שאלון סופ"ש

Noelit

New member
התשובות שלי (חח נזכרתי ביום שני).

שיר השבוע של אואזיס: Let There Be Love ו-Shout It Out Loud. שיר השבוע לא של אואזיס: Black Rebel Motorcycle Club - The Weight Of The World. אלבום השבוע: יציאת השבוע: סרט אצל חברה עם כמה בנות (וואו, פרוע
). ציטוט השבוע: "אני אוהב את ליאם, הוא אח שלי. איטריות מוקפצות תאילנדיות אני אוהב יותר". אני אוהבת את המשפט הזה! אהבת השבוע: חמישי נראה לי. או שישי. אכזבת השבוע: יום רביעיP: קניית השבוע: כרטיס להופעהD: צבע השבוע: ירוק. מה עשית בסופ"שף יום שישי סרט אצל חברה שלי עם כמה בנות (כמו שאמרתי) ויום שבת באה אלי חברה ללמוד לערבית. גם לך כואב הראש? חח לא. מה אתה מתכנן לעשות במשך השבוע הבא: ללכת להופעה ביום שישי עם חברות, ללכת ביום שלישי להקלטות בת"א.. זהו בערך. ראיתם סרט השבוע? לא בקולנוע.. "4 אחים". היה נחמד, אבל לא הייתי ממליצה. נ.ב. ראיתם עכשיו את המשחק? לא.

cmpo

New member
../images/Emo109.gif עונה על השבוע שעבר ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אואזיס: אממ Let there be love שיר השבוע לא של אואזיס: Chris Daughtry - Home אלבום השבוע: אין אחד כזה, היה מלא ^__^ יציאת השבוע(מקום שאליו יצאתם): בלאק בורגר עם המשפחה ^_____^ ציטוט השבוע: "יאללה בלאגן"... אהבת השבוע(יום שהכי אהבתם?): אמממ יום שישי אני חושבת... אכזבת השבוע(נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה): אממ... יום שבת, כי למדתי... קניית השבוע: אממ האמת לא קניתי כלום :-O צבע השבוע: כחול ... ____________ מה עשית בסופ"ש?, הלכתי למסעדה ולמדתי... למגן בהיסטוריה גם לך כואב הראש?(אם כן ברוך הבא לכת כאבי הראש!) חחח ברור שכואב, כל הזמן.. מה אתה מתכנן לעשות במשך השבוע הבא?(יש לפרט יום יוםאם אתם חסרי חייםP:כמוני!) חחח עזבו אתכם, אין לי מושג מה יקרה עוד 2 דקות... ראיתם סרט השבוע? האמת, לא ראיתי סרט טוב כמה שבועות שבוע טוב לכולם ^__^

shmuelr

New member
אני שמואל ואני כוסון אש מגיל שש כולם פה רוצים

לעשות לי ילדים, קדימה להסתדר בתור ולא לדחוף! שיר השבוע של אואזיס: Cig's & Alcohol (אני שר את זה בנזונההההההההה) שיר השבוע לא של אואזיס: Grace Kelly אני חולה על הגאיי הזה הוא כל כך סקסי!
אלבום השבוע: Definitely baby יציאת השבוע(מקום שאליו יצאתם): סחוג וקוטג' זה שילב בנזונההההההה
ציטוט השבוע: וואי זה בנזונההההההההה אהבת השבוע(יום שהכי אהבתם?): יונתי
אכזבת השבוע(נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה): יונתי!
קניית השבוע: חומוס ולחמניות מתוקות, היה בנזונהההההההה צבע השבוע: ירוק! ____________ מה עשית בסופ"ש?, וואלה לא זוכרת... גם לך כואב הראש?(אם כן ברוך הבא לכת כאבי הראש!) לא, כואב לי ה...
מה אתה מתכנן לעשות במשך השבוע הבא?(יש לפרט יום יוםאם אתם חסרי חייםP:כמוני!) לא יודעת האוכל מוכן! ראיתם סרט השבוע? לא ממש אם כן.איזה? היה טוב? היה בנזונהההההההה ממליץ? בטח!

חח אתה יודע שמיקה (מי ששר את גרייס קלי) הוא

בעצם לבנוני שעבר לגור בניו יורק. חח בכלל, יש לו סיפור הזוי :X LOL כתבת לא יודעת, נקבתי מעט
(יונתי!!!!!!!!!
)

LetThereBeLove

New member
חחח אבל הוא עבר לניו יורק בגיל שנה!

הוא לא הספיק לחוות את ההווי הלבנוני

למעלה