שיר ע"פ הפורום!

טבו לשי

New member
../images/Emo220.gif שיר ע"פ הפורום!../images/Emo220.gif

השיר השבוע הוא If Everyone Cared שהופיעה באלבום All The Right Reasons המילים לשיר- פה לכל מי שלא מכיר את הפינה- כל שבוע נבחר שיר ואתם מוזמנים לענות לשאלות שקשורות אליו. (שאר הבקשות לשירים יופיעו בפעמים הבאות) שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? שורה שממש מפריעה לכם? הייתם משנים משהו בשיר? אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? ציון לשיר 1-10? עוד משהו? שתהיה לכולם שנה טובה :)

Damn Regret

New member
אחד ה-שירים../images/Emo99.gif../images/Emo153.gif

ררר. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
If they could love like you and me Imagine what the world could be​
שורה שממש מפריעה לכם? אין, זה שיר ככ יפה
הייתם משנים משהו בשיר? לא!
אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? וואי, גם וגם. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? בד"כ קצת דיכי וזה, שמשהו לא מסתדר וזה. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
. אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? נאמ, רק ניקלבאק נראלי, הם ממש מתאימים לשיר הזה. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם מצויין לדעתי. ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? כן. ציון לשיר 1-10? 9.2 עוד משהו? כןן זה שיר ממש יפה ואני אוהב את ההתחלה מאוד מאוד. וזה אחד השירים הראשונים ששמעתי של ניקלבאק.

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gif וואו.. זה אחד מהשירים הטובים..

שיותר קל להתחבר אליהם.. P: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? If they could love like you and me Imagine what the world could be שורה שממש מפריעה לכם? אין.. סרקתי שוב ושוב..
אני לא מוצאת.. הייתם משנים משהו בשיר? לא.. אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? גם וגם! יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? שאני עצבנית על העולם.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לוידעת.. אני בדרך כלל לא אוהבת קאוורים.. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? זה השם שהכי משקף את השיר.. לך יש רעיון? ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? לא עשו לו קליפ? אז מה ראיתי בyoutube?
ציון לשיר 1-10? 9 עוד משהו? תאכלו הרבה בננעות.. P:

וואו שיר מדהים

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? If everyone cared and nobody cried If everyone loved and nobody lied If everyone shared and swallowed their pride We’d see the day when nobody died שורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם משנים משהו בשיר? לא אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? גם וגם יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? כשאני בבאסה או כשהמצב גרוע בארץ .. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? הכי טוב כשניקל שרים את זה אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Amen I’m alive ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? כבר יש לו קליפ
וכע ציון לשיר 1-10? 9.99 ^_^ עוד משהו? לע

פופו9

New member
איזה שירררר

הדגש|שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? If everyone shared and swallowed their pride We’d see the day when nobody died שורה שממש מפריעה לכם?נו באמת.. הייתם משנים משהו בשיר? לא הוא כ"כ מרגש ומקסים!!!1 אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?בגלל השילוב המנצח יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? אני מתאימה את המצברוח לשיר ולא להפך...
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?לא עולה לי כרגע משו טוב כמו ניקל.. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?לא, השם די מושלם... ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא?בהחלט. לא נורא שהוא פחות אופטימיסט... צריכים להיות גם כאלה ציון לשיר 1-10?22 עוד משהו?לא...
תודה

Ro¥aL

New member
חיכיתי שיהיה לשיר הזה.. שיר גדול! תשובותיי:

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "And as we lie beneath the stars We realize how small we are" שורה שממש מפריעה לכם? המממ... לא יכול להצביע על משהו.. אבל יש משו לשפר בשיר.. לויודע הייתם משנים משהו בשיר? ^^ אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? שניהם... מילים סבביות והלחן מתלבש יפה יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? ת'אמת, בכל מצב רוח..., ולא כל השירים שלהם ככה אצלי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? Linkin Park
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? - ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? - ציון לשיר 1-10? 8 עוד משהו? -

א ת ו ש ש

New member
שיר מדהים!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? לא ממש שורה הקטע... If everyone cared and nobody cried If everyone loved and nobody lied If everyone shared and swallowed their pride We’d see the day when nobody died שורה שממש מפריעה לכם?אין שיר מושלם! הייתם משנים משהו בשיר?כלום! אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?גם וגם יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר?תמיד אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?אף אחד לא אוהבת קאברים אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?לא יודעת ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא?לא רלוונטי ציון לשיר 1-10? 10! עוד משהו?

