שאלון סופ"ש

../images/Emo220.gifשאלון סופ"ש

אז. הנה נגמר לו עוד שבוע. והנה גם נגמרת לאט לאט השנה. אזז=] כה. אמפ. (באמשלכם אל תבאסו ותענו.כי אני מספיק מבואסת.) שיר השבוע של אואזיס: שיר השבוע לא של אואזיס: אלבום השבוע: יציאת השבוע(מקום שאליו יצאתם): ציטוט השבוע: אהבת השבוע(יום שהכי אהבתם?): אכזבת השבוע(נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה): קניית השבוע: צבע השבוע: ____________ מה עשית בסופ"ש?, גם לך כואב הראש?(אם כן ברוך הבא לכת כאבי הראש!) מה אתה מתכנן לעשות במשך השבוע הבא?(יש לפרט יום יום
אם אתם חסרי חייםP:כמוני!) ראיתם סרט השבוע? אם כן.איזה? היה טוב? ממליץ? נ.ב ראיתם עכשיו ת'משחק?! ישראל ניצחו
היה ממש ענק. טוב לא כזה טוב. כואב לי הראש. לא נחמד:(

ORBITTE

New member
אני=]]]

אז. הנה נגמר לו עוד שבוע. והנה גם נגמרת לאט לאט השנה. אזז=] כה. אמפ. (באמשלכם אל תבאסו ותענו.כי אני מספיק מבואסת.) שיר השבוע של אואזיס: לילה שיר השבוע לא של אואזיס: moonchild אלבום השבוע: ten יציאת השבוע(מקום שאליו יצאתם): פחח לא יצאתי נשארתי תקועה בבית לחרוש=\\ ציטוט השבוע: ''חירבונציה'' אהבת השבוע(יום שהכי אהבתם?): חמישי לא זוכתר למהה אכזבת השבוע(נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה): אממ רביעי קניית השבוע:--- צבע השבוע:ירוק=]] ____________ מה עשית בסופ"ש?, חרפתי גם לך כואב הראש?(אם כן ברוך הבא לכת כאבי הראש!) מה אתה מתכנן לעשות במשך השבוע הבא?(יש לפרט יום יוםאם אתם חסרי חייםP:כמוני!) ראיתם סרט השבוע? אם כן.איזה? שודדי הקאריביים היה טוב? ממליץ? יאפפ=]] נ.ב ראיתם עכשיו ת'משחק?! היה טובבבבבב ישראל ניצחו היה ממש ענק. טוב לא כזה טוב. כואב לי הראש. לא נחמד:(

עונה, מניחה שהתכוונת לשבוע שעבר אז התשובות

הן של שבוע שעבר
שיר השבוע של אואזיס: שמפיין סופרנובה. שיר השבוע לא של אואזיס: Map of Your Head- Muse אלבום השבוע: Favourite Worst Nightmare- Arctic Monkeys יציאת השבוע (מקום שאליו יצאתם): פסטיבל הבירה ביום רביעי ותלאביב ביום חמישי. ציטוט השבוע: I feel words- I talk emotions. אהבת השבוע (יום שהכי אהבתם?): רביעי-חמישי כזה
אכזבת השבוע (נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה): שלישי-הבגרות במתמטיקה, 3/4 שאלה שגויה
קניית השבוע: הממ. חולצה מגניבה בתלאביב!!!@%@# ובירה בלגית טעימה כמו יין, באמאשלי
צבע השבוע: סגול

sok777

New member
הנה

שיר השבוע של אואזיס: כמובן ש.. שיר השבוע לא של אואזיס: בוודאי ש.. אלבום השבוע: הוהו.. יציאת השבוע(מקום שאליו יצאתם): בצפר זה נחשב? ציטוט השבוע: "אל תסתכל בקנקן, יש קולה במקרר." אני המצאתי
אבל זה כבר ממזמן. בעולם שלי. חחחח. אהבת השבוע(יום שהכי אהבתם?): אה.. אהבתי את הבלונדינית הזאת מ.. אה.. יום שהכי אהבתי. אה.. רביעי. כי הייתי מושעה. היה טובבב. אכזבת השבוע(נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה): יוםם... קניית השבוע: כן בטח. הדבר היחיד שקניתי היה מיתרים. צבע השבוע: WTF? במנצ'סטר לא עושים הקלות על שאלות כאלו. ____________ מה עשית בסופ"ש? התכוננתי להסטוריה.. גם לך כואב הראש? נופ. מה אתה מתכנן לעשות במשך השבוע הבא? ללמוד למתכונת בלשון, לעשות סט-אפ לגיטרה. ראיתם סרט השבוע? לא אם כן.איזה? אממ.. שודדי הקאריבים היה טוב? לא יודע, לא ראיתי. ממליץ? כן, מאוד.
נ.ב ראיתם עכשיו ת'משחק?! כן. עאלק ענק. היה אחד המשחקים הגרועים שראיתי השנה. פשוט עלוב. חרא נבחרת וחרא משחק. אני מת לראות מה יש לקופמן להגיד על זה..!

