תחילת שבוע!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif תחילת שבוע!

ספרו לנו עלילותיכם,דברים מעצבנים,כיף ובלה בלה בלה חיפרו. ושבוע טוב

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gif אוףףףףףףףף><

איי הייט סאנדיי!@$!#$^%%#^*)( זה היום הכי תקוע ומעצבן שקיים-_- וגם נשאנו היום עד 4.20 בבצפר כי מחזירים שעות, וחזרתי רק ב5.00 הבייתה, ואני עוד צריכה להתאמן בפסנתר ולהתכונן למבחן במת"מ שיהיה לי ביום שלישי.. ואני פשוט לא מבינה כלום! אני חייבת את אימא שלי בשביל זה, והיא תחזור רק עוד שעתיים הבייתה:( אז בנתיים אני על המחשב אחרי שהתאמנתי שעה וקצת, פשוט אין לי כוח יותר>< וגםם.. קיבלתי 63 בתנ"ך! שזה הציון הכי נמוך שקיבלתי אי פעם במבחן [ה-0 שקיבלתי פעם בבוחן לא נחשבD:].. ואני ממש מבואסת מזה, כי זה היה מועד ב' - למועד א' לא הגעתי.. ובד"כ הממוצע שלי בתנ"ך עומד על 85-90, עכשיו הוא ירד רק בגלל המבחן ה!#$% הזה...
ואם אני יוציא ציון גרוע במבחן במת"מ זה יהיה הסוף שלי.. כך שאני חייבת להתכונן טוב:/ סוף לחפירה

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif יום מעצבן

יום ראשון.. מאז יום שישי נתקע לי המילה טומבוי בראש. ושאלתי את מי שאני מכירה אם זה נכון. אמרו שיש בי חלק כזה. טומבוי?! למה?! ואני לא אוהבת להיות נשית. --- היום בשיעור ערבית אמא שלי ניכנסת לכיתה. וביקשה שאני יבוא אליה. והלכנו לרכזת לדבר. הם דיברו ואז ניכנסתי. וואי פדיחות, ללכת אם אימא בבצפר.. XD ואז בשיעור חשבון אני יושבת ושמה את הכובע לשי על הראש [כובע פרווה של המעיל] ואז ההסתכלתי על המורה והוא הותציא אותי מהכיתה. רק בגלל שעשיתי פרצופים כשמתי את הכובע. זה סיבה?! לא.. --- ואז בשיעור חשבון אז ילדה אחת אומרת לו 'יש לי יום הולדת' והוא דפק כזה פרצוף. וואי ממש מוזר. של 'מה את רוצה ממני' או 'ו..' או ש.. 'מה אכפת '.. וואי זה היה מצחיק. ---- אוקי בשיעור תנכ למדנו על ממזר ממזר= ילד שאימו שכבה אם מישהוא אחר כשהיא עוד נשואה והיא בהריון. אז ילד שואל : איך יודעים אם הוא ממזר מישהוא אחר עונה: תשאל את אימא שלך. -------- ומחר אני צריכה להגיש ריקוד ומחר יש לי מבחן .. תהחלו בהצלחה.

shiratel

New member
4 שעות הסטוריה

וואי, היטלר החולה נפש הזה אשכרה הופך את שעור הסטוריה למעניין. והתחלנו מלח"ע ה-2. אחד הגדולים!
המורה שלנו תותחית
. אח"כ מבחן בתנ"ך, הלך בקאנטים. מה שמעצבן הוא שבמבחן הקודם היה לי 100 (אבל זה כי הוא היה קל), אז אפחד לא האמין לי שהיה לי קשה. כולם אמרו לי "ככה אמרת במבחן הקודם [מה שלא נכון] וקיבלת 100. עכשיו את תוציאי 100." זה מרגיז!
אם יהיה לי מזל אני אוציא 80! גם המורה הכלבה שלי אמרה את זה! קיצר חרא מבחן. מתמטיקה, חומר עם אינטגרציה לשאלון 007. ז*ן בע*ן! המורה הראשונה שלנו לאנגלית לקחה אותנו לחדר אנגלית, הושיבה אותנו והסבירה לנו על הבגרות באנגלית. היא כזאת מותק, זה כזה היה סגירת מעגל. נשמה
. אח"כ היא אמרה את הציוני מגן... הגישו אותי גם ב-E וגם ב-F על 100! יאי ^^. מחר אני לא חייבת לבוא לבצפר כי הבגרות ביום שלישי. אז החלטתי אחרי התלבטות רבה שלא ללכת מחר :) לילהטוב לכולם

Black Jane

New member
מחר יש לי בגרות באנגלית..../images/Emo12.gif

שאלון D. מקווה שלא יהיה קשה! :)

Efrat K

New member
אני דווקא אוהבת את הקטע כתיבה

יש לי יותר סיכוי לקבל בזה את מלוא הנקודות מאשר האנסין.

