/Emo70.gif

האלבום הכפול והשישי של הלהקה יצא בדיוק היום ב-1975. לרגל יום ההולדת בואו נשוחח מעט (או הרבה) עליו.
האם האלבום נמצא ברשותכם? (בגרסת דיסק או תקליט, או שניהם)
בתוך דיסקוגרפיית הלהקה איפה האלבום מדורג אצלכם?
מהם השירים האהובים ביותר עליכם מהאלבום?
מה דעתכם על הרעיון של האלבום הכפול שמכיל גם קטעים ישנים יותר שלא שוחררו קודם?
האם התחברתם לאלבום מהר, או שלקח לכם קצת זמן? וכמובן - כל אחד מוזמן להוסיף כמה שהוא רוצה מהמילים שלו על האלבום וכל מה שבא לו.
Led Zeppelin - Physical Graffiti דיסק\תקליט 1: • Custard Pie • The Rover • In My Time Of Dying • Houses Of The Holy • Trampled Under Foot • Kashmir דיסק\תקליט 2: • In The Light • Bron-Yr-Aur • Down By The Seaside • Ten Years Gone • Night Flight • The Wanton Song • Boogie With Stu • Black Country Woman • Sick Again דף האלבום ב-Achilles Last Stand.

MusicA

New member
בדיוק מתכנן עליו, עוד כמה ימים

הוא יהיה כבר בדרך מאיביי.

מת עליו...

יש לי אותו בתקליט, שזה חתיכת דבר. בדיסקוגרפיה שלי הוא במקום הרביעי. השירים האהובים: IMTOD Trampled Underfoot Kashmir In The Light Ten Years Gone Night Flight לדעתי זה רעיון ממש טוב הקטעים החדשים והישנים ביחד, כי ככה האלבום היוה אבן דרך ונוקדת שיא בלהקה. לי לקח קצת זמן להתחבר לכל האלבום. בשלב הראשון הקשבתי לו ברצף וזה היה קשה. אז התחלתי בלשמוע את כל החלק הראשון והתחברתי עליו לאט לאט אבל בבטחה. החלק השני לקח לי יותר זמן, כי יש משהו בחלק הראשון שהוא יותר עקבי, ובכלל הצד השני של התקליט השני די קשה לעקוב אחריו ואת Sick Again בכלל לא הצלחתי לעקוב אחריו אפילו עד עכשיו.

Liorking

New member
דיסק טוב

האלבום נמצא אצלי בגרסת CD, אחי קנה לי אותו ליום הולדת לפני 2.5 שנים. האלבום מדורג במקום 4, אחרי (מהנמוך לגבוה) הרביעי, הראשון והשני. השירים האהובים עלי: The Rover, Kashmir, Custard Pie, Boogie With Stu, Down by the Seaside, Ten Years Gone לדעתי אפשר היה למחוק חלק מהשירים (Black Country WOman, In My Time of Dying, Houses of the Holy, In the Light, Bron-Yr-Aur) ולנסות להוציא דיסק יחיד. לקח לי לזמן להתחבר לאלבום.

Aeroguy

New member
למה, למה, למה

למה שתרצה למחוק את שני השירים האהובים עליי מהאלבום - In My Time Of Dying ו-In The Light... לא יפה מצדך!

FuNky M0nK

New member
טוב, אז

האם האלבום נמצא ברשותכם? (בגרסת דיסק או תקליט, או שניהם)כמובן בתוך דיסקוגרפיית הלהקה איפה האלבום מדורג אצלכם?אני מניח שמקום ראשון. מהם השירים האהובים ביותר עליכם מהאלבום? אממ houses of the holy' trampled under food. kashmir, bron-yr-aur, מה דעתכם על הרעיון של האלבום הכפול שמכיל גם קטעים ישנים יותר שלא שוחררו קודם?רעיון מצוין. האם התחברתם לאלבום מהר, או שלקח לכם קצת זמן? בעיקרון לשירים בדיסק הראשון ממש מהר, בשני לקח קצת זמן. וכמובן - כל אחד מוזמן להוסיף כמה שהוא רוצה מהמילים שלו על האלבום וכל מה שבא לו. אלבום פנסטסטי. זה הכל.

