Happy Valentine's Day!!!!!

../images/Emo220.gifHappy Valentine's Day!!!!!

דר למדתי לכתובXD P: טוב.. אז מה אתם עושים היום? שרשרו לפה.. לי אין כבר צורך לומר כי נפתחו על זה שני שרשורים הודות לדר ולליאת3> XDDDDD תהנו לכם.. אני יודעת.. שלמרות כל הדברים... זה יצא לפועל.. וגם אם לא יצא מזה כלום..אני אהיה שמחה... וליאת זוהר נופר ודר...אם לא יצא מזה כלום.. אז...אז.. ליאת..זוהר...נופר ודר..כולי שלכם.. 3> מחכה לזה בקוצר רוח!! למרות כל הפחדים.. ואולי הכשלונות שיהיו בדרך.. 3>דורע

scary miss Mary

New member
איזו פטריוטיות!

אתם יודעים למה חוגגים את טו באב?! אז בואו אני אספר לכם הייתה פילגש שאנסו אותה ורצחו אותה וחתכו אותה ל12 חתיכות ושלחו את זה לכל שבטי ישראל ולכן התחילה מלחמת אחים שבה נהרגו כל נשות שבט בנימין. ועכשיו נוצרה בעיה, לשבט בנימין אין נשים כדיי להמשיך להתרבות ובמצב כזה השבט יכל להיכחד. אז כלשאר השבטים (אלה שנלחמו בבנימין) הלכו להרוג את כל האנשים ב'יבש גלעד' (חלק משבט גד) למעט הנשים הבתולות שניתנו לגברי שבט בנימין. הנשים הללו לא הספיקו לשבט בנימין כי הם היו 600 גברים והביאו להם רק 400 נשים אז חגיגות הכרמים (שחלות בחודש אב) הם היו יוצאים להשיג נשים וכך התחיל המנהג של טו באב. וולנטיין דיי זה בגלל מישהו ששיישב בכלא וכתב לאהובתו מכתב שבסוף הוא כתב "שלך, וולנטין" ובגלל זה כולם שואלים "would yo be my valentine?".

scary miss Mary

New member
לא יא לאמה רפת לסת!

זה טו באב! טו בשבט זה עם המורה בראש פינה שפשוט החליט לצאת לשתול עם תלמידיו כי הייתה שמש

NA BoldAs Love

New member
את יודעת למה יש זיוני שכל?

בגלל אנשים כמוך. ישראל-טו באב! כל מקום אחר בעולם- וולנטיין דיי!

NA BoldAs Love

New member
וואי קראתי את משכתבתי...

איך דפקו אותנו יהודים??? אנחנו בועה... אוחצ'

שירב XD

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifD:

בואו נתאחד עם הציונות שבנו

ShiraBJ

New member
חחח תתאחדי את איתה

לי יש ממנה מספיק... גם ככה אני רוצה לגור עם המשפחה בלונדון