סקר על שפות

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gifסקר על שפות

מהן השפות שאתם יודעים? ואיזה שפות הייתם רוצים לדעת?

linoy7

New member
שפות../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שפות שאני יודעת- עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית, [מילים אחדות- רוסית, פרסית, קווקזית, צרפתית, טורקית]
שפות שהייתי רוצה לדעת- איטלקית, סינית

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif שפות, כיף D:

שוטף אני יודעת עברית, ספרדית ונניח שאנגלית. גרמנית אני לומדת טוב <: וערבית איזה חצי משפט אפילו לא XD חרא מורות לגרמנית יש >< אני רוצה לדעת מלא שפות, קודם כל ערבית,גרמנית,צ'כית,איטלקית,פורטוגזית ואחרי זה את השאר
שלא יהיו סודות XD

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifאוקיי...

עברית כמובן P: אנגלית, 99% שוטף ערבית... 50%, לא מספיק לדו שיח [בגלל השביתה-.-] ספרדית אני יודעת 60% והכל מקטנטנות אני יודעת כמה מילים במלא שפות.. סינית, יפנית וכל זה
לא שאני חובבת אנימה, יאק. סינית- שה שה [תודה!], יפנית- סינורה. חה. ברומנית אפילו משפט !!!! :) [נו סונט אליונטורה.. אני לא מפונקת] ואני יודעת לספור בגרמנית אני חושבת. לפחות אחת שתיים שלוש ...

שפות

אני יודעת עברית שוטף [מן הסתם] ואנגלית ברמה יחסית בסיסית. פעם הייתי מאוד טובה באנגלית, אבל כשהפסקתי להשקיע נהייתי פחות ופחות טובה. אני יודעת לספור עד עשר בספרדית, איטלקית וערבית. חוצמזה אני יודעת עוד כמה מילים בספרדית מאבא שלי [כשהוא היה קטן המשפחה שלו עברה ל13 שנה לדרום אמריקה] וכמה מילים ברוסית [גם לכתוב כמה מילים]. כל הדברים האלה באמת לא נחשבים [חוץ מעברית] אבל אין לי כוח למחוק. הכי הייתי רוצה לדעת רוסית. אחרי זה [לפי הסדר] יפנית, סינית, איטלקית, יידיש ופורטוגזית. יידיש אני אלמד שנה הבאה בבצפר [במקום ערבית עכשיו. יאיייייייי אני לא אלמד יותר ערבית!!!]

שפות ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

יודעת: עברית, אנגלית, קצת ערבית (ברמה של לחבר משפטים ולספר לאנשים סיפורים), קצת רוסית (ברמה של שיחה בסיסית וחיבור משפטים), קצת ספרדית (שאני לא נוטה להשתמש בה, אבל כשהייתי בספרד ניהלתי שיחות שוטפות בספרדית), אממ קצת גרמנית (ברמה של הבנה וקצת דיבור, בגרמניה אנשים היו מדברים איתי גרמנית והייתי פשוט מבינה אותם ועונה להם באנגלית).. וזהו קצת מכל מיני שפות.. ניסיתי ללמוד יפנית, אבל זה דיי קשה.. רוצה לדעת: את כל השפות פשוט! אם יש משהו שאני אוהבת ללמוד זה שפות, אני ממש טובה בזה וממש נהנית מזה.. אני רוצה לדעת יותר טוב את כל השפות שאני יודעת קצת, ואני רוצה ללמוד מלא שפות חדשות.. יפנית וסינית וטורקית והודית ולאדעת מה חח הכל פשוט... חח אני תמיד מפתיעה אנשים כשאני מדברת שפות חדשות כי זה משהו שאני אוהבת לעשות.. ומדי פעם אני מתחילה ללמוד כל מיני שפות.. יום אחד הייתי איפשו עם הורים שלי ואיזה רוסי זקן התחיל לדבר איתי רוסית, ואני פשוט זרמתי בשיחה ברוסית ושנינו יושבים מדברים רוסית, והורים שלי מסתכלים עליי בשוק לא מבינים מה הולך איתי.. חח גם יש לי ידידים בדואים ויום אחד ישבתי איתם ופשוט התחלתי לדבר ערבית שוטפת וחברות שלי לא הבינו מה נסגר איתי ומאיפה אני יודעת את כל זה

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif איזה מגניב לך P:

אני גם יש לי אובססיה לשפות XD כל השפות שמקורן בלטין אז קל להבין כי אני דוברת ספרדית (שפת אם) ואנגלית זה מהבית ספר ועצמי.. וזה אותו שורש בערך
שפות

../images/Emo15.gifהוממ..

אני יודעת עברית, ספרדית ואנגלית צולעת. והייתי טובה בערבית!#$DD: הייתי רוצה איטלקית אולי.. שפה יפה. צרפתית.

Superboi

New member
שפות../images/Emo59.gif

מהן השפות שאתם יודעים? עברית ואנגלית ואיזה שפות הייתם רוצים לדעת? הכי הייתי רוצה לדעת אנגלית ברמה גבוהה יותר. אין ממש עוד שפות שהייתי רוצה לדעת...

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifשפות.

אני יודעת עברית. ואנגלית (בערך..><") וצרפתית (מהמעט שמלמדים אותנו XD) וידעתי פעם גם קצת ספרדית, כי הייתי מכורה לטלנובלות ארגנטינאיות...
הייתי רוצה לדעת סינית. או יפנית, לא מבדילה בינתיים XD אני גם רוצה לדעת גרמנית. ואיטלקית.

Nataly B

New member
שפות

שפות אני יודעת טוב הן: עברית, רוסית ואנגלית. (צרפתית אחרי 4 שנים אני רק יודעת להגיד 2 משפטים). הייתי רוצה לדעת פורטוגזית!

anna the best

New member
יאי! אני אוהבת שפות! ../images/Emo105.gif

הכי טוב אני יודעת עברית (מן הסתם), באופן בסיסי+ אנגלית, בעיקר לקרוא. ברמה של שיחה ספרדית, ואני גם יכולה לקרוא בספרדית, קיצר אני יודעת את הבסיס. רוסית- לקרוא, לדבר בצורה עילגת, בעיקר להבין. וערבית, מהבצפר שזה אומר לקרוא עיתונים (פוליטיקה) ולהבין את הרעיון המרכזי. הייתי רוצה לדבר שוטף בספרדית (אבל שאני אדע להגיד כל מה שאני רוצה!), כנ"ל ברוסית. חוץ מזה הייתי רוצה ללמוד איטלקית, סינית, אולי פורטוגזית, אוקראינית... אני ממש אוהבת ללמוד שפות חדשות, זה מזה מגניב!

nitzangro2

New member
אני יודעת עברית!!!!!!! חחח סתאם גם אנגלית..

ומבינה קצת ספרדית.. הייתי רוצה לדעת איטלקית.. שפה מדהימה!!

עדן גפן

New member
אממ..../images/Emo190.gif|פיס|

שוטף כזה? אני יודעת אמ, עברית חח, אנגלית [7 יחידותתתת~!@$#^
] וספרדית.. אמ, לא שוטף? חח צרפתית..
מה הייתי רוצה לדעת? well, צרפתית שוטף!

דנטל

New member
שפות

מהן השפות שאתם יודעים? עברית ואנגלית ואיזה שפות הייתם רוצים לדעת? ספרדית, פורטוגזית, איטלקית, רומנית בעקרון, הייתי רוצה לדעת כל שפה.

Nurit Girl

New member
שפות.

אני יודעת ספרדית שוטפת [שפת אם, נולדתי בארגנטינה], עברית שוטפת ואנגלית [בבית ספר אני בהקבצה של דוברי אנגלית..]. אני יודעת כמה מילים ברוסית, צרפתית, איטלקית [3 מילים בערך XD], יידיש [כי אבא שלי מדבר] וגם טיפה בערבית. הייתי רוצה לדעת יידיש, גרמנית [למרות שזה די אותו דבר כמו יידיש], איטלקית, צרפתית ויוונית...

shaharrr53

New member
שפות.

רק עברית,אבל לומדים אנגלית וערבית. ואני רוצה ספרדית.

mafakit

New member
../images/Emo25.gif [שפות..שפתיים..נו..../images/Emo69.gif]|אלפקה|../images/Emo218.gif

מהן השפות שאתם יודעים? עברית.. אנגלית ככה..
איזה שפות הייתם רוצים לדעת? גרמנית [אני לומדת קצת
] אולי צרפתית/איטלקית..

למעלה