שיר נסGAD../images/Emo99.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "If everyone cared and nobody cried If everyone loved and nobody lied If everyone shared and swallowed their pride Then we'd see the day, when nobody died" שורה שממש מפריעה לכם? השיר מדהים
הייתם משנים משהו בשיר? שום דבר
אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? גם וגם.
יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? כן,לפעמים אני עושה לופים על השיר הזה, שאני עצבני
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא יודע אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? ברור שכן ציון לשיר 1-10? 100. עוד משהו?

../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? הפזמון הנסגד לחלוטין כמובן: If everyone cared and nobody cried If everyone loved and nobody lied If everyone shared and swallowed their pride We’d see the day when nobody died וגם: And in the air the fireflies Our only light in paradise We’ll show the world they were wrong And teach them all to sing along שורה שממש מפריעה לכם? Confusing stars for satellites היא לא באמת הפריעה לי. היא פשוט כל הזמן גרמה לי לצחוק וזה הרס את השיר XD הייתם משנים משהו בשיר? בחיים לא. אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? גם הליריקה וגם הלחן. השיר כולו מושלם. יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? בעיקר שאני חושבת שהעולם הזה הוא חתיכת מקום דפוק לגור בו. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא תודה. ניקל עושים את זה טוב מספיק. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? זה שם טוב. לא משנה. ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? ברור שכן! וכל הכבוד להם שהם הוציאו! קליפ מקסים. ציון לשיר 1-10? 10000000000000000
עוד משהו? אני
שיר זה. תודה.

lovemichael

New member
עונה בשמחה../images/Emo13.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? I never dreamed that you'd be mine But here we are, we're here tonight שורה שממש מפריעה לכם? Singing Amen, I, I'm alive כי זה פשוט עצוב לי שזה נכון הייתם משנים משהו בשיר? לאאאאאאאאאאאאאאא אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? מילים!!!! יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? בעיקר שאני צריכה עידוד.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אין אמן מיוחד... אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אותו שם!! ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? כמובן!! ומצויין שהם עשו את זה,קליפ מדהים! ציון לשיר 1-10? 10 בלי ספק! עוד משהו? מייקל ג'קסון רולז

BaTeL37

New member
גמני=]

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? We’ll show the world they were wrong\ And teach them all to sing along שורה שממש מפריעה לכם?אין הייתם משנים משהו בשיר?לא! אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?המילים יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר?לא אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?ניקלבק מבצעים אותו מספיק טוב. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?השם בסדר גמור ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? הוציאו והוא יפה מאוד ציון לשיר 1-10?10!=] עוד משהו? שבוע מצוין לכולם!

חולה על השיר הזה!!../images/Emo99.gif גררר../images/Emo79.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? We’ll show the world they were wrong And teach them all to sing along שורה שממש מפריעה לכם? אממ כלום
הייתם משנים משהו בשיר? ממש לא. השיר הליריקה פשוט מדהימים! אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה? שניהם ביחד שילוב שולט
יש מצברוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר? כשאני בדיכי ואני עצורה ובא לי לבכות ולשחרר הכל החוצה אני אוהבת לשמוע שירים בסגנון הזה והשיר הזה בפרט. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אישית?!- אביב גפן. לפי דעתי הקול החנוק שלו היה מעניין עם הליריקה
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין לי ראש לזה.
מה שיש וזהו.
ניקל היו צריכים להוציא את השיר כסינגל ולעשות לו קליפ, כן או לא? אממ עשו לו, לא?!
ציון לשיר 1-10? 9 כי ה10 שמור לשירים אהובים עלי במיוחד..סורי
עוד משהו? אממ לא. תודה על הפינה

למעלה