שאלון על נעליים

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif שאלון על נעליים

בגלל האובססיה הגדולה, החלטתי להמציא משהו שקשור. כמה זוגות נעליים יש? מה המידה שלך? אוהב נעליים? קונה הרבה? איזה נעל בחיים לא תנעל? על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? נועל סנדלים? נעלי בית? וכפכפים אצבע? טבע נאות - באמת נוח? מה דעתכם על הקרוקס? מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס? ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס? מהי הנעל הכי יקרה שיש לך? עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים? מהן הנעליים הכי זולות שלכם? קונה מותגים? ומזוייפים? אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם? נועל נעלי ספורט? ועקבים? תמונה של זוג נעליים אהוב בבקשה

אילנייש

New member
נעלייים

כמה זוגות נעליים יש?קצת יותר מ-10 מה המידה שלך?39 אוהב נעליים?כן קונה הרבה?רגיל איזה נעל בחיים לא תנעל?שלא לטעמי על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן?מגפיים לא ארוכים אלא קצת מעל הקרסוליים עם עקב,משהו אחד היפיייים ! :(( נועל סנדלים?לא נעלי בית?כן וכפכפים אצבע?כן טבע נאות - באמת נוח?אף לא נעלתי מה דעתכם על הקרוקס?מכוער מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס?ככה ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס?כן חח מהי הנעל הכי יקרה שיש לך?מגפיים עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים?300+- מהן הנעליים הכי זולות שלכם?כפכפי ים קונה מותגים?אם זה יפה ומזוייפים? ^ אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר?בגדים יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם?כן נועל נעלי ספורט?כן ועקבים?כן

Superboi

New member
נעליים../images/Emo59.gif

כמה זוגות נעליים יש? 2 (לא כולל קרוקס ונעלי בית) מה המידה שלך? 41-43 אוהב נעליים? כן קונה הרבה? לא איזה נעל בחיים לא תנעל? לא יודע על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? לא עד כדי כל אוהב :p נועל סנדלים? לא נעלי בית? כן וכפכפים אצבע? כן טבע נאות - באמת נוח? לא ניסיתי מה דעתכם על הקרוקס? יש לי. מה לעשות, לחץ חברתי מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס? לא שמעתי עליהם בכלל ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס? הם נראים כאלה מהי הנעל הכי יקרה שיש לך? לא זוכר כמה הם עלו עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים? לא יודע מהן הנעליים הכי זולות שלכם? נעלי בית ב10 שקל קונה מותגים? לא ומזוייפים? לא. מה שאני מוצא יפה אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? בגדים יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם? הקרוקס נועל נעלי ספורט? כן ועקבים? לא

linoy7

New member
נעליים../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כמה זוגות נעליים יש? הרבה מה המידה שלך? 36-37-38
אוהב נעליים? כן קונה הרבה? לא איזה נעל בחיים לא תנעל? vans על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? אין נועל סנדלים? כבר לא נעלי בית? כן וכפכפים אצבע? כן טבע נאות - באמת נוח? אינלי מושג מה דעתכם על הקרוקס? מכוער תחת
מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס? כן ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס? וואלה
מהי הנעל הכי יקרה שיש לך? נעליים שקניתי לחתונה של בנדוד שלי
עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים? זה לא אני- זו אמא
ואני ממש לא כזו שתוציא מלא כסף על נעליים
מהן הנעליים הכי זולות שלכם? נעלי בית
קונה מותגים? אולסטאר ומזוייפים? כן אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? בגדים יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם? ברור נועל נעלי ספורט? כן ועקבים? כן אינלי כוח להעלות תמונה

נעליים

כמה זוגות נעליים יש? 2 מה המידה שלך? 39 כזה.. אוהב נעליים? בסדר קונה הרבה? שונאת לקנות בגדים ונעליים וכל זה איזה נעל בחיים לא תנעל? מעור/ פרווה/ זמש [עוד הפוך] על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? לא מפנטזת על נעליים נועל סנדלים? כן נעלי בית? כן וכפכפים אצבע? מעדיפה סנדלים טבע נאות - באמת נוח? לא יודעת מה דעתכם על הקרוקס? בע מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס? זה דפוק ברמות ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס? לאו דווקא טניס, סניקרס. מהי הנעל הכי יקרה שיש לך? אני בד"כ לא קונה נעליים שהם מעל ל200. עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים? ^ מהן הנעליים הכי זולות שלכם? לא זוכרת קונה מותגים? קונה מה שאני אוהבת ומזוייפים? לא אוהבת זיופים אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? בגדים יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם? כן נועל נעלי ספורט? לא ועקבים? לא תמונה של זוג נעליים אהוב בבקשה אין לי זוג אהוב..