../images/Emo220.gifבתכלס.למישהי שלא צופה כל שני וחמישי

בכדורגל היה פאנן=] במיוחד שמצד ימין יש גרעינים ומצד שמאל יש בנאדם חמודי=] הכל טוב ויפה! וראיתי שודדי הקריבים(3 כה?) זה ענק=] זה כזה מצחיק.כמעט כמו 1=] 2 לא קשור למציאותXDאבל גם נחמד. (פאק.לא הפסקתי לחפור על זה מאז שהלכתי.זה נורא.XDD זה מצחיק לגמרה.)

sok777

New member
לא ראיתי שודדי הקאריבים

ו..כדורגל לא רואים בשני וחמישי. ראשון לראשון עדיף. אנגליה
או שבת לשבת. בכל אופן, היה חרא כדורגל. לפחות האווירה אצלך הייתה נחמדה, אז זה סבבה.

LetThereBeLove

New member
הו, שאלון ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אואזיס: The girl on the dirty shirt שיר השבוע לא של אואזיס: blackbird- the beatles אלבום השבוע: keren ann- keren ann (אגב, מישהו היה בהופעה שלה?) יציאת השבוע(מקום שאליו יצאתם): הופעה של קרן אן, טעם העיר, סרט, כל מני ציטוט השבוע: " אהבת השבוע(יום שהכי אהבתם?): יום רביעי, טעם העיר, היה מגנוב, וגם לא הלכתי לבית ספר באותו יום, היה כיף אכזבת השבוע(נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה): האמת שלא היה, כמעט לא למדתי השבוע, לכן לא יכול להיות שהיה משהו מאכזב קניית השבוע: אוכל בטעם העיר
אהה ועיצוב חדש ויפה של החדר צבע השבוע: ירוק (סתם כי הסתכלתי על הקיר והוא ירוק) ____________ מה עשית בסופ"ש?, למדתי למתכונת בלשון
גם לך כואב הראש?(אם כן ברוך הבא לכת כאבי הראש!) כן, מאוד. כל הזמן
יש לי מגרנות ובא לי למות מה אתה מתכנן לעשות במשך השבוע הבא?(יש לפרט יום יוםאם אתם חסרי חייםP:כמוני!) אהההה בעיקר כלום. ולישון קצת. ראיתם סרט השבוע? כן כן אם כן.איזה? שודדי הקאריביים היה טוב? לא יודעת, נרדמתי ממליץ? כנ"ל. אבל אני חייבת לציין שנרדמתי בצורה מאוד אומנותית, עם רגליים על הכסא שמלפני, הראש על המושב שלי וכל הגוף באוויר. היה דווקא נוח שבוע טוב חברימקים
היה שאלון מגנוב

RoySupernova

New member
אוי קרן אן טובה..

יש לי את i'm not going anywhere שלה ועוד אחד שלא שמעתי והיה קל להבחין בכישרון. אני צריך לשמוע עוד. חח ולהירדם באולם קולנוע זה תמיד כיף.

rabeat

New member
חבל על הזמן איתה../images/Emo99.gif

יש לה הופעה אחת בישראל בקיץ, אבל אני בקושי מכירה שירים שלה אז נעזוב. not going anywhere שלה הוא כזה יפה!!

BABOONKIN

New member
שאלון....

שיר השבוע של אואזיס: טוב אחד שאני מכיר..... HELLO שיר השבוע לא של אואזיס: CERTAIN ROMANTS אלבום השבוע: MORNING GLOREY יציאת השבוע(מקום שאליו יצאתם): ...למגרש... כמו כל שבוע חחח בעיקר למדתי... ציטוט השבוע: לפי דברי סער: "מותו של הרצל המתוק!!! הביא ל.... בלה בלה בלה" אהבת השבוע(יום שהכי אהבתם?): שיישי.... אכזבת השבוע(נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה): חמישי קניית השבוע: - צבע השבוע: שחור

יוו כמה זמן לא שמעתי את certain romance ../images/Emo47.gif

ובכלל, כמה זמן לא שמעתי את הדיסק הישן של המאנקיז

sok777

New member
../images/Emo6.gif חחח!

