סקר על מחשבים

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif סקר על מחשבים

כמה מחשבים יש לכם בבית? המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? איפה החשבון אימייל שלכם? במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי? החלפתם פעם חשבונות? הרסתם פעם את המחשב? יש רמקולים? מקרופון? מצלמת אינטנרט? יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים? וויסטה יש? רוצים בכלל? כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע? רוצים להפחית/להוסיף זמן?

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifמחשבים

כמה מחשבים יש לכם בבית? אחד
המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? של כל הבית מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? אינטרנט ומסנג'ר איפה החשבון אימייל שלכם? וואלה במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי? ואו, לא זוכרת!
החלפתם פעם חשבונות? כן הרסתם פעם את המחשב? לא יש רמקולים? כן מקרופון? לא מצלמת אינטנרט? לא יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים? לא, פיכס! וויסטה יש? רוצים בכלל? לא יודעת מה זה
כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע? אוו הרבה! רוצים להפחית/להוסיף זמן? נא..

Damn Regret

New member
מחשבים.../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית? 1 המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? כן, בעיקרון עד לא מזמן היו לנו 2, אבל אחותי לקחה אחד לדירה החדשה שלה, אז אני ואח שלי במחשב הזה ביחד. אבל הוא בצבא רוב הזמן, והמחשב עצמו הוא בעצם היה שלי, אבל כן. מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? מסנג'ר,אייסיקיו מדי פעם, אינטרנט, פורומים, אתרים, נגיד פוטושופ וכל זה.. וכו'. איפה החשבון אימייל שלכם? יש אחד בוואלה, ויש אחד ישן בנענע. במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי? המ אייסיקיו היה לי מאיזה גיל 7 [בערך] הראשון, ואז החלפתי, ואת זה שיש לי עכשיו שהחלפתי, יש בערך 3 וחצי שנים נראה לי. מסנג'ר - בערך שנתיים וחצי.. החלפתם פעם חשבונות? לאנראלי. הרסתם פעם את המחשב? בערךXD". יש רמקולים? כן. מקרופון? היה. מצלמת אינטנרט? יש יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים? לא וויסטה יש? רוצים בכלל? אין, ובערך.. כאילו לא דחוף לי. כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע? המ בערך 2-5 שעות. רוצים להפחית/להוסיף זמן? המ לדעתי עדיף שאני אהיה בין שעה לשלוש שעות, זהו.

מחשביייים

כמה מחשבים יש לכם בבית?2 המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם?כן מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב?אינטרנט ומה שנלווה לזה [מסן,אייסי,אימיול..],מוזיקה,תמונות איפה החשבון אימייל שלכם?וואלה במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי?מאז שיש לי מחשב:D החלפתם פעם חשבונות?:S הרסתם פעם את המחשב?לא יש רמקולים?כן מקרופון?כן מצלמת אינטנרט?כן יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים?לא וויסטה יש? רוצים בכלל?לא,ורוצה:// כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע?יותר מדי רוצים להפחית/להוסיף זמן?להפחית ללא הצלחהD:

mafakit

New member
|מחשב| אין אייקון כזה../images/Emo12.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית? 4 המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? כן!! D: מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? התוכנות מסרים [מסנג'ר וזה..] והאינטרנט בכללי.. איפה החשבון אימייל שלכם?וואלה.. במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי?מה ממתי? מתי לראשונה פתחתי חשבון אייסיקיו ומסן? מאיפה אני זוכרת..
לפני שנים.. אבל מאז החלפתי כמה פעמים טובות.. החלפתם פעם חשבונות?^^^^^^^^^^^^ הרסתם פעם את המחשב?אני מאמינה שכן
חחחח יש רמקולים?אכן מקרופון?גם מצלמת אינטנרט?לא כאן..אצל אחותי [היא לא משתמשת בה! אני רוצה אותה ;;] יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים?כן וויסטה יש? רוצים בכלל? לא ולא ממש.. נוח לי עם ה XP הוויסטה נראה לי חללי כזה
כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע?כל היום.. חוץ מכשאני קמה לאכול או לשירותים ><' רוצים להפחית/להוסיף זמן? להפחית..

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifאני כבר לא יכולה להסתכל על הצירוף - XP

בלי לחשוב על זה כסמיילי

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif

גם אין אייקון של אלפקה, אבל זה לא יימנע ממך לכתוב |אלפקה| בראש כל הודעה..

mafakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחח צודקת ><|אלפקה|../images/Emo218.gif

אבל מחשב זה מן אייקון חיוני כזה.. כמו שיש אייקון
או
זה לא אלפקה שאף אחד לא צריך...

מחשבים../images/Emo3.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית? 2 המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? כע מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? אינטרנט .. מוזיקה .. והתכתבויות איפה החשבון אימייל שלכם? וואלה במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי? פוו לפני שנים החלפתם פעם חשבונות? לא הרסתם פעם את המחשב? לא אני הוא נהרס לבד
יש רמקולים? כע אבל אני משתמשת תמיד באוזניות מקרופון? כע אבל לא עובד מצלמת אינטנרט? כנ"ל יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים? לא וויסטה יש? רוצים בכלל? לא ולא כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע? בדרך כלל בזמן האחרון 3 שעות בלחץ .. רוצים להפחית/להוסיף זמן? להוסיף .. אבל כאילו .. אני מסתדרת ..

linoy7

New member
מחשבים../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית? 1
המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? זה מה יש מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? אינטרנט איפה החשבון אימייל שלכם? וואלה במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי? כיתה ט' החלפתם פעם חשבונות? לא הרסתם פעם את המחשב? יותר מידי פעמים
יש רמקולים? כן מקרופון? כן מצלמת אינטנרט? כן יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים? **אלחוטיים. ולא וויסטה יש? רוצים בכלל? אין ואני רוצה
כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע? הרבה רוצים להפחית/להוסיף זמן? משתדלת להפחית.

nitzangro2

New member
מחשביםםםםםםםםם

כמה מחשבים יש לכם בבית?2 המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם?כןןן[: מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב?אינטרנטטטטטטט איפה החשבון אימייל שלכם?ג'מייל במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי?מזמןןןןןן ורק מסנ'.. החלפתם פעם חשבונות?לא הרסתם פעם את המחשב?כןן, כ"כ הרבה
יש רמקולים?כן מקרופון?כן מצלמת אינטנרט?כן יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים?כןןןן וויסטה יש? רוצים בכלל?יש[: כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע?כל היום D: רוצים להפחית/להוסיף זמן?לא נייסס

Superboi

New member
מחשבים../images/Emo99.gif../images/Emo59.gif

כמה מחשבים יש לכם בבית? 1+נייד המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? כן מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? אינטרנט וכל מה שקשור בו, מוזיקה, ופוטושופ איפה החשבון אימייל שלכם? GMAIL במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי? המון שנים החלפתם פעם חשבונות? כן הרסתם פעם את המחשב? כן יש רמקולים? כן מקרופון? כן מצלמת אינטנרט? כן יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים? לא וויסטה יש? רוצים בכלל? לא, ולא כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע? יותר מידי. ממש יותר מידי רוצים להפחית/להוסיף זמן? הייתי רוצה להפחית, אבל אני לא מסוגל

דנטל

New member
מחשפים

כמה מחשבים יש לכם בבית? 2 המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? כן מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? גלישה איפה החשבון אימייל שלכם? וואלה וג'ימייל במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי? אין החלפתם פעם חשבונות? - הרסתם פעם את המחשב? כן יש רמקולים? כן מקרופון? לא מצלמת אינטנרט? כן יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים? *אל חוטיים, לא וויסטה יש? לא רוצים בכלל? לא כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע? המון רוצים להפחית/להוסיף זמן? חושבת שלא

ronpos

New member
אניי

כמה מחשבים יש לכם בבית?1 וחצי (כי אחד לא עובד ><') המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? לא לצערי :/ מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? מסנג'ר אינטרנט .. איפה החשבון אימייל שלכם?וואלה במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי? ממזמן 3 שנים משו כזה... החלפתם פעם חשבונות?לא הרסתם פעם את המחשב?לא יש רמקולים?יאפ מקרופון?יאפ מצלמת אינטנרט?יאפ יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים?נופ וויסטה יש? רוצים בכלל?אין, רוצה כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע? די הרבה ... רוצים להפחית/להוסיף זמן?ככה זה בסדר לי D:

shaharrr53

New member
מחשבים.

כמה מחשבים יש לכם בבית?2 המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם?לא
מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב?אינטרנט,מסנ' איפה החשבון אימייל שלכם?וואלה במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי?הא? החלפתם פעם חשבונות?לא הרסתם פעם את המחשב?לא יש רמקולים?כן מקרופון?כן מצלמת אינטנרט?כן יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים?לא וויסטה יש? רוצים בכלל?לא ולא זמן אתם על המחשב ביום בממוצע?שעתיים ויותר רוצים להפחית/להוסיף זמן?לא

halllo

New member
עונה =]

כמה מחשבים יש לכם בבית? 1 המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם? כן מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב? מסנגר, אינטרנט, תפוז וקצת אימייל =] איפה החשבון אימייל שלכם? וואלה וגוגל במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי? שנתיים + - החלפתם פעם חשבונות? ניראה לי הרסתם פעם את המחשב? לא יודעת אם אני אבל המחשב הקודם פשוט נהרס יום אחד ולא נדלק יותר יש רמקולים?כן מקרופון?כן מצלמת אינטנרט?כן יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים? לא וויסטה יש? רוצים בכלל?לא, כן למה לא כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע?שעה-שעתיים,אפילו פחות רוצים להפחית/להוסיף זמן? לא מפריע

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gifמחשביצוש'

כמה מחשבים יש לכם בבית?כרגע 1
המחשב שאתם נמצאים בו עכשיו, הוא שלכם?לא מהם הצרכים העיקריים שלכם במחשב?תפוז פורומים, בלוגים, סטארדול, במה חדשה, אימיילים, לבדוק הודעות חדשות ומסנג'ר איפה החשבון אימייל שלכם?יש לי 3 בוואלה ו שניים בנענע במידה וקיים מסנג'ר/אייסיקיו/תוכנות אחרות, ממתי?שלוש שנים, מסן החלפתם פעם חשבונות?לא הרסתם פעם את המחשב?לא יש רמקולים?כן מקרופון?כן מצלמת אינטנרט?לא יש לכם עכבר ומקלדת על-חוטיים?לא פה, אבל היו לי בקודם שלי וויסטה יש? רוצים בכלל?אין, לא רוצה פה כמה זמן אתם על המחשב ביום בממוצע?הרבה. רוצים להפחית/להוסיף זמן?להפחית.

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif נ.ב: זה אל חוטיים ולא על חוטיים*

למעלה