I Disappear

New member
אלבום מדהים

האם האלבום נמצא ברשותכם? לא ): בתוך דיסקוגרפיית הלהקה איפה האלבום מדורג אצלכם? אממ... אין לי דירוג מיוחד מהם השירים האהובים ביותר עליכם מהאלבום? קשמיר, דה רובר, נייט פלייט... הכל בעיקרון
מה דעתכם על הרעיון של האלבום הכפול שמכיל גם קטעים ישנים יותר שלא שוחררו קודם?
רעיון מצויין
האם התחברתם לאלבום מהר, או שלקח לכם קצת זמן? מהר מאוד וכמובן - כל אחד מוזמן להוסיף כמה שהוא רוצה מהמילים שלו על האלבום וכל מה שבא לו. אלבום מדהים, יצירה :)

Gezunthait

New member
בין האהובים עליי

אין לי אותו, לצערי, בתוך הדיסקוגרפיה, אני חושב שהוא מדורג בערך במקום שני, אולי אפילו ראשון. השירים האהובים עליי ממנו הם: Kashmir, Kashmir, Houses of The Holy, Trampled Under Foot, Ten Years Gone, The Wanton Song. ביחס לקטע של האלבום הכפול, אין לי כל כך דיעה, זה לא משהו שכל כך מעניין אותי, כל עוד המוזיקה שם טובה. אלבום טוב, שלוקח להתחבר אליו קצת זמן, אבל אחרי שמגלים אותו הוא מדהים.

SaintJohn

New member
יומולדת 31 שמח!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

האם האלבום נמצא ברשותכם? (בגרסת דיסק או תקליט, או שניהם) לצערי עדיין לא בתוך דיסקוגרפיית הלהקה איפה האלבום מדורג אצלכם? קשה לומר, איפהשהו בחמשת הראשונים כנראה מהם השירים האהובים ביותר עליכם מהאלבום? In My Time, Ten Years Gone, The Rover, Custard Pie מה דעתכם על הרעיון של האלבום הכפול שמכיל גם קטעים ישנים יותר שלא שוחררו קודם? מבורך האם התחברתם לאלבום מהר, או שלקח לכם קצת זמן? לא יכול לענות על זה, כי אני מכיר את השירים אבל לא את האלבום כיחידה. מקווה להתחבר אליו מהר כשאשיג אותו בבוא היום.

AeroTom

New member
ועוד לא עניתי עצמי...

כמובן שיש ברשותי את האלבום, אך עדיין לא את גרסת התקליטים. צריך עוד להשלים את תקליטי הלהקה מתי שהוא. כיום בכלליות האלבום הוא האהוב עלי ביותר ביחד עם האלבום השני. זה תמיד מתחלף בהתאם לתקופות, אבל זה רק במחשבה הכללית. יש המון שירים נהדרים באלבום הזה . אני חושב שבכלליות האהובים עלי תמיד היו: In My Time Custard Pie The Rover Sick Again Ten Years Gone Wanton Song אבל כמו האלבומים - זה תמיד משתנה תלוי בתקופה. לגבי האלבום הכפול עם ה-Outtakes שלא נכנסו לאלבומים קודמים - זה הדבר שכ"כ, אבל כ"כ אהבתי שגיליתי את זה בהתחלתי עם הלהקה והאלבום הזה. זה רעיון ענק והשילוב הזה של אלבום כפול עם חומר גם חדש וגם ישן יותר שמעולם לא שוחרר, פשוט הקסים אותי. הלוואי וכל להקה שאני אוהב הייתה עושה דבר כזה. זה פרוייקט נהדר. לקח לי מעט זמן, אבל לא יותר מדי. התחברתי אל האלבום די בקלות. ולדעתי האישית האלבום הזה הוא פסגת היצירה של הלהקה. בדיוק באמצע שנות ה-70, הוא חתם 6 אלבומים ראשונים שהם כל אחד יצירה אדירה בפני עצמו. 2 האלבומים שהגיעו אחריו לא היו רעים, אבל היה חסר בהם הקסם המלא של כל האלבום לדעתי שיש אצל כל אחד מששת הראשונים. Physical Graffiti הוא אלבום ופרוייקט מושלם ומצויין ומסמל בשבילי פיסגה גדולה של הלהקה שכל אחד צריך לגלות אותה. ומזל טוב גדול לאלבום
. שמעתי אותו אתמול בגלל האירוע

ShikS

New member
ואני:

האם האלבום נמצא ברשותכם? אין לי אותו על דיסק או תקליט, אבל יש לי את השירים שלו במחשב בתוך דיסקוגרפיית הלהקה איפה האלבום מדורג אצלכם?1 או שני מהם השירים האהובים ביותר עליכם מהאלבום? the rover-שיר עם עצמה אדירה, במיוחד בפתיחה trampled-שיר קצבי ומקפיץ כזה,מזכיר לי טרמפולינה משום מה night flight-הפזמון הפזמון..
the wanton song-איזה ריפים יש בשיר הזה, ממש..כן sick again- פשוט מדהים השיר הזה, לדעתי יותר כבד מרוב השירים שהלהקה ביצעה ויש גם את black country woman, in my time of dying וגם קשמיר יכול להיות נחמד מדי פעם מה דעתכם על הרעיון של האלבום הכפול שמכיל גם קטעים ישנים יותר שלא שוחררו קודם?אין לי ממש דעה על זה, אבל יצא טוב האם התחברתם לאלבום מהר, או שלקח לכם קצת זמן? קצת זמן לקח, אבל לא יותר מדי

למעלה