אוי אני טוב. כמה שחיכיתי שנקרא את זה בסיכומים ונתפקע מצחוק.. ובשביל לא לעשות את זה בדיחה פרטית ושתתעצבנו - כתבנו סיכומים להסטוריה במחשב. איל הקריא ואני הקלדתי. אז הוא אמר סיבות לעלייה השניה והוא אמר "מותו של הרצל - המוות של הרצל גרם ל.." ואני כתבתי "מותו של הרצל - המוות של הרצל המתוק גרם ל.." ואז שהתכוננו הוא סינן את זה בלי לשים לב ואז חזרתי והראתי לו והיה מצחיק. וזהו

../images/Emo220.gifכואב לי בגב!!

שיר השבוע של אואזיס:לא היה:O שיר השבוע לא של אואזיס:היו מלא=]בעיקר מיס יו.של בלינק. אלבום השבוע:אמפ.יש כמה:O יציאת השבוע(מקום שאליו יצאתם):לכינרת=]שישי שבת=] ציטוט השבוע:"כשכואב שמים פלסטר.שמשלימים זורקים לפח"אתם לא תבינו=]משהו ביני לבין ידיד3> אהבת השבוע(יום שהכי אהבתם?):אמפ.רביעי=]שודדי הקריביםP: אכזבת השבוע(נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה):ראשון. קניית השבוע:מכנס גלישה! צבע השבוע:ירוק
כרגיל=] ____________ מה עשית בסופ"ש?שישי שבת בכינרתP: גם לך כואב הראש?(אם כן ברוך הבא לכת כאבי הראש!)אלא מה?P: מה אתה מתכנן לעשות במשך השבוע הבא?XDאוקי.אז.היום עבר=]יש לי לסוע לתל אביב יום שלישי ושישי אולי מזכרת ושבת חג קן!!! או יה=]קן יבנה!שבק ס' הולכים לשבת בקהל!!והפוסי של לוסי?לא ידוע.אולי אחד שהוא בוגר קןPPP: ראיתם סרט השבוע?כה=] אם כן.איזה?שודדי הקריבים=] היה טוב?מעולה ממליץ?כבר ראית מפגרת! (הייתי חייבת לשים תמונה) בשביל התמונה הזאת. יום שלישי אני ושני ידידים(חברי קבוצתי בנוע"ל)נוסעים עד לתל אביב כדי להדפיס את זה! על החולצת תנועה=] "משפחת סימפסון" וזה מצויר גם על קיר בקןP:אין פשוט קבוצה של מוכשרים! צריך לצלם את זהOO או יה=] (או כן.וזה צוייר כבר על ידינו.ואת הציור נקח לשם.או וכן.זה יהיה בכיס השמאלי של החולצת תנועה.ושימו לב לפרט נורא חשוב.הוא עם חולצת תנועה ועל הכיס השמאלי יש את עצמו כאילו שוב.עזבו=]או וכה.פרט עוד יותר חשוב.הוא עשה דיאטה=]או וכה.גם הפופיק בחוץXD)

LetThereBeLove

New member
הא? הוא לא עם חולצת תנועה

והפופיק לא בחוץ, והוא לא עשה דיאטה
יש מצב ששמת תמונה אחרת?

../images/Emo220.gifחח לא=]

זאת התמונה המקורית לא מה שציירנו. לא הייתי בקן לצלם את זה. ומתי שעשינו את זה לא היה לי מצלמהXD ביום רביעי אני אשים תמונה=]

../images/Emo220.gifעכשיו אני שמה לב שזה בחרא איכותXD

אבל זה יצא נורא מגניב. על הקיר(בקן) יותר. מחר בקן=] נצלם=] יום שבת חג קן יבנה!!!

Walk On Water

New member
להלהלהה

שיר השבוע של אואזיס: Talk Tonight שיר השבוע לא של אואזיס: שלמה ארצי- ירח אלבום השבוע: כוורת מהופעה חיה
יציאת השבוע(מקום שאליו יצאתם): ת"א, אירוע ציטוט השבוע: אהבת השבוע(יום שהכי אהבתם?): לא למדתי כל השבועעעעעעע אכזבת השבוע(נו בואו נחשוב.יום הכי מעפן שהיה): שישבת היסטורי קניית השבוע: סנדוויץ ברכבת? צבע השבוע: ____________ מה עשית בסופ"ש? למדתי
גם לך כואב הראש?(אם כן ברוך הבא לכת כאבי הראש!) לא מה אתה מתכנן לעשות במשך השבוע הבא?(יש לפרט יום יוםאם אתם חסרי חייםP:כמוני!) למות. ראיתם סרט השבוע? מתי היה זמן?
אם כן.איזה? היה טוב? ממליץ?

למעלה