ראש בראש והפעם: תפילין נגד נהר האהבה (תודו שזה קשה) סמנו לשיר אהוב יותר ו לשיר אהוב פחות
ע ענת 19 New member 24/1/06 #1 ../images/Emo220.gifראש בראש../images/Emo88.gif והפעם: תפילין נגד נהר האהבה (תודו שזה קשה) סמנו לשיר אהוב יותר ו לשיר אהוב פחות
../images/Emo220.gifראש בראש../images/Emo88.gif והפעם: תפילין נגד נהר האהבה (תודו שזה קשה) סמנו לשיר אהוב יותר ו לשיר אהוב פחות
A ayaliar Well-known member 24/1/06 #3 ../images/Emo127.gifתפילין../images/Emo128.gifנהר האהבה ולו רק בגלל הסיבה הפשוטה שאין הרבה שירים שמסוגלים לנצח את תפילין. אני מתה על השיר הזה
../images/Emo127.gifתפילין../images/Emo128.gifנהר האהבה ולו רק בגלל הסיבה הפשוטה שאין הרבה שירים שמסוגלים לנצח את תפילין. אני מתה על השיר הזה
L love billy zane 2004 New member 24/1/06 #4 זה לא הוגן שניהם אני אוהבת נו טוב, "תפילין" "נהר האהבה" (בלב כבד בחרתי כך) אוהבת אישית את שניהם באותה מידה.
זה לא הוגן שניהם אני אוהבת נו טוב, "תפילין" "נהר האהבה" (בלב כבד בחרתי כך) אוהבת אישית את שניהם באותה מידה.
L love billy zane 2004 New member 24/1/06 #11 שטויות, זה היה קורה בכל שיר שלו כי אנחנו אוהבים את כל השירים שלו. אל תקחי את זה אישי יקירתי.