רוקסטאר

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo220.gifרוקסטאר../images/Emo220.gif

קצת הצתה מאוחרת אבל שתפו פעולה- יאללה, עשר ההופעות האהובות עליכם מרוקסטאר אינקסס וסופרנובה.

NP16

New member
אני עושה רק לאינקסס,

בסופרנובה הכל דילאנה
1-KNOCK ON HEVENES DOOR-ג'ורדיס אונגה אוף אני מזה טעיתי באיות בטח 2- BOHEMIAN RAPSODY-סוזי מקניל 3-IMAGINE-ג'ורדיס אונגה 4-WISH YOU WERE HERE מרטי קייסי 5- BABY I LOVE YOUR WAY מיג אייסה 6- TREES מרטי קייסי 7- THE MAN WHO SOLD THE WORLD ג'ורדיס 8- LIVE AND LET DIE מיג 9- NEVER TEAR US A PART סוזי 10-ניתן את הכבוד לג'יידי?נעע..מרטי עם BABY ONE MORE TIME

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אפשר בנפרד?^^

אינקסס- Marty Casey-Hit Me Baby One More Time Jordis Unga-Imagine Jordis Unga-Knocking On Heavens Doors Mig Ayesa-Baby I Love Your Way Suzie Mcneil-Bohiman Raphsody Marty Casey-Wish You Were Here Marty Casey-Mr Brighside Suzie Mcneil-Losing My Religion JD Fortune-Hand In My Pocet Mig Ayesa- סופרנובה- Dilana-Lithuim.ההופעה הטובה ביותר אוור בתוכנית ריאליטי. Dilana-Roxanne Dilana-Cant Get Enough Of Your Love Storm Large-Pinball Wizard Storm Large-Wish You Were Here Zayra-Everybody Hurts Zayra-Razorblade Magni-Creep Toby Rand-Mr Brightside Ryan Star עם השיר המקורי שלו נו אי אפשר להוסיף עוד כמה? Dilana-Ring On Fire Dilana-Mother Mother Dilana-Zombie Dilana-I Want You To Want Me ובקיצור,כל הופעה של דילאנה.מלכה
.

SHTRUDIDI

New member
בטח שאפשר

אפילו מומלץ... פשוט עברתי אתמול על כמה הופעות ביוטוב והבנתי כמה כשרונות היו שם. אגיב על הרשימה שלך אחר כך, היא נראית מעניינת.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif וואי..שכחתי את

Dolphins Cry של מאגני.זה היה אצלי בחרישות הרבה זמן,לא יפה!

Mano8

New member
רק מסופרנובה (אינקסס עוד לא סיימתי לראות)

dilana- mother mother ההופעה האהובה עליי בתוכנית. magni- I alone magni- dolphin's cry dilana- cat's in the cradle ryan- back of your car ryan- enjoy the silence lukas- fix you lukas- creep josh logan- shooting star (אם מישהו זוכר, הוא שר את זה בפרק שהוא הודח. אחד הקולות הטובים בתוכנית) toby- burning down the house (אבל רק בגלל שאני מת על השיר. היה גם מצחיק שהוא פתאום הוציא מגאפון. בכלל ההופעות שלו היו מפתיעות- למשל שהוא העלה איזה 10 בנות על הבמה, ובאחד הפרקים האחרונים התברר שהוא כבר הספיק לברר את השמות שלהן)

NP16

New member
יאאלה לסופרנובה

אני אנסה לשים דילאנה כמה שפחות
1.ליתיום-דילאנה 2.ROCKSEN-דילאנה 3.MOTHER MOTHER -דילאנה 4. מאגני CREEP 5.מאגני dolphin's cry 6.טובי REBEL YELL 7. סטורם I GIVE YOU ANYTHING 8.דילאנה ZOMBIE 9. השיר המקורי של טובי 10. השיר המקורי של ריאן

SHTRUDIDI

New member
רוקסטאר סופרנובה

1. Losing my religion-Ryan star
2. Mother mother-Dilana 3. Time after time-Dilana 4. Rebel Yell-Toby 5. Anything Anything-Storm 6. Creep-Lukas 7. Throw it away-Toby 8. Litium-Dilana 9. Clocks-Ryan Star 10. Paint it black-Ryan star את אינקסס אני אעשה אחר כך...

למעלה