שרשור תמונות=]

../images/Emo220.gifשרשור תמונות=]

בגלל שהיצטרפו המון אנשים(איזה נחמד=])ואממ צריך שרשור תמונות וכמובן שאלות (איך שלא?!) שם: גיל: עיר: כתה: ת.א: =]]] אעע ולחדשים... יש שרשור אממ תאריכים...http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1634&msgid=87060579 =]]] תוסיפו זה נרשם בצ'ילי(נו היומן שלי שאגב דניאל גם לזה יש סיבה=])

../images/Emo220.gifחיחייחי כתבתי ת.א

חיחיחי זה אמור להיות תאריך לידה=] פשוט דיברתי עם חברה על תל אביב אפשר להבין לא?=]

תמונה הכי עדכנית../images/Emo27.gif../images/Emo184.gif

מפגש פורום ב-12.10.2006 אני יצאתי מוזר טיפה
. אבל חפיף

ShiraBJ

New member
יאיייייי

שם: שירה גיל: 14 וחצי עוד שבועעעאעעאהעהאהע עיר: חולון, עאלק עיר ילדים.. רק זקנים יש פה... כיתה: ט'... מממ אבל רמה של י'א.. לא שזה משנה כ"כ... מממ זה צריך להיות תאריך לידה אז: 29.4.92 האהא מממ תמונה? טוב שניה נחפש אחת מהטיול שנתי [המעייף]... אני עם רינרין שלי.. אני מימין

../images/Emo220.gifאממ אוקי אז אני

שם:דורין(או דורע כמו שהמון קוראים לי"בואו נלך כולם אברי בדי לץ גו"XD) גיל:בקרוב מאוד 14 אז בנתיים 13 ואממ 3/4? עיר:יבנה(עעיר הפשע והרשע שלא צריך מחבל כדי להרוס אותה...יש מספיק פושעים/עבריינים...שיר עמית/ירין/אלנתן) כתה:ח=/ תאריך לידה:1.1.93 השוכח נשכחXD אמממ תמונה אני ישים בערב או מחר... כי אני רוצה תמונה עם איאה(בעלי3>>>שירב תגידי לאיאה שאני אוהבת אותו ולסנופי שאני מצטערת שאני בוגדת בו!!)=/ אבל לא נורא=]במילא אני לא משו

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אעעע שמנתיי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בוו.
שם:
מיכלי גיל:
14.2 עיר:
קיבוץ
געתון
כתה:
ט' ת.ל:
5.8.92 וואו. מאיפה אני אוציא עכשיו תמונה סעמק ><

1n2o3a

New member
אותה בטוח ראית גמנאי ראיתי אותה