שאלון מוזיקה!

Miss Menta

New member
הווו, החיים. ../images/Emo109.gif

רוק/ מטאל זמר אהוב: ג'רארד? זמרת אהובה: איימילי. להקה אהובה: Blink 182 Evanescense Fall out boy Green day My chemical romance Oasis Panic! at the disco Pink floyd Queen Red hot chilli peppers Simple plan The beatels The used אלבום אהוב: The black parade American idiot שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: Dead - MCR. שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: עכשיו. ? XD פופ זמר אהוב: ג'ון לנון, ג'סטין טימברלייק. זמרת אהובה: מממממ. אין. להקה אהובה: גם הביטלס, פינק פלויד. אלבום אהוב: הביטלס - האוסף. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: The wall - Pink floyd. שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: שנות ה60-70-80. ראפ זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: Black eyed peas. אלבום אהוב: שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: Where is the love - Black eyed peas. שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: ממ. לפני שנתיים. אר'נ'בי לא שומעת. זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: אלבום אהוב: שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: קאנטרי/ בלוז/ פולק/ ג'אז זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: אלבום אהוב: שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: האוס/ דאנס/ טראנס/ אלקטרוני זמר אהוב: סקאזי. יותר דיג'יי XD זמרת אהובה: להקה אהובה: אלבום אהוב: שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: ישראלי זמר אהוב: אריק ברמן, ג'קו אייזנברג. זמרת אהובה: נינט טייב. להקה אהובה: משינה, מוניקה סקס, בית הבובות, סינרגיה. אלבום אהוב: מממממ. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: ילדה קטנה - החלונות הגבוהים. שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: שנות ה70. ושירים של פעם..

מאיוש33

New member
עונה ../images/Emo8.gif

רוק/ מטאל זמר אהוב: אוו יש המון: בילווש 3> עברי לידר 3> אביב גפן 3> ברי סחרוב ועוד.. זמרת אהובה: - להקה אהובה: TOKIO HOTEL !!! להקה שווה בטירוף! [כנסו לקומונה..] וBLACK RILED אלבום אהוב: ZIMER 436 ו- WALL שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: UNDRES ENDE DER WELT שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: עכשיו ובשנים האחרונות, הרוק מצליח לתפוס תאוצה ובגדול! פופ זמר אהוב: לא עולה לי לראש ... זמרת אהובה: דנה עדיני טובה
, שאקירה , ואבריל לווין!!!!!! להקה אהובה: אמממ...הלהקה הזאת שהופיעה ב"ארתור" עם הלהקה שפרנסין הקימה "זה רע" ומופי כל הזמן רצתה להיפגש איתם במעלית
אלבום אהוב: לא זוכרת.. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: "מאיה היי" נחשב? שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: 1990- 2005 בערך ראפ בגלל שאני מתעבת ושונאת שירי ראפ וכל מה שאני חושבת כשאני רק שומעת קמצוץ מהם הוא איכס-בואו-נפסיק-את-הדבר-הזה-ו=מ=י=ד [בלשון המעטה] אני לא אענה על זה.. *הולכת להקיא בצד* אר'נ'בי זמר אהוב: זמרת אהובה:מיסי אליוט, ביונסה להקה אהובה: BLACK AID PEAS [ אני לא בטוחה שרושמים את זה ככה, ואני גם לא בטוחה שהם אר'נ'בי] אלבום אהוב: אין שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שאקירה & ביונסה שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: אממ..מאיפה לי? קאנטרי/ בלוז/ פולק/ ג'אז דילגתי כי אני לא שומעת האוס/ דאנס/ טראנס/ אלקטרוני זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: אלבום אהוב: שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: אני לא שומעת כאלה כל כך אבל אני יודעת שמאז שנות ה-2000 הז'אנר הולך ונכנס יותר ויותר חזק ישראלי אווו...הגענו לחלק הכי טוב! זמר אהוב: עברי לידר, אביב גפן, חמי רודנר, ועודד!! זמרת אהובה: דנה עדיני, נינט, שירי מימון להקה אהובה: סינרגיה, שייגעצ, ביט69, משינה, הקיצר כל מי שהופיע ברוק"צ אלבום אהוב: כולם מעולים [חוץ מהראפ כמובן] שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: אממ..כולם שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: עכשיו זה הזמן

I am IRiTooSH

New member
אניD:

רוק/ מטאל זמר אהוב: ג'רארד ווי. זמרת אהובה: שכחתי איך קוראים לה>< הזמרת של אוונסנס להקה אהובה: MCR, Panic, aerosmith, pink floyd, FOB, deep purpel, 3 dors down.. אלבום אהוב: החלטה קשה>< שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: I dont love you - mcr שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: עכשיוD: וכשהייתי בת 4 הייתי רוקדת לצלילי aerosmith ו- pink floyd.. תמיד היה לי טעם לא?XD פופ זמר אהוב:.. זמרת אהובה:.. להקה אהובה: אהבתי כשהייתי קטנה את כל הספייס גירלס ואקווה.XD נו הייתי בת 3.. P: אלבום אהוב: כנ"ל. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שירי נוסטלגיהXD שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר:גיל 3-8.. ראפ זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: אין אלבום אהוב: אין שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: אין שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: אין אר'נ'בי זמר אהוב: WTF?! זמרת אהובה:.. להקה אהובה:... אלבום אהוב:.. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר:.. שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר:?! קאנטרי/ בלוז/ פולק/ ג'אז זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין להקה אהובה:אין אלבום אהוב:אין שיר אחד מהז'נר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר:אין שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר:איןS: האוס/ דאנס/ טראנס/ אלקטרוני זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין להקה אהובה:אין אלבום אהוב:אין שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר:אין שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר:לפני שנתייםS: ישראלי זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין להקה אהובה:שייגעצD: אפילו שהם רוק בשבילי זה ישראליP: אלבום אהוב:ניו יורק פריח. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: אינטרקום. שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר:תמיד יש לי משהוP:

