סקר על חדר כושר.

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifאה וואלה, יש גם את ספורט של בצפר

עוד שעה וחצי בשבוע XD

אספיר85

New member
מכון../images/Emo54.gif

מנויים למכון כושר? לא זה איכסה פיכסה או אולי, ספורט אחר? לא בכלל,אוהבים ל עשות ספורט? לא

mafakit

New member
היום בשיעור ספורט!!!!!!XDDDDD|אלפקה|../images/Emo218.gif

אין אתם חייבים לשמוע!!@#$#% XDDDDDD היה לנו שיעור בחדר כושר, עכשיו מישהי לא הייתה עם בגדים לספורט אז היא ישבה בצד ואז המורה שמה לנו מוזיקה שניכנס לקצב [
] פתאום אנחנו קולטים את המורה והילדה רוקדות ריקודי עם אחת עם השניה באמצע החדר כושר
זה היה כל כך משעשע!! XDDDD והן כזה ממש משקיעות וכולנו מסביב צוחקים.. ואז המורה הפסיקה לרקוד והילדה המשיכה בתנועות מצחיקות וקצת ריקודי בטן תוך כדי שהיא צוחקת עם חברות שלה שמסתכלות עליה ומעודדות אותה ואז כזה היא פונה עם הפנים לדלת וקולטת את אחד המורים לספורט בוהה בה ככה- OO' XDDDDDDDDDDDD יווו איזה קורע!!!! היא רקדה לה בשיא ההתלהבות ופתאום היא נעצרה ופשוט כולנו צחקנו שמה..
אוי היה כל כך מצחיק... אוקיי עכשיו לסקר..
מנויים למכון כושר?לא..למרות שזה יכול להיות נחמד
ממתי הולכים?-- כמה פעמים בשבוע?-- או אולי, ספורט אחר?ללכת מהחדר למטבח וחזרה זה ספורט..?
כמה שעות בשבוע?המ.. כשאני רעבה וזה.. P: בכלל,אוהבים ל עשות ספורט?תלוי איזה ותלוי איפה ולמה.

Rain must fall

New member
{: ../images/Emo112.gif

מנויים למכון כושר? לא. ממתי הולכים? כמה פעמים בשבוע? או אולי, ספורט אחר? טניס שולחן. כמה שעות בשבוע? 6. בכלל,אוהבים ל עשות ספורט? תלוי איזה.. אבל לא ממש אוהבת.. טניש כן.

DoYaThinkImSexy

New member
אני היחיד שמנוי? ../images/Emo2.gif

מנויים למכון כושר? כן. ממתי הולכים? שנתיים נראה לי. כמה פעמים בשבוע? 3 ולפעמים 4. או אולי, ספורט אחר? סקייטבורדינג? =) כמה שעות בשבוע? המון.. בכלל,אוהבים ל עשות ספורט? כן למה לא.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

מנויים למכון כושר? כן ממתי הולכים? לפני חודש-חודשיים כמה פעמים בשבוע? פעמיים ראשון וחמישי [: או אולי, ספורט אחר? לא כמה שעות בשבוע? שעתיים [שעה כל פעם] בכלל,אוהבים לעשות ספורט? לא XDDD אבל בעיקרון לא הלכתי כבר מלא זמןןן !!!! אבל מיום ראשון אני אתחיל לעשות שוב אני כל הזמן אומר לעצמי "ביום ראשון" ואז כשיום ראשון אז אני אומר לעצמי "ביום חמישי" וככה אבל אל מעניין אותי ביום ראשון הזה אני הולך וזהו !!

anna the best

New member
כושר!! ../images/Emo105.gif

מנויים למכון כושר? לע ממתי הולכים? אף פעם כמה פעמים בשבוע? ---- או אולי, ספורט אחר? אה- אה כמה שעות בשבוע?---------- בכלל,אוהבים לעשות ספורט? לע

Superboi

New member
חדר כושר../images/Emo59.gif

מנויים למכון כושר? כן ממתי הולכים? לא הלכתי בחיים (!)
כמה פעמים בשבוע? או אולי, ספורט אחר? לא כמה שעות בשבוע? בכלל,אוהבים ל עשות ספורט? לא

כושר

מנויים למכון כושר? לא ממתי הולכים? כמה פעמים בשבוע? או אולי, ספורט אחר? הליכה כמה שעות בשבוע? לא הרבה בכלל,אוהבים ל עשות ספורט? לא ממש

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifחדר כושר../images/Emo3.gif

מנויים למכון כושר? כן ממתי הולכים? מהיום
כמה פעמים בשבוע? אני מתכננת ללכת פעמיים-שלוש בשבוע. או אולי, ספורט אחר? אני עושה בבצפר.. כמה שעות בשבוע? בינתיים עשיתי רק שעתיים בשבוע XD אבל אני מתכננת לעשות יותר.. בכלל,אוהבים לעשות ספורט? לא.. אבל אולי אני אתחיל לאהוב, אם יהיה לי כוח לעשות ספורט ואצליח בזה. [הבעיה האמיתית שלי היא הכושר, ששואף ל-0.]

עונה

מנויים למכון כושר?לא ממתי הולכים? לא הולכת לחדר כושר. כמה פעמים בשבוע? בערך כל השבוע או אולי, ספורט אחר? הליכה כמה שעות בשבוע? 15 בערך.. אולי פחות בכלל,אוהבים לעשות ספורט? כן :)

חדר כושר../images/Emo178.gif

מנויים למכון כושר?לא..בחדר כושר שיש לנו אפשר לעשות מנוי רק מגיל 16..ואפשר להיות בחוג שם אבל זה מעפן. ממתי הולכים? כמה פעמים בשבוע? או אולי, ספורט אחר?כדורעף כמה שעות בשבוע?אממ...בעיקרון זה שלוש פעמים כל פעם שעה וחצי-שעתיים...אבל לפעמים הוא עושה לנו 4 פעמים... בכלל,אוהבים ל עשות ספורט?אהה...כה

Nataly B

New member
חדר כושר

מנויים למכון כושר? לא, אבל רוצה. ממתי הולכים? - כמה פעמים בשבוע? - או אולי, ספורט אחר? כרגע לא, עוד מעט. כמה שעות בשבוע? - בכלל,אוהבים לעשות ספורט? תלוי איזה.

למעלה