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gifבהצלחה, אני ניגשת רק ל-F../images/Emo28.gif

מעניין מה יהיה המגן

shiratel

New member
חח נכון

וכאילו... מי כותב מכתבים כאלה בארץ? בישראל המבנה של המכתב הפורמאלי הוא אחרת... בקיצור סתם מחרטטים לנו במוח

Efrat K

New member
אני עושה E

אוף ממש לא בא לי,לא קיבלתי ציון כזה גרוע אבל אני לא יכולה להפסיד שום דבר כי במילא לוקחים את הכי גבוה. בקיץ אני עושה F ו G ואני מקווה שילך לי טוב.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהיום יום הולדת!!!../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif../images/Emo65.gif

חחח באתי לבי"ס בתמימותי עם חברה, כשלפתע [דרמטיות] כל החברות שלי שעמדו במין גוש ענק התחילו לשיר לי, לחבק ולנשק אותי.. הן הביאו לי בלון סקסי במיוחד, שקוראים לו אמנון, עם דגש בסןף, לא אאאאמנון כמו ערסים, אלא אמנון, וסלסלה מפוצצת ממתקים וקולה [וזה בלי ריפוד!חח] אמממ אכלתי מלא מלא מלא ובא לי להקיא את הנשמה עכשיו...
הורי הנסגדים קונים לי מצלמה חדשה [סופסוף!] ואני בדילמות אמיתיות בין שתיים [מי שמבין במצלמות, נא לפנות אלי] סבתא קונה לי כנראה חזיות מישהו [לא אכפת לי מי] יקנה לי ואנס.. אמממ... סבא רוצה לשלוח אותי לחו"ל, או לטיולים כאלו של בני נוער, או לסאמר קמפ [בקיץ מן הסתם], אבל על זה עוד צריך לדבר והרבה.. אמממ... לא נכנסתי לפורום כ"כ הרבה זמן [בעצם כן נכנסתי, פשוט לא כתבתי], אז סורי על זה, אני אכתוב בחפירה נפרדת למה
חוץ מזה הגעתי למסקנה שאני לא רוצה לגדול ובא לי להשאר בגיל הזה לנצח
לא בא לי לגדול... טוב, אממ, סליחה על החפירה והכל

Over My Head

New member
מצטערת שנעלמתי קצת../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

היה לי הרבה לחץ. אוף. כל הלחץ ה#%&^* הזה היה בגלל מבחן #%&%^*^*& במתמטיקה. למדתי פאקינג שבועיים למבחן הזה. שבועים!!!!!!!!!!!!1. בזבזתי שבועיים מהחיים שלי בלפתור תרגילים שהסיכוי שאני אשתמש בהם דקה אחרי הבגרות האחרונה במתמטיקה הם..איך לומר..0. ונחשו מה? לא הצליח לי!! נכשלתי ובגדול. וזה כל כך מתסכל. ארררררררררר
גיאומטריה בכלל לא עשיתי. למה? כי לא ידעתי. איך זה שבבית כן ידעתי? אני מניחה שרק זה שלמעלה יודע. באלגברה עשיתי הכל. אבל לחברה שלי שהרבה יותר טובה ממני במתמטיקה יצאו תשובות אחרות, אז אין לי ציפיות ממש גדולות. ישבתי חצי שעה על תרגיל באלגברה וניסיתי להבין מה לא בסדר בו, עד שקלטתי שבמקום לרשום X בשנייה רשמתי רק X. זה שאני מטומטמת כבר אמרתי? אז עשיתי אותו ויצאה לי תשבוה נורמלית, אבל שוב, לאחרים יצאו תשובות אחרות ככה שהסיכויים ששלי נכון הם...איך לומר...0.
נמאס לי. זה עוד היה מועד ב'. ההזדמנות האחרונה שלי לתקן את כל החמישימים שיש לי מתחילת השנה. וחמש דקות אחרי המבחן כבר הייתי במצב רוח טוב. גם עכשיו אני במצב רוח טוב. זאת אומרת- אני מבאוסת מזה, אבל אני מתנהגת כאילו זכיתי בלוטו. אני מוזרה ברמות. לא שאני מתלוננת על זה שיש לי הרגשה טובה כן? סתם מציינת עובדה. טוב, יש לי מבחחן במקרא להתכונן אליו, אז אני מניחה שעדיף שאני אעשה את זה. אתם יודעים, כדי לא להכשל בעוד מקצוע.

למעלה