200% היישר מחדר החזרות
P polo03 New member 15/2/07 #22 ביקורת על ממי מרייטינג שאני די מסכימה איתה רוצה להאמין ששאר האלבום יעלה את המניות
W won the game New member 15/2/07 #24 ביקורת חזקה שביאסה אותי אתמול! אבל דודו כהן הוא מבקר מעולה, אני מאמין למילים שלו. ומירי ומנהליה חייבים לקחת את הביקורת לתשומת ליבם... האלבום השלישי צריך להיות מגוון בכתבים שעוד לא כתבו למירי
ביקורת חזקה שביאסה אותי אתמול! אבל דודו כהן הוא מבקר מעולה, אני מאמין למילים שלו. ומירי ומנהליה חייבים לקחת את הביקורת לתשומת ליבם... האלבום השלישי צריך להיות מגוון בכתבים שעוד לא כתבו למירי
N Nimrod121 New member 15/2/07 #28 תודה. קראתי את הביקורת אתמול. די קוטלת, אפשר לומר. נחכה ונראה מה הוא יגיד לאחר יציאת האלבום.
פ פּלפּל New member 15/2/07 #26 איפה "ביקשתי אש" ?? לא יופיע בדיסק? איפה ניתן למצוא את החידוש שלה לשיר זה, שהופיע בסרט "שלוש אמהות"?
N Nimrod121 New member 15/2/07 #27 "ביקשתי אש" לא יכלל באלבום כפי שאפשר לשים לב, אם כי תצא מהדורה מוגבלת, שתכלול את האלבום ואת פסקול הסרט "שלוש אמהות" שבו ככל הנראה יהיה גם השיר "ביקשתי אש".
"ביקשתי אש" לא יכלל באלבום כפי שאפשר לשים לב, אם כי תצא מהדורה מוגבלת, שתכלול את האלבום ואת פסקול הסרט "שלוש אמהות" שבו ככל הנראה יהיה גם השיר "ביקשתי אש".
פ פּלפּל New member 15/2/07 #29 תודה. לא ראיתי את הסרט. איזה עוד שירים הופיעו בו? אין פסקול נפרד לסרט? האם היו גם שירים בביצועים של אחרים או שבכולם השתתפה מירי? שוב, תודה.
תודה. לא ראיתי את הסרט. איזה עוד שירים הופיעו בו? אין פסקול נפרד לסרט? האם היו גם שירים בביצועים של אחרים או שבכולם השתתפה מירי? שוב, תודה.
N Nimrod121 New member 15/2/07 #30 הפסקול לא יצא בנפרד לפי מה שאני הבנתי. ואני גם לא יודע אם יהיו שירים מתוך "שלוש אמהות" שלא בוצעו על-ידי מירי
הפסקול לא יצא בנפרד לפי מה שאני הבנתי. ואני גם לא יודע אם יהיו שירים מתוך "שלוש אמהות" שלא בוצעו על-ידי מירי
P pRimaVeriTaVIV New member 15/2/07 #31 יש שיר אחד שלא בוצע ע"י מירי../images/Emo121.gif יותר נכון, עיבוד אחר מירי שרה אותו, וגילה אלמגור שרה את אותו שיר בעיבוד שונה
יש שיר אחד שלא בוצע ע"י מירי../images/Emo121.gif יותר נכון, עיבוד אחר מירי שרה אותו, וגילה אלמגור שרה את אותו שיר בעיבוד שונה