סיכום שבועי.

../images/Emo220.gifסיכום שבועי.

למה?כי בא ליP:
השיר של ג"ש לשבוע:
השיר לא של ג"ש לשבוע:
|כוכב|אמן השבוע:
סרט השבוע:
קליפ השבוע:
הדגש|
ספר השבוע:
יציאת השבוע:
חלום השבוע:
התחדשות השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
הודגש על ידי 'דורע דגשים בע"מ' נגנב מפורום רהצפ שבטח נגנב מפורום אחר. =]

שלהלה../images/Emo105.gif

השיר של ג"ש לשבוע:break apart her heart
השיר לא של ג"ש לשבוע:שמעתי בעיקר אותם
אמן השבוע:GC סרט השבוע:"קרייזי"-ממש סרט יפה. קליפ השבוע:- ספר השבוע:- יציאת השבוע:סתם ישנתי אצל חברה. חלום השבוע:חחח שהייתי בים ופתאום בא צונאמי
התחדשות השבוע:גפויות רגילות. ציטוט השבוע:אוו חפירה:
הלכתי אתמול לחנות שניה ואז ראיתי 3 פאקצות רבות עם בנים,אז אחת אומרת לבן:"יש לך בעיות,למה אני יכולה לעזור לך לפתור אותם",הבן עונה לה:"כן יש לי בעיות",ואז היא אומרת לו:"אז תפתור אותם לבד"ואני נשפכתי.
אני ואחותי הקטנה ישבנו בספסל בחוץ ופיצחנו גרעינים,פתאום באו אלינו הרבה חתולים אז אמרתי לה להבריח אותם,פתאום היא חושבת שהיא שומעת חתול היא באה וצועקת "קיששטטה" ואז היא6 רואה שהייתה שם אישה בכלל חחחח מסכנה היא מתה מבושה. תמונת השבוע:אני צילמתי

../images/Emo220.gifחע:)

למה אני ערה בשעה כזאת?
השיר של ג"ש לשבוע:The world is black השיר לא של ג"ש לשבוע:Blink-182 - I Miss You שיר טוב.להקה מעולה. אמן השבוע:גלעד שגב.ואין לי שמץ למה. סרט השבוע:מתילדה
קליפ השבוע:יש מלא:O ספר השבוע:אין:X יציאת השבוע:אממ.אתמול בערב(ביום שישי)אז יצאתי עם אנשים מעניינים ונחמדים.וחמודים:) חלום השבוע:כתבתי אותו פה כבר.לא?(ובחלום של הלילה.חלמתי שקניתי עוד מפרט:X) התחדשות השבוע:ממ מפרט או שניים. ציטוט השבוע:אני:"כשכואב שמים פלסטר"חברה:"חבר שלך מרביץ לך שיש לך כל כך הרבה פלסטרים"אני:"כה אה?חבר.תום.את יודעת"חברה:"הוא הכניס לך את זה לראש!?רק נגמלת מהכדורים!"אני:"כה אה?"חברה:"כן! זה נורא!"אני:"כה אה?שיט.נדבקתי לכה אה!@$%" תמונת השבוע:אני אשים כשאחזור מבצפר. 3> הודגש על ידי 'דורע דגשים בע"מ'

RiMiK

New member
אנייי

השיר של ג"ש לשבוע: Hold on (כן כן ישן אבל מעולה) השיר לא של ג"ש לשבוע: MCR-This is how i dissapear אמן השבוע: MCR. לא אהבתי אותם פעם, אבל היתה לי הזדמנות לחרוש על האלבום שלהם השבוע והוא מעולה. סרט השבוע: "אפקט הפרפר"-ראיתי שוב חח קליפ השבוע: החדש של אוונסנס ספר השבוע: בני גורן..? (אני תקועה עם מת') יציאת השבוע: לגמרי נמחק לי השבוע האחרון אז לא זוכרת חלום השבוע: זה לא היה שבוע שעבר אבל היום חלמתי שאני פגשתי בת זוג של בלייק מAI. חחח התחדשות השבוע: השבוע כנראה בגדים למסיבת סיום ציטוט השבוע: "מי שיש לו רשיון לרגיל צריך לקחת עוד שיעורים כדי ללמוד על אוטומט" תמונת השבוע: אין

noy flat

New member
שליי...

השיר של ג"ש לשבוע: all black השיר לא של ג"ש לשבוע: בטח יש אבל אני לא זוכרת... |כוכב|אמן השבוע: ג"ש... סרט השבוע: יצאת גבר (חברה שלי הורידה מהקאזה וראינו את זה אתמול... קליפ השבוע: predictable יצא לי לראות אותו הרבה... הדגש|ספר השבוע:-- יציאת השבוע: הלכתי לאיזה בת מצווה... חלום השבוע: קפצתי מבניין ולא הפסקתי ליפול עד שהייה טרמפולינה וקפצתי הרבה וכל פעם שהייתי באוויר הייתי עושה פרצופים... התחדשות השבוע:הדיסק של ג"ש ציטוט השבוע: "זה מצחיק!" תמונת השבוע:--

o DaNiEl o

New member
now i am trying to find my way back home../images/Emo79.gif

אני אוהבת ת'שורה הזאת
השיר של ג"ש לשבוע: the river
השיר לא של ג"ש לשבוע: my chemical romance- the ghost of you elliot minor- parallel words אמן השבוע: ממ יש להקות
פול אאוט בוי, לוסטרפרופטס, מי כמיקל רומאנס וגוד שארלוט
סרט השבוע: אין קליפ השבוע: fall out boy- thanks for the memories ספר השבוע: בת כזאת רצינו יציאת השבוע: אתמול לארנה. חלום השבוע: מממ לא היה אחד מעניין שאני זוכרת
התחדשות השבוע: אין
ציטוט השבוע: "לא בריא לאכול שוקולד בצהריים"
תמונת השבוע: אין לי תמונה של השבוע, בכל מקום אני שמה משהו אחר

איזה זייפן ג'ואל..

בהופעה הזו: http://www.youtube.com/watch?v=1PPrWk3J69A ואל תגידו שלא! השיר של ג"ש לשבוע: TR בגירסה האקוסטית. פשוט נשמע מצוין! בעיקר בנג'! אם אתם מתייאשים בהתחלה מג'ואל זה כי יש לו בעיות מציאות לאחרונה XD אבל תמשיכו לשמוע! http://www.youtube.com/watch?v=5_RfruoUCBY&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=5_RfruoUCBY&mode=related&search= השיר לא של ג"ש לשבוע:ממ.. יש את IN THE END של לינקין פארק ומכיוון שקנו לי את האלבום של אבריל החדש אז את הרוב לא אהבתי אבל יצא לי לחרוש על שיר אחד שהוא די שונה מהאלבום. לא זוכרת את השם.. אמן השבוע: בארור שגוד שארלוט! אבל גם..אני חושבת MCR.. גיליתי שג'רארד חוץ מזה שהוא מגזים הלהקה די טובה ופראנקי חמוד=) