שפות ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif
יודעת: עברית, אנגלית, קצת ערבית (ברמה של לחבר משפטים ולספר לאנשים סיפורים), קצת רוסית (ברמה של שיחה בסיסית וחיבור משפטים), קצת ספרדית (שאני לא נוטה להשתמש בה, אבל כשהייתי בספרד ניהלתי שיחות שוטפות בספרדית), אממ קצת גרמנית (ברמה של הבנה וקצת דיבור, בגרמניה אנשים היו מדברים איתי גרמנית והייתי פשוט מבינה אותם ועונה להם באנגלית).. וזהו קצת מכל מיני שפות.. ניסיתי ללמוד יפנית, אבל זה דיי קשה.. רוצה לדעת: את כל השפות פשוט! אם יש משהו שאני אוהבת ללמוד זה שפות, אני ממש טובה בזה וממש נהנית מזה.. אני רוצה לדעת יותר טוב את כל השפות שאני יודעת קצת, ואני רוצה ללמוד מלא שפות חדשות.. יפנית וסינית וטורקית והודית ולאדעת מה חח הכל פשוט... חח אני תמיד מפתיעה אנשים כשאני מדברת שפות חדשות כי זה משהו שאני אוהבת לעשות.. ומדי פעם אני מתחילה ללמוד כל מיני שפות.. יום אחד הייתי איפשו עם הורים שלי ואיזה רוסי זקן התחיל לדבר איתי רוסית, ואני פשוט זרמתי בשיחה ברוסית ושנינו יושבים מדברים רוסית, והורים שלי מסתכלים עליי בשוק לא מבינים מה הולך איתי.. חח גם יש לי ידידים בדואים ויום אחד ישבתי איתם ופשוט התחלתי לדבר ערבית שוטפת וחברות שלי לא הבינו מה נסגר איתי ומאיפה אני יודעת את כל זה