סקר על צמידים

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif סקר על צמידים

עונדים צמידים? איזה יש לך? מכין בעצמך? קונה?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif צמידים D:

עונדים צמידים?כן P: איזה יש לך?מלא שאני הכנתי. אוקיי אחד ריבועים, אחד צהוב וכתוב בשחור SMILE ויש סמיילי גם, אחד איקסים ויש פשוטים כאלו של חצים. בקרוב יהיה אחד זיגזג אם אני לא אמכור אותו. מכין בעצמך? אהע
קונה? לא

Beyond Perfect

New member
אניייייייייי עונה

עונדים צמידים? כן איזה יש לך? אחד צבעוני מהודו (על היד), 3 על הרגל... 2 צמידי חרוזים זוהרים, אחד כחול עם פרחים :) מכין בעצמך? לא קונה? כן

mafakit

New member
............|אלפקה../images/Emo218.gif

עונדים צמידים? כן איזה יש לך? היו לי כמה אבל עכשיו נשארתי עם אחת [על היד] מן שרשרת מגניבה כזו מכין בעצמך? פעם הייתי מכינה.. קונה?כן

shaharrr53

New member
חהחה ריתה.../images/Emo6.gif

עונדים צמידים?לא איזה יש לך?אין מכין בעצמך?לא קונה?לא

Trauma Queen

New member
ואיאוי ריתרית../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

עונדים צמידים?יאסD: איזה יש לך?סדגש|שניים שחורים מגומי,שני ורודים מחוטים ולפעמים אני שמה את הסקא אדוםשחור מכין בעצמך?כן
קונה?לא

anna the best

New member
צמידים ../images/Emo105.gif

עונדים צמידים? כן איזה יש לך? כל מיני, מכל הסוגים. מכין בעצמך? כן!!! חולה על זה קונה? לפעמים

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifצמידים ../images/Emo9.gif

עונדים צמידים? יש תקופות איזה יש לך? יש לי עכשיו צמיד של צופי ים למרות שאני בכלל לא בצופי ים >< (וגומיה) מכין בעצמך? יש תקופות קונה? לא (או ממש בקושי)

.... :)

עונדים צמידים? כן. איזה יש לך? סקא שחור,צמיד שחור,כמה צמידים אפורים כאלה,וגומיות. מכין בעצמך? לא. קונה? כן :]

..... :)

עונדים צמידים? כן. איזה יש לך? סקא שחור,כמה צמידים אפורים כאלה,צמיד שחור וכמה גומיות. מכין בעצמך? לא. קונה? כן.

shaylasri

New member
צמידיםדים DD:

עונדים צמידים?אכן :) איזה יש לך?אממ יש לי אחד עם השם שלי שהוא חום וכמעט לא רואים את השם,אבל אני מתה עליו ^^" , ויש לי עוד אחד שכתוב בו SL יעני שי לסרי /m\ מכיתה ד' בערך חח , ויש לי עוד שניים כאלה של הצמות D: מכין בעצמך?כה את הצמות האלה אני הכנתי D: קונה?גם

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifצמידים D::

עונדים צמידים? אההא איזה יש לך? ישלי צמיד ניטים אחד שחור לבן, צמיד סקא מגומי, 10 צמידי גומי שחורים, וחוט אדום שקניתי בכותל מכין בעצמך? מכינה כשמשעמם לי, אבל אני לא עונדת אותםXD קונה? כן

צמידים ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

עונדים צמידים? אמ כן איזה יש לך? יש לי המון... כרגע יש לי צמידי חוטים.. 2 בצסעי ראסטה ואחד עם השם שלי שאחי קנה לי בטורקיה מכין בעצמך? אממ לעיתים רחוקות קונה? לפעמים כן

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gif../images/Emo3.gif

עונדים צמידים? לפעמים איזה יש לך? 3 צמידי גומי. מכין בעצמך? לא.. קונה? כן XD"

Nataly B

New member
צמידים.

עונדים צמידים? לא איזה יש לך? לא הרבה בכלל מכין בעצמך? לא קונה? כן

דנטל

New member
צמידים

עונדים צמידים? רק קעקוע צמיד, אני אלרגית למתכות איזה יש לך? קעקוע צמיד על פרק כף היד מכין בעצמך? הייתי פעם מכינה מחוטים, היום אין לי זמן לזה קונה? לא

למעלה