נהלהדה.|משולש|עיגול|ריבוע|

רוק/ מטאל זמר אהוב: נמ. לא נראה לי שיש Oo זמרת אהובה:שילה פרבר
להקה אהובה:המ. nirvana, depeche mode arctic monkeys system of a down bitles limp bizkit the animles ac\dc led zeppelin r.e.m cat stivens aha radiohead the police beatles franze ferdinand natasha bedingfield אלבום אהוב:האנפלגד של נירוונה, והאלבום הלבן של הביטלס. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: נמ. פרפר- מוניקה. שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: ניינטיז, וסיקסטיז. פופ זמר אהוב:אלטון ג'ון XD ורובי. זמרת אהובה:וואו. קשה. מניחה שרג'ינה ספקטור. היא דיי פופית.S: אולי גם קיילי מינוג. להקה אהובה: queen , coldplay. bee gees, dido, no doubt ושייקספיר סיסטרס אלבום אהוב:אחד מהאלו של קווין. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר:אייטיז. ללא ספק. ראפ זמר אהוב:אמינם.וזהו. זמרת אהובה: להקה אהובה: אלבום אהוב: שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: אר'נ'בי זמר אהוב: זמרת אהובה:מרי ג'יי בלידג'. ורק בזכות הדואט עם AHA. להקה אהובה: אלבום אהוב: שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: קאנטרי/ בלוז/ פולק/ ג'אז
כיח. אוהבת, אבל לא מכירה ממש אומנים ספיציפיים.
זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: אלבום אהוב: שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: האוס/ דאנס/ טראנס/ אלקטרוני זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה:infected mushroom, enigma, chemical brothers, air, zero seven. אלבום אהוב: הקודם של אייר. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: once upon a time-air שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר:אייטיז, קצת, ובעיקר העשור האחרון. ישראלי זמר אהוב:מתי כספי, הראל סקעת, אביתר בנאי, אריק איינשטיין, אריק ברמן [בערך], פורטיס, ברי סחרוף, יהודה פוליקר, אוהד חיטמן, בן ארצי, אמיר בניון, אסף אמדורסקי, אריאל הורוביץ, ארקדי דוכין, זמרת אהובה:קורין אלאל, שילה פרבר, נינט של פעם!, יהודה סעדו, יזהר אשדות,ערן צור, להקה אהובה:מופע הארנבות, מוניקה סקס, בנזין, שוטי הנבואה, זקני צפת, כוורת, המכשפות, אלג'יר, אינפקציה, איפה הילד, הג'ירפות, הדורבנים, טיפקס, אלבום אהוב:וואו. לאור הרשימה כאן למעלה, בטח כבר הבנתם שהבחירה בלתי אפשרית OO שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר:נה. שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר:החל מהשישים, עד תחילת התשעים. עכשיו סתם מתמרחים וממחזרים בלי די.

Miss Menta

New member
תבורכי. ../images/Emo109.gif

איזה טעם טוב יש לך. במיוחד בישראלי.
אריק ברמן, וכוורת@!

sweet shir

New member
אנלא טובה בהגדרות. ../images/Emo3.gif

רוק/ מטאל זמר אהוב: ג'ארד ליטו?
זמרת אהובה: הממממ אבריל איך שהיא הייתה פעם? ^___^" להקה אהובה: Accaptance Blink 182 Bowling For Soup - לודעת אם זה נחשב. ^^ Fall Out Boy Panic! at the disco 30 Seconds To Mars The All-American Rejects Good Charlotte My Chemical Romance Oasis Simple Plan Sugercult אלבום אהוב: המ. The Black Parade של מכר ו-A Fever You Can't Sweat Out של פאניק. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: Build God, Then We'll Talk - Panic! at the disco שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: לודעת. ^__^ פופ זמר אהוב: אשלי פרקר אנג'ל..? מאט וויליס.
זמרת אהובה: פאריס הילטון? XDDDD (אם בכלל אפשר לקרוא לה זמרת X:) חחחחחחח מה?! השירים שלה נתקעים בראש. -__-" להקה אהובה: מקפליי, באסטד וסאן אוף דורק. אלבום אהוב: ממ נראה לי ש Room On The Third Floor של מקפליי. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: הראשון שעולה לי בראש: Hey Kid של מאט וויליס.
שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: המ, אם מדובר בפופ-רוק הבריטי, אז מ-2002 ככה. ראפ זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: אין. אלבום אהוב: אין. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: אין. ^__^" שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: לודעת X: אר'נ'בי זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: אין. אלבום אהוב: אין. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: ^^ שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: ^^ קאנטרי/ בלוז/ פולק/ ג'אז טוב, אז אני בודקת באייטונס!
זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: אין. אלבום אהוב: אין. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: זה אמר לי ש- Here Is Gone של הגו גו דולז .__.; שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: לודעת ^^ האוס/ דאנס/ טראנס/ אלקטרוני זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: ^^ להקה אהובה: ^^ אלבום אהוב: ^^ שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: ^^ שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: ^^ ישראלי זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: שייגעצ, סינרגיה. אלבום אהוב: לודעת. שיר אחד מהז'אנר שאת/ה אוהב/ת, לא חייב האהוב ביותר: את דומה לכלב - שייגעצ. חחחח הראשון שעלה לי בראש. XD שנה/ תקופה שהיטיבה עם הז'אנר: לודעת XD

למעלה