הוסיף לך שלוש שנים תתחדש
M ManRed New member 27/9/06 #86 באתי לספר ואמרתי לו תעשה לי סער פדידה!! אז הוא הוריד את הבגדים.. אחר כך הוא הבין והוציא את המספריים
A Another Perfect Day New member 28/9/06 #119 ../images/Emo79.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif למה הסתפרת..???!#?!#?$? היה לך כלכך יפה ארוך טוב, אבל אתה עדיין כוסון טוּס! ו...חוצפן, לא ראיתי אותך בקוקהקולהה!;[ כנס למסנג' לספר חוויות!!
../images/Emo79.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif למה הסתפרת..???!#?!#?$? היה לך כלכך יפה ארוך טוב, אבל אתה עדיין כוסון טוּס! ו...חוצפן, לא ראיתי אותך בקוקהקולהה!;[ כנס למסנג' לספר חוויות!!
ב בייבי כבש New member 27/9/06 #73 nujdj שם:זוהר גיל:14 ו9 חודשים עיר מגורים:ב"ש שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!):לא חייב מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:X ותמונה שלכם:
nujdj שם:זוהר גיל:14 ו9 חודשים עיר מגורים:ב"ש שיר אהוב(חייב של שייגעצ1!!):לא חייב מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:X ותמונה שלכם:
ס ססילייה New member 28/9/06 #120 זוהר!!!יצאת עמה!../images/Emo6.gif יש רק שתי דמויותב תמונה! שמאל אני ימין את! ושני צדדים עמהשלי.
א אפרת P New member 27/9/06 #88 אני נשארת לשואה שביעית../images/Emo112.gif ביום רביעי הבא, אם לא מביאים עלי את החיזבאללה. שם: אפי XD גיל: 14 וחצי עיר מגורים: עלק עיר, זכרון שיר של שייגעצ: עושה ביד מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 261625652 תמונה שלי:
אני נשארת לשואה שביעית../images/Emo112.gif ביום רביעי הבא, אם לא מביאים עלי את החיזבאללה. שם: אפי XD גיל: 14 וחצי עיר מגורים: עלק עיר, זכרון שיר של שייגעצ: עושה ביד מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 261625652 תמונה שלי: