Change?

TheMarsArmy

New member
../images/Emo220.gif Change? ../images/Emo112.gif

ובכן לאור כל מה שקרה ברישמי עם הקונברג'נס חשבתי לפתוח פה דיון ולשמוע על דעתכם, חבריי היקרים. מה דעתכם קורה לשלושים מאז הדיסק הראשון? -ישנם הרבה אנשים שטוענים שהדיסק הראשון היה מצויין וכל כך "שלושים" אבל הדיסק השני איבד משהו..זאת אומרת אולי הם התמסחרו או פשוט החליטו להיות "עדינים" יותר כדי להיות פתוחים יותר לקהל גדול יותר משמע - להיות מוכרים יותר. האם בעקבות ABL הם השתנו לטובה או לרעה לדעתכם? אתם חושבים שזה טוב ששני האלבומים שונים בהחלט אחד מהשני גם בסאונד וגם בליריקס? -טוענים שזה נחמד שכל דיסק שונה ושבכל אלבום ההרגשה הכללית שונה כך שאין הרגשה שאותו דיסק חוזר על עצמו פעמיים, אבל יש הטוענים שצריך להיות איזה אלמנט קבוע או משהו שישייך את המוזיקה ללהקה, זאת אומרת שמיד יהיה אפשר לזהות את הלהקה משמיעה ראשונית של השיר שיתבטא בכל הדיסקים. האם נראה לכם שבעקבות ABL קרה משו לאשלון? (לטובה ולרעה) מה אתם חושבים שההכרה עשתה לשלושים? העובדה שיש עכשיו המון "פאנגירלז" ואנשים שמגדירים את שלושים כמוזיקת "אימו" די פגעה באשלון - ומכך אפשר לראות שמעמד האשלון האמריקאי (שדובר עליו פה בפורום) התערער. מה גם שהסיבה העיקרית לערעורם היא העובדה שהם מופיעים עכשיו יותר באירופה וכביכול "זנחו" את האשלון האמריקאי. האם העובדה שהמון אנשים מכירים אותם ולכל אחד יש דעות שונות לגבי הלהקה- טובות ורעות, שינתה את ההרגשה שלכם כלפי הלהקה? זאת אומרת מבחינתי משהו קצת דעך..כשרק הכרתי אותם זה היה בחופש הגדול לפני שעליתי לכיתה ט'. ABL בהחלט הגיע אליי בתקופה מתאימה וממש השתנתי מאז וגם אמרו לי את זה..לכן היה לי כיף לחשוב ששלושים הם "רק שלי" כשעוד אף אחד לא ממש הכיר אותם...בתקופת הקומונה כמובן ששמחתי לגלות שישנם עוד אנשים כמוני שאוהבים את שלושים והיה לי כיף לחלוק איתם את זה...אבל מתקופת הפורום הרגשתי שמשהו קרה...שאולי הם מתחילים להיות מוכרים יותר לא מהסיבה המוצדקת אלא מהסיבה ש-"הסולן שלהם חתיך"\ הקליפים שלהם נחרשים בערוצי המוזיקה..כמובן שבכל להקה יש את "בעיית הסולן" וזה גם די הגיוני כי הסולן הוא הזמר והוא המוביל כך שצפוי בהחלט שישימו לב אליו יותר. כמובן שאני שמחה שיש פורום אבל זה גם גרם לי לשים לב לכך ששלושים והמעריצים שלהם בהחלט השתנו מהתקופה שהכרתי אותם. לכן בהחלט חשוב לי לדעת מה אתם חושבים ולראות דעות שונות משלי....אז אנא תשתדלו לשתף בדעותיכם!
PROVEHITO IN ALTUM

או! אני מאוד רוצה להשתףף בדיוק הזה.

