../images/Emo220.gif../images/Emo79.gifWHAT LIES BENEATH?../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif
אחרי שעבר לו כמעט חודש מיציאת הדיסק, ואחרי ששמעתי כמעט ורק אותו בחודש האחרון מה עם שירשור דעות חצי מגובשות על האלבום?
אני ארשום עוד מעט ביקורת מפורטת יותר על האלבום, אבל בינתיים מעניין אותי לדעת אם אני היחיד שלא סגור ב100% שאני אוהב אותו יותר מאת MWS שתמיד היה ותמיד יהיה אחד האלבומי מופת מהאהובים עליי (אם לא הכי), יש בWLB תחושה של שלמות מסוימת, העיבודים מושלמים, כל צליל מדוייק מאוד, ואין כמעט מקום לטעויות (בפירוט הביקורת אני אפרט מין הסתם חח) השאלה שלי אם העיבודים לא מעובדים מדי, הלחנים לא עשויים מדי, המילים לא מונחות בדיוק במקום, עד למקום שיוצר ריחוק מסוים (זה כל כך טעים עד שאפשר להקיא מזה וכאלה) אולי נשביתי בקסם הבתולי והנסיוני של MWS אבל זאת לא אותה תחושה... ביקורת מפורטת על האלבום בהמשך השירשור D: אני אשמח לתגובות על האלבום, כאלבום אינדיבודאלי, מול MWS ומצידי גם מול האלבום המטרו-אקוסטי של שריף הילד הדרוזי. כל דיבור על האלבום שמנהל את החיים שלי בחודש האחרון מבורך
אחרי שעבר לו כמעט חודש מיציאת הדיסק, ואחרי ששמעתי כמעט ורק אותו בחודש האחרון מה עם שירשור דעות חצי מגובשות על האלבום?