Mr KokoLoko

New member
../images/Emo203.gif

כמה זוגות נעליים יש? 3. מה המידה שלך? 39 בערך. אוהב נעליים? כן. קונה הרבה? לא. איזה נעל בחיים לא תנעל? קרוקס. על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? - נועל סנדלים? לא. נעלי בית? לפעמים. וכפכפים אצבע? כן. טבע נאות - באמת נוח? מה זה טבע נאות? מה דעתכם על הקרוקס? איכ מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס? לא. ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס? לא:O מהי הנעל הכי יקרה שיש לך? נייקי, 500 ש"ח. עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים? 500 ש"ח. מהן הנעליים הכי זולות שלכם? סקטור, 120 ש"ח. קונה מותגים? כן. ומזוייפים? לא. אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? כמה בגדים שאני ארצה, ברור. יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם? לא. נועל נעלי ספורט? כן. ועקבים? לא.

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifנעליים

כמה זוגות נעליים יש?10 כולל כפכפים, ונעלי בית של חורף מה המידה שלך? 38 אוהב נעליים? בערך קונה הרבה? לא איזה נעל בחיים לא תנעל? חיקויים של קרוקס. אם כבר לנעול משו מכוער, אז את המקורי. על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? אולסטאר חצי כזה. עם שתי לשונות.. האולסטאר עצמו שחור והשרוכים אדום ולבן אם אני לא טועה..
נועל סנדלים? לפעמים נעלי בית? כן וכפכפים אצבע? כן טבע נאות - באמת נוח? לא ניסיתי מה דעתכם על הקרוקס? אהממ.. לא יודעת, טיפשי. מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס? בערך.. ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס? לא. עכשיו אני יודעת
מהי הנעל הכי יקרה שיש לך? נעלי הטיולים שלי. משום מה הן עולות הרבה.. עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים? תלוי איזה נעליים... מהן הנעליים הכי זולות שלכם? הכפכפים שעלו 25 ש"ח קונה מותגים? אולסטאר
ומזוייפים? לא. אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? בגדים.. יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם? אין כאלה
נועל נעלי ספורט? כן ועקבים? לא

דנטל

New member
נעלולי פלא ../images/Emo79.gif

כמה זוגות נעליים יש? לא יודעת, בערך 20 שברובם אני לא משתמשת כבר שנים מה המידה שלך? 40 אוהב נעליים? קצת קונה הרבה? לא איזה נעל בחיים לא תנעל? קרוקס, למשל על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? אף נעל נועל סנדלים? לא נעלי בית? לא וכפכפי אצבע? כן טבע נאות - באמת נוח? כשניסיתי כן מה דעתכם על הקרוקס? גועל נפש מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס? לא ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלות בשביל לשחק טניס? לא, או ששכחתי מהי הנעל הכי יקרה שיש לך? מגפיים ב- 90 ש"ח, או שזה היה 99, לא זוכרת עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים? לא הרבה מהן הנעליים הכי זולות שלכם? נעלי אצבע ב- 10 ש"ח אולי קונה מותגים? לא ומזוייפים? לא אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? בגדים יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם? כן נועל נעלי ספורט? כן ועקבים? לא תמונה של זוג נעליים אהוב בבקשה: אני בעבודה, אין לי תמונה

ronpos

New member
עונה

כמה זוגות נעליים יש?6 מה המידה שלך?40
אוהב נעליים? יאפ קונה הרבה?לא איזה נעל בחיים לא תנעל? לא יודעת.. על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? על אף אחת.. נועל סנדלים?קרוקס
נעלי בית?יאפ וכפכפים אצבע? לא... טבע נאות - באמת נוח? לא יודעת.. מה דעתכם על הקרוקס? אחלה של דבר D: מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס?מה אמרו עליהם? :-O ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס?לא כדורסל.? מהי הנעל הכי יקרה שיש לך?המגפיי סוסים עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים?לא יודעת.. מהן הנעליים הכי זולות שלכם?הלי קופר קונה מותגים? אולסטאר? ניק? ומזוייפים?כה.. אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? בגדים יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם?לא נועל נעלי ספורט?יאפ ועקבים?לא תמונה של זוג נעליים אהוב בבקשה

Nataly B

New member
נעליים.

כמה זוגות נעליים יש? 9 מה המידה שלך? 37/8 אוהב נעליים? כן קונה הרבה? כשצריך איזה נעל בחיים לא תנעל? לא יודעת על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? זה עלה 600 ש"ח אז פרשתי. נועל סנדלים? לא נעלי בית? כן וכפכפים אצבע? בקיץ טבע נאות - באמת נוח? לא קניתי. מה דעתכם על הקרוקס? גועל נפש. מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס? האמת שאני כבר לא יודעת מה לחשוב. אני מקווה שזה לא נכון! ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס? עכשיו אני יודעת מהי הנעל הכי יקרה שיש לך? פומה אני חושבת עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים? תלוי מהן הנעליים הכי זולות שלכם?אין לי מושג קונה מותגים? אם זאת נעל שאני אוהבת ומזוייפים? כנ"ל אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? נעליים יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם? כן נועל נעלי ספורט? לא ממש (נעליים סגורות, כן). ועקבים? לא תמונה של זוג נעליים אהוב בבקשה - הנעליים האוהובת עליי זה הפומה שלי שאני כבר שלוש שנים בערך כי אני ממש אוהבת! כולם מכירים אותם

