סקר על שפות

אספיר85

New member
שפות../images/Emo54.gif

אני יודעת עברית, אנגלית, ערבית ספרותית, מבינה קצת ספרדית מטלנובלות שהייתי רואה שהייתי קטנה... אני יודעת לספור עד 3 בצרפתית XD זהו. הייתי רוצה להבין רוסית. כדי לדעת על מה כל הרוסים מדברים וזה XD.

../images/Emo60.gif

יודעת עברית (
), צרפתית (ברמה של שפת אם), אנגלית (ברמה ממש טובה) וספרדית (ברמה סבירה למדי).

שפות

מהן השפות שאתם יודעים? עברית, אנגלית, קצת ספרדית, קצת רוסית ואיזה שפות הייתם רוצים לדעת? סינית!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif שפתיים ../images/Emo25.gif

XDDD אממ אני יודע כמובן עברית, ואנגלית והייית רוצה לדעת רוסית [זה נשמע לי יפה דווקא] ואולי גם סינית ... ואממממממממממממ צרפתית

Freaky Cookie

New member
שפות..

אני יודעת שוטף עברית ואנגלית, מבינה ספרדית וערבית ויכולה לדבר קצת, אבל לא שוטף. אה, ואני יודעת גם כמה מילים בצ'כית. אל תשאלו.. הייתי רוצה לדעת לדבר ספרדית שוטף, סינית, ותאילנדית.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif מה את יודעת בצ'כית?../images/Emo99.gif

אני יודעת רק להגיד "כואב לי הגרון" משפט שימושי אבל P: (ו"תכניס את האצבע לגרון XD הכל בלי הברות)

ronpos

New member
אממ..

עברית אנגלית בסדר וספרדית למדתי מהטלנובלות ... אני מקווה שסבא שלי ילמד אותי הונגרית D: ואני רוצה לדעת.. סינית רוסית וצרפתית/איטלקית..

אילנייש

New member
שפות

מהן השפות שאתם יודעים? עברית,רוסית ואנגלית. איזה שפות הייתם רוצים לדעת?צרפתית ואולי גם ספרדית.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשפות D:

אני יודעת עברית [מן הסתם
],אנגלית, ספרדית אני מתה מתה מתה לדעת צרפתית, כדי שאנ יאוכל לתקשר עם סבא וסבתא שלי שבקושי יודעים עבריתXD יהיה נחמד לדעת גרמנית למרות שזאת שפה מכוערת, שנבין קצת את השירים של טוקיו הוטל וזהו תכלס <:

למעלה