מה דעתכם קורה לשלושים מאז הדיסק הראשון? וול, לדעתי הולך להם דיי טוב. כלומר, הם הוציאו את הדסיק הראשון והם התחילו לבנות את עצמם ולדחוף את עצמם קדימה. אני חושבת שהם פשוט לומדים יותר ויותר מהחוויה, נכון 2 הדיסקים שונים אבל אפשר להרגיש בראשון את האפקט של הניסיון, שהם מנסים משהו, מגבשים אותו.. ובABL הם הרבה יותר בטוחים בעצמם ולכן הדיסק מציג איזשהי, וול, דרך מסויימת. כל שיר הוא "פרק" וכל הפרקים מסודרים בדרך שיוצרת איזשהו סדר כרונולוגי מסויים. האם בעקבות ABL הם השתנו לטובה או לרעה לדעתכם? אתם חושבים שזה טוב ששני האלבומים שונים בהחלט אחד מהשני גם בסאונד וגם בליריקס? האמתי שאני לא כל כך יודעת. לפעמים אני כל כך מושפעת מאנשים ומהדיעות שלהם כי באותו רגע זה באמת נראה לי נכון. יש עובדות שאי אפשר להתווכח איתם, ABL הכניס אותם למיינסטרים והביא להם הכרה, אי אפשר להתשכח לזה שהם להקה דיי "אופנתית" אבל אם זאת, לדעתי, יש בהם משהו שונה. משהו שמבדיל אותם מלהקות אחרות במיינסטרים, שאני שומתע אותם ואני אומרת לעצמי "אוווו יש כאן משהו מיוחד", אני חושבת שהם כן שונים, גם בסאונד וגם בליריקס ושזה טוב. לשני האלבומים בכל מקרה יש איזשהו בסיס עשיר של ידע, כלומר, השירים לא נכתבו מאיזה רצון לעשות דיסק מוכר ומצליח פרופר, אלא בגלל שיש איזשהי חשיבה מיוחדת מאחוריו, כמו דה קיל. ואני חושבת שמשהו שלא השתנה וכן השתבח עם השנים היה הקליפים שלהם. עוד לא ראיתי קליפ של להקה (אולי חוץ מTOOL וגם זה לא כך כך) שבכדי להבין את הקליפ הם אומרים לך "לכי תרכשי ידע, לכי תלמדי". והם אומרים משהו נורא מיוחד, שהכל נתון לבחירתינו, כלומר, עד כמה אנחנו באמת רוצים להיות בתוך זה? אנחנו יכולים להבין את השירים/קליפים מנקודת מבט של עוד אדם ברחוב, או סתם מישהו שאוהב את השירים או שאנחנו יכולים לצלול לעומק, לתוך 1000 ספרים, 1000 סרטים, 1000 מיתולוגיות ותיזות שונות שמגדירות את 30. אפילו השם שלהם בנוי על איזשהי הכרזה פילוסופית של העידן הפוסטמודרני (ואני לא צוחקת), ואני חושבת שזה מעולה. זה דוחף אותם צעד אחד קדימה מבחינת ליריקה וקליפים וחוויה בכלל האם נראה לכם שבעקבות ABL קרה משו לאשלון? (לטובה ולרעה) קרה משהו לאשלון, חלק לטובה וחלק לרעה. שוב, זה מתחלק לאזורים לדעתי. בזכות ABL שיצא בסוף 2005, זה הביא את ההכרה של 30 לחלק מסויים וגדול באירופה, מה שהביא להכרה שלהם ולהתפתחות מאסיבית של האשלון שמה. אנחנו רק התחלנו מאבק ומבחינתינו זה ההתחלה. מבחינת אמריקה משהו איבד מהחשיבות שלו. לפי מה שהבנתי אז, אשלון היה ממש כת, עם "מבחני קבלה" כאלה או אחרים או אנשים שבאמת, בכל עצב בגופם רצו להביא את 30 להכרה בעולם, והם הלכו לפי הדיסק הראשון, ואז גם האלשון נשמע אז, אפל קצת ומלא מסתורין, וABL שונה בתכלית ממה שהיה אז. חלקם, הלכו עם 30 באש ובמים, מאז 2001/2 וחלקם, נטשו אותם חלקית-הולכים להופעות כשזה קרוב, כותבים בשביל החברים. שום תמיכה ווא סו אבר. ולכן אני חושבת שלאשלון יש שני סוגים, האשלון של אז עד ABL והאשלון של היום. שניהם שונים לגמרי, אבל לדעתי, האנשים שם ממחוייבים באותה המידה. מה שמפריד ביניהם זאת גאווה- טיפשית או לא טיפשית, אני לא יכולה לדעת. הלוואי והייתי שמה מההתחלה. מה אתם חושבים שההכרה עשתה לשלושים? אני לא חושבת שההגדרה שלהם כ"אימו" והפאנגירלז פגעו באשלון באמריקה, אני חושבת שמה שפגע בו זה פשוט הסאונד השונה, וזה שהם הצילחו במטרה שלהם. לטוב ולרע. והם אובדי עצות. מה שההכרה עשתה ל30? אני לא יודעת. אני לא חושבת שהיא עשתה להם משהו כל כך רע, יש דברים שמגיעים עם ההכרה באופן שאין להם שליטה עליהם, שהם צריכה להופיעה באולמות של 4500+ איש במקום 1000+ כמו שהם היו רגילים. אחרי בריקסטון הלכנו לאלקטריק בול רום בקאמדן, שמה היתה ההופעה הראשונה, ותקשיבו, המקום יותר קטן ממועדון התיאטרון ביפו. אני חושבת שאפשר לדעת מה זה עשתה להם אחרי שהם יוציאו את הדיסק השלישי. כי הם עדיין לא מתפשרים על המסרים שלהם בקליפים, הם עדיין לא מתפשרים על מפגשים על המעריצים מתי שהם יכולים, הם עדיין מפציצים בהופעות הם רעיונות מקוריים וקירבה עזה אלינו, והשיר החדש, הוא פשוט מדהים. שונה מכל השאר. אז אני לא חושבת שזה מסחר אותם במידה מסויימת שזההשפיע עליהם לכאן או לכאן. האם העובדה שהמון אנשים מכירים אותם ולכל אחד יש דעות שונות לגבי הלהקה- טובות ורעות, שינתה את ההרגשה שלכם כלפי הלהקה? קצת. רק חיזקה את הרצון שלי לגרום להם להצילח האמתי. אני לא יכולה לשמוע דיעות רעות, כן אולי יש משהו נכון בזה שאנשים אומרים, לפעמים כדי להראות שלהקה יוצאת דופן אי אפשר לבקש מאוכלוסייה שלמה להתחיל לנבור בספרים על מיתולוגיות וכאלה כדי באמת להבין את המשמעות מאחורי דה קיל, או FY או כל שיר אחר שלהם שמסווג לאחרים כאימו. אני כן חושבת שהיום, קשה להיות כוכב רוק (
) בכלל בגלל שהיום הנושא הזה ממש רגיש, כל דבר כזה או אחר נראה או מסווג היום כ"Tימו" אבל אם ניקח את זה 5 שנים אחורה לדוגמא דבר כזה נחשב לגותי/פריקי/פאנקיסטי לכל דבר. אם לא הולכים לקיצוניות של מוהוקים מטופשים עם שיער צבוע בצבעי ניאון חושבים שאתה "אימו" וזה מרתיח לי את הצורה. אני לא אוהבת לשמוע ביקורות רעות עליהם כי אני בן אדם גאוותן, ושתלטן ולאי ודעת מה וזה פשוט מכעיס אותי ולא יוצא לי מהראש. אבל אם אומרים לי שאוהבים אותם אני מנסה לתגבר מעבר ליצר המוזר שלי להיות היחידה שאוהבת ומכירה אותם, והלכיר אותם לעוד אנשים. כן, אני מבינה חן את מה שאת אומרת, אבל אני חושבת שאת ימי ה"ג'ארד חתיך מקסים מושלם" עברנו. ואם זה לא עבר, אז לכל אחד יש את הדיעה שלו, ואני חושבת שזה בסדר להתחבר ולהתלכד סביב דיעה משותפת מסויימת. אני לא נלחמת רק בשביל ג'ארד או רק בשלי שאנון או תומו. אני נלחמת בשביל שלושתם (או ארבעתם) כל אחד מהם הוא מקסים בדרכו. וברצינות שלכ פעם שאני וראה איזה פאנגירל שמתה על ג'ארד הכוסון!!!!11111111 זה רק מחזק את ההאהבה שלי כלפיהם והרצון לגרום לאנשים להתעלות מעל זה.