mafakit

New member
נעליים....|אלפקה|../images/Emo218.gif

כמה זוגות נעליים יש? המ.. לא יודעת.. יש כמה..
מה המידה שלך? 39-40 ><'
אוהב נעליים?כן
קונה הרבה? לא.. איזה נעל בחיים לא תנעל?המ.. נעל סטייל BK שהיו פעם, נעלי בובה, שקפקפים XD המ.. נעלים מעור נחש/תנין/עור כלשהו
המ.. יש עוד כלמיני ><' על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן?ואנס.. יש סוג אחד שאני כל כך רוצה..!!
נועל סנדלים?כבר לא נעלי בית?לפעמים וכפכפים אצבע?לא..זה לא נוח לי ועושה לי כואב באצבע טבע נאות - באמת נוח?
מה דעתכם על הקרוקס?גועל נפש מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס?לא. אבל מה לעשות שכל המשפחה שלי בטוחים שאני נאצים כי אני רוצה ואנס..
לאח שלי היו ואנס! לא אמרו לו כלום על זה!!! ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס?
ידעתי שפעם אולסטאר זו הייתה הנעל הכי זולה..XD אמא שלי אמרה לי שהם היו נועלים אולסטאר כנעל עבודה כזו.. לא חשובה.. מהי הנעל הכי יקרה שיש לך?הגלוב המהממות שלי
600 שקל
אין לי מושג איך הסכימו לקנות לי.. עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים?600 שקל..XD מהן הנעליים הכי זולות שלכם?המ.. לא יודעת.. התנכ"יות..
קונה מותגים?המ.. לא יודעת.. ומזוייפים?לא יודעת ><' אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר?בגדים יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם?כן נועל נעלי ספורט?לא. הן בכלל בלוקר של חברה שלי בבצפר XD ועקבים? לא.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif נעליים../images/Emo99.gif

כמה זוגות נעליים יש?~סופרת~ 10 אם לא שכחתי משהו
מה המידה שלך? 40+-
אוהב נעליים? מאוד
קונה הרבה? הלוואי
איזה נעל בחיים לא תנעל? קרוקס אני חושבת
על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן? סליפ און משבצות שחור צהוב
נועל סנדלים? כמעט ולא
נעלי בית? לא
וכפכפים אצבע? לא
טבע נאות - באמת נוח? מאוד<:
מה דעתכם על הקרוקס? לא נוח, לא יפה ולא אורטופדי!
מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס? לא
ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס? כן D:
מהי הנעל הכי יקרה שיש לך? בטח הנעליי ספורט, איזה 400 שקל
עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים? 400 שקל XD
מהן הנעליים הכי זולות שלכם? הממ.. נראלי הכפכפים מהשוק, איזה 20 שקל
קונה מותגים? כן
ומזוייפים? גם
אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר? ברור שנעליים
יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם? הנעליי ספורט השחורות ><
נועל נעלי ספורט? כן
ועקבים? לא אלו לא הנעליים הכי אהובות, הן פשוט הכי נלבשות ונחרשות בשבועיים האחרונים XD"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואי, אבהתי את הואנס <:

nitzangro2

New member
shossss../images/Emo99.gif

כמה זוגות נעליים יש?15+- מה המידה שלך?36-8 אוהב נעליים?כןן קונה הרבה?נאממ שצריך איזה נעל בחיים לא תנעל?סנדלים על איזו נעל אתה מפנטז הרבה זמן?מגפיים כאלה יפותת נועל סנדלים?לאאאאאאא נעלי בית?לפעמים וכפכפים אצבע?בים.. טבע נאות - באמת נוח?לא ניסיתי מה דעתכם על הקרוקס?איכססססססססססססססססססססססס! מאמינים בדברים שאומרים על הוואנס?פחחח סתם בולשיט ידעתם שפעם אולסטאר היו ננעלים בשביל לשחק טניס?תשעבייייייי!!!!!!!!!! אני אשאל תמאמנת...^ ^ מהי הנעל הכי יקרה שיש לך?נאממממ 300 נראלי עד איזה מחיר אתה מוכן להשקיע בנעליים?500 מהן הנעליים הכי זולות שלכם?חח נעלי בובה ב5$ מספרד קונה מותגים?כן ומזוייפים?גם אם יתנו לך לבחור, לקנות כמה נעליים שתרצה או כמה בגדים שתרצה, מה תבחר?בגדים. יש נעליים שקנית ואחרי זה התחרטת שקנית אותם?אהא נועל נעלי ספורט?לטניס ועקבים?כן

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif מלא מבוגרים אמרו לי יאת זה ><

אז אני מניחה שהם צודקים.. (40+) [על האולסטאר והטניס]

למעלה