רביעי טרלהלה..

hadarinke

New member
את מזכירה לי את עצמי...

גם בקטע של העדיפויות וגם בקטע עם החברות.. כימיה אני עוד לא ממש לומדת

Over My Head

New member
מ-ט-ו-מ-ט-מ-ת-!!../images/Emo42.gif

ראיתי אותו היום כשישבתי בתחנה, והוא עבר מאחורה. וזה ממש יד הגורל כזה, כי בדיוק כשהוא עבר סובבתי את הראש וראיתי אותו. אבל ברוב טמטומי פשוט נשארתי לשבת במקום ולא הלכתי להגיד לו שלום
מפגרתתתת
אח"כ ראיתי אותו במקום אחר
וסתם החלפנו כמה מילים. לא משהו רציני. חוצמזה- עשינו ציור קיר מדהים
במתנס. יצא קטלני לאללה
ועכשיו חזרתי מהרחוב
אני וחברה שלי היינו אמורות ללכת לפגוש ידידים שלנו אפשהו, אבל היינו צריכות לחזור ב-11 וחצי, וקבענו ב-11. והם לא באו עד 11 ועשרים, אז סתם ישבנו שם ודיברנו לנו, ואז הלכנו כמו מפגרות הביתה אחרי שלא עשינו כלום
ובטניס היה ק-ו-ר-ע-! יש לי את המדריכה הכי בעולם!!
והיא באה חולה רק בשבילנו!
כפרעליה וזהו. מחר יש מסיבה(מקווה שההורים יתנו לי ללכת) וביום שישי מסיבת גיוס לידיד שלי. לילה טוב

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif

נו לא נורא, תמיד יש פעם אחרת D: יו גם את בטניס D:::

Over My Head

New member
כן, אבל זה מעצבן../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

איפה את משחקת? באזור המרכז?

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifא'.... סטופ,

ח'! חסיכה. עשיתי איזה 580 בחשבון ואמא ממש ממש כועסת >< אז החלטתי! אני חוסכת. [חרוז? לא] זה גם כיף לחסוך! D: [כן, מצאתי את היתרונות. P:] כל יום אני עוברת על רשימת השיחות היוצאות שלי
לבדוק מה חייגתי בטעות וזה.
אז ככה. וואו, הרבה זמן לא הייתי פה. לכל החמדמדים שכתבו לי על הבנג'י ^^ זה לא הבנג'י הראשון D: עשיתי אחד באמריקה. אבל באמת, אני חושבת שזה אחד הדברים הכיפיים בחיים, ומי שלא עושה את זה פשוט... מפסיד. יש כמה סוגי באנג'י ובסופרלנד זה לא הבאנג'י האורגינל, הוא הרבה פחות מפחיד מהאורגינל.. שווה את ה50 ש"ח. P: הרגל שלי כואבת יותר ויותר בזמן האחרון=\ היום קובעים לי תור לאורטופד. נקווה שזה לא משהו חמור. היום ב14:10 יש לי חוג פסנתר ואז אני הולכת בערב לקניון! D: לעשות שופינג להלהלה. Wish me luck? מי שקרא שיגיד: "אני דוב צפוני שאוכל בננות".

hadarinke

New member
אני דובה צפונית אוכלת בננות...../images/Emo3.gif

כמה שנים את מנגנת? ואל תדאגי בקשר לארוטופד, הייתי אצל אוטופד מליאן פעמים וזה לא נורא כלכך..

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifשאלה שחזרה על עצמה לפחות 5 פעמים

מאז שאני בפורום
אבל תודה על ההתעניינות
8 שנים אני מנגנת. והאורטופד... תודה!
אני לא דואגת בקשר אליו, אלא בקשר לרגל. זה ממש מפחיד, חלמתי שאומרים לי שיש לי סרטן ברגל

hadarinke

New member
8 שנים?! וואו את בטח מעולה=]

ו...בדרך כלל החלומות זה הפוך.. נגיד חולמים על מוות זה מסמל חיים ארוכים אז אל תדאגי=]

redsnowhite

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

חלום על מחלת הסרטן מראה על פחד החולם ממוות או מחלה קשה ובד"כ שחולמים על מחלה זה סימן לדברים טובים בעתיד
תרגישי טוב ובהצלחה עם החסכון

Over My Head

New member
אני דובה צפונית שאוכלת תותים../images/Emo210.gif../images/Emo42.gif

תגידי,מה עם NEVER? לא היית אמרוה לפתוח אותו כל שבוע?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif אני דוב צפוני שאוכל בננות!

(זה נכון XD) תהני D::: הממ באנג'י.. אני תמיד מתבלבלת עם דברים אחרים ><" תזכירי לי מה זה?X:

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאני דוב צפוני שאוכל בננות../images/Emo94.gif

אני גם מאוד ממושמע ויודע להביא יד..

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif שוב בנינו היום >>"

כנראה בראשון מסיימים D: היום היו הרבה פחות ילדים ועבדנו עם פסיפס וכתבנו שאנחנו עשינו את זה, היי צריך קרדיט על לקום ב10 בבוקר כשאפשר מאוחר יותר XD" ב4 טניס, אני צריכה להכין גם מכתב טיסה למזרחי >: ובערב.. לא יודעת.

יווולי

New member
קמתי ב12 וחצי..

ולא עשיתי כלום מאז.. כל היום בבית!! מחרתיים יומולדת :)

stavoonia

New member
רעעעעעע לי.

I want you, I want you so bad it's driven me maddddd... ביטלס
אעאעאאאעאעעאעאאעאעאאעעאעא!!!1

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifקלמנטינהההההה

סתם.. עבדתי עליכם XD היה יום חביב.. התחיל ממבחן במתמטיקה, ששנייה לפני שהוא התחיל נחתכתי מדף,חברה קנתה לי בקבוק מים והצילה אותה מגורל מבחן אכזרי..
בואו נגיד.. 100...... אני לא אקבל... אבל יש לי הרגשה, לא יודעת אם היא נכונה, שהלך לי בסדר.. תראו, חרשתי למבחן הזה אתמול פשוט בטירוף! אני מצפה למעל 75.. בהמשך היום עשיתי כלום עד 18:00, אז הלכתי לחוג וחילקו לנו תלבושות למופעים שיש בקרוב
אז חזרתי, אכלתי מלא, ראיתי נולד לרקוד, ורקדתי בחדר/ בסלון/ בחדר משפחה/ על המיטה.. בכל מקום עד איזה 23:00... עכשיו אני הרוגה לגמרי.. אז אפרוש לי עד מחר ב8 בבוקר.. יש יום כ"ט בנובמבר מחר! וואו, ההתרגשות.. נו סתם, צריך לציין יום כזה, זה חשוב, לעם היהודי וכל זה.. אבל... נו.. חייבים לעשות לנו הרקדות? XD טוב, דיי אני מממממממממממש עייפה ומתחילה לכתוב שטויות...... אז לילה רדום לכולכם!

למעלה