LoveYourHate

New member
ואו דיון מעולה!!!../images/Emo45.gif ישר כח ../images/Emo3.gif

אוקי לפי דעתי שלושים הבינו שהם באמת התפרסמו מהאלבום הראשון לשני ..הם עשו סיבובי הופעות הם השקיעו מאד באשלון..אני לא חושבת שהם נהיו יותר עדינים אולי הם רצו לשנות את הקהל יעד שלהם..לא יודעת..עדינים אולי מעט אבל לא ברמה שזה ישנה את הכל. WELL אני לא חושבת שהם השתנו כ"כ.ואם יש רמה של שינוי אז היא טובה,כי כן ככה הם הם תמיד ינסו סגנונות שונים של מקצבים כמו שאומרים.ולפי דעתי האלבומים די שונים ל30STM יש סוג שונה של שירים ומקצב שונה מאשר לABL הלירקיס והסאונד שונים אחד משני לגמרי,באלבום הראשון זה אלבום כאסחיסטי כזה
האלבום השני יותר מעודן ורגוע,יש הרבה הבדל בין השניים. אני חושבת שבזכות ABL האשלון התרחב המון ...30STM לא פרסם אותם כמו של ABL פרסם אותם, מABL הם הוציאו קליפים ובלאגן הם באמת פרסמו את עצמם יותר עם האלבום הזה מאשר עם 30 חח אין מה להשוות בכלל XD בגלל ABLשלושים התפרסמו המון לפי דעתי וככה גדל לו האשלון. כן ההכרה הזאתי הגדילה את הקהל של 30 וחלקם אכן הם "פאנגרלז" זה בא לכל להקה באיזה שהוא שלב והזה זה בא אלינו. אי אפשר להתחמק מהן הם יבואו לכל מקום,כולם יודעים אתזה. האשלון באמת התערער מכל התופעה הזאת אבל הנשארנו חזקים[האשלון] ואנחנו גוברים עליהם
זה לא שנה את ההרגשה שלי כלפי הלהקה ממש ממש לא .. אני מקשיבה לכל הדעות של אנשים ותראי לפעמים יש להם דעות טובות ונכונות,ומצד שני יש כאלה שאומרים דברים מפגרים וילדותיים אז אני מגיבה להם ואומרת להם מה שאני חושבת על מה שהם אמרו,בלי עצבים בלי כלום זה דווקא קשר אותי יותר ללהקה.כי אני כאילו מגנה מהדעות הרעות
אני תמיד אוהב אותם אני לא חושבת שכלום ישנה לי את הדעה הזאת! ואו חן דיון מעולה!
תודה

וול. הרבה מה להגיד בעניין אבל נשתדל לצמצם.

תראו. יש כלכך הרבה דיעות על המעבר בין הדיסק הראשון והשני, וכמו כל הדעות האלה גם הדיעה שלי מחולקת. מצד אחד כלכך הרבה דברים השתנו אצל 30 מאז הדיסק הראשון. התחלף גיטריסט. סולון עזב ותומו שלנו בא. ותראו, זה שינוי עצום, כי סולון היווה חלק מאוד משמעותי בסאונד הזה, וברגע שהוא עזב תומו הביא משהו אחר משלו. אי אפשר להשוות את זה בחיים. חוץ מזה שעברו הרבה שנים והבנים אולי התבגרו או חוו דברים אחרים או היו במקומות אחרים ופשוט ההשראה השתנתה. השירים גם באופן טבעי בחיים לא יהיו אותו דבר אחרת אנשיםגם יתאכזבו בדיוק לכיוון השני - שאין גיוון ואין שום עניין יותר, שהכל אותו דבר. מצד שני, כן, אני באמת יותר אוהבת את הדיסק הראשון. כי זה בדיוק הסאונד שלהם והמוזיקה שלהם. בדיסק השני יש שירים כאילו יותר "קליטים". ובסדר, לגיטימי. אני חושבת שזה עדיין נובע מכל מה שהזכרתי מקודם. אוקיי. כן, שני הדיסקים שונים לחלוטין אחד מהשני. אחד מייצג דבר אחד והשני דבר אחר. גם הליריקס והמשמעות שונה וגם הסאונד אחר לחלוטין. יש דימיון, ללא ספק, זאת עדיין אותה להקה, אבל זה באמת מנוגד. אני לא יכולה להגיד אם זאת השתנות לרעה או לא, זה פשוט שונה, אחר. אוקיי, הראשון אולי יותר טוב לדעתי, אבל אני לא חושבת שאפשר להגיד שזאת התדרדרות מצד הלהקה. וכן, הדיסק השני מאוד השפיע על האשלון. בייחוד על האמריקאים וכל מה שקורה סביבם. הם נורא צמודים ל30 של פעם. ברגע שהסגנון שונה, הם מאוכזבים, והם אומרים שהלהקה הדרדה והכל. את האמת? אני לא חושבת ככה, אבל האמריקאים זה כבר סיפור שלם וגדול בפניי עצמו, אני בטוחה שרובכם יודעים על מה אני מדברת, אין טעם לחזור על הכל שוב. מצד שני, האירופאים באמת כרגע במצב מצויין. יש אחווה ואהבה אחד בין השני, ועליהם אני דווקא לא חושבת שזה השפיע. מה שבטוח לא לרעה. ההרגשה שלי לעולם לא תשנה. כמו ששני אמרה, זה רק מחזק. לראות כמה אנשים שאני מכירה שמתחילים לשמוע את כל הדיסקוגרפיה שלהם ולזמבר במוח על גארד.. זה מצחיק אותי. זה גורם לי עוד ועוד לאהוב אותם ולהוכיח שהם לא מבינים כלום. ש30 זה הרבה יותר מזה, ולא משנה כמה אני אסביר זה לא יתאר את כל ההוויה מסביב. אז הם רוצים? שיעשו מה שבראש שלהם. אני ממשיכה בשלי ולא מעניין אותי. ההפך, ממשיכים רק בכל הכוח. שום דבר, ובטח לא כזה, ישבור אותי או את ההרגשה וההערכה העצומה שיש לי כלפיי הלהקה הזאת. חן, פשוט כל הכבוד. זה הכל.

A Broken Myth

New member
אני אענה על זה גם ../images/Emo9.gif

מה דעתכם קורה לשלושים מאז הדיסק הראשון? למען האמת, אני מההתחלה אהבתי יותר את הדיסק השני, אולי כי אני מתחברת אליו יותר, שזה המקצב שאני יותר אוהבת, אני באמת לא יודעת. רק בזמן האחרון התחלתי להתחבר יותר לדיסק הראשון ולאהוב אותו. אני לא חושבת שהם השתנו, או בכלל שהם להקת אימו, או ממוסחרת, או כל דבר שאומרים עליהם. לדעתי שני הדיסקים טובים, אני אוהבת את שניהם. האם בעקבות ABL הם השתנו לטובה או לרעה לדעתכם? לדעתי הלהקה בכלל לא השתנתה, היא אותה להקה שהכרתי ושאהבתי ושאני אוהבת עד היום. אתם חושבים שזה טוב ששני האלבומים שונים בהחלט אחד מהשני גם בסאונד וגם בליריקס? אני חושבת שכן. כל דבר צריך גיוון בחיים. תחשבו על זה ככה, אם שני הדיסקים היו דומים הן בליריקס והן בסאונד, זה היה משעמם, וסביר להניח שלא היינו דנים עכשיו על כל הנושא הזה, כיוון שהדיסק השני היה דומה לדיסק הראשון. אולי יהיו חלק מהאנשים שיאהבו אותם, כי הם אוהבים יותר את הדיסק הראשון, אבל תכל'ס, זה היה יכול להיות חד גוני ומשעמם. האם נראה לכם שבעקבות ABL קרה משו לאשלון? (לטובה ולרעה) מה אתם חושבים שההכרה עשתה לשלושים? אוקיי, בואו נגיד כזה דבר, סביר להניח, שההכרה בשלושים, קצת גרמה להם 'להתלהב' יותר, או וואטאבר, לא יודעת איך לנסח את זה, כמו כל דבר בחיים. כל אחד שפתאום ההכרה בו תעלה, תתן לו להרגיש יותר שווה, תיתן לו להרגיש אחרת. אני לא חושבת שהאשלון נפגע מכל זה, להפך, הם רק הרחיבו את מעגל האנשים, ויותר ויותר אנשים מכירים את שלושים. לדעתי, זה לא דבר רע, לא חשבתי ככה מלכתחילה. יכול להיות שיש כמה אנשים, ששם רק בגלל ג'ארד, כי הוא חתיך, ולא מעריכים את המוזיקה, ולא, אני לא תומכת בהם, אבל אין מה לעשות לגבי זה. אי אפשר להגיד להם לעזוב את השאלון, או כל דבר, רק בגלל זה, הם גם לא יודו לגבי זה בחיים. האם העובדה שהמון אנשים מכירים אותם ולכל אחד יש דעות שונות לגבי הלהקה- טובות ורעות, שינתה את ההרגשה שלכם כלפי הלהקה? זה באמת לא מזיז לי מה אנשים אחרים חושבים על הלהקה, אנשים יכולים לאהוב אותה יותר ממני, לשנוא אותה יותר מכל דבר אחר ולא לאהוב אותה פשוט. אני לא מתווכחת עם דעות. לכל אחד יש את הסגנון מוזיקה האופייני לו, אי אפשר לשנות בן אדם. העובדה שאני אוהבת אותה זה מספיק לי. מבחינתי בלהקה הזאת יש הכל, וכל דיעה אחרת, לא תשנה את הדיעה שלי עליהם.

../images/Emo23.gif בקצרה ../images/Emo3.gif

האלבום הראשון קצת יותר "כבד" נקרא לזה. האלבום השני קצת יותר מיינסטרי/ממסוחר ( לא יודעת מה יותר מתאים
) אולי טיפה ממסוחר בגלל שחורשים עליהם בערוצי המוזיקה .. כל עוד הם לא מפרסמים מוצרים בקליפים או בשירים אז לא ממש איכפת לי, וגם אם כן, זה פרנסה, הרי בן אדם צריך להתפרנס ממשהו לא?
. לא יודעת מה ההכרה עשתה לשלושים, אבל אני שמחה לראות שהם קרובים למעריצים שלהם, שזה באמת דבר מעולה
ממש לא איכפת לי מי מכיר אותם, הנקודה פה היא שאני אוהבת אותם ומרגישה טוב עם עצמי על זה
מה שכן צריך לרסס את כל הפאנגירלז האלה, הן צריכות להתנדף
זה יצא עילג כזה, ניחא

MCbusted

New member
בנות יש לי שאלה..(EMA 2007)

בקשר לEMA 2007.. ב1 לנובמבר.. (אני מקווה שאתן לא שוכחות להצביע כמובן ל30 הם חייבים לקחת כאילו!!) אז בפרסומות בכל הMTV למיניהם אומרים שהטקס יהיה בMTV ONE ..אין לנו את הערוץ הזה (בהוט ..לא יודעת מה עם יס) עכשיו השאלה אם מתכוונים לMTV הרגיל שבהוט מופיע בערוץ 89?? זה ממש חשוב לי אני ממש מרגישה שאני חייבת לראות את הטקס. מחכה לתשובה 3>> שירן

Sweet Dark Life

New member
לדעתי..

לדעתי ABI הוא האלבום הכי יפה.. כל השירים שם נשמעים טוב, ובעלי משמעות רבה. שזה לא כ"כ נפוץ בדר"כ.. אני התחלתי לאהוב אותם אחרי ששני הדיסקים יצאו, ושמעתי את שניהם. וללא ספק אהבתי הרבה יותר את ABI.. לדיסק הראשון הרבה פחות התחברתי.. לא הרבה מכירים את 30, אבל לדעות של אלו שכן, אני לא מתייחסת. אני אוהבת אותם, וזה מה שחשוב!

MCbusted

New member
תאמת גם אני בהתחלה התחברתי יותר לABL

לדעתי שני הדיסקים ממש שונים.. כשאני הכרתי אותם זה היה גם אחרי הדיסק השני.. בהתחלה שמעתי רק את ABL כי זה מה שהיה לי וכששמעתי את הראשון הוא היה נשמע לי מה זה לא מתאים להם כי זה יותר רוק כזה יחסית לABL.. לא ממש התחברתי ולאט לאט התחלתי לאהוב את השירים של הדיסק הראשון ולדעתי נכון לעכשיו שני הדיסקים טובים מאוד אבל כל אחד בצורה שונה.. בסך הכל!!! איך על 30STM!!!!!!!!!!! ונראה מישהו שלא מסכים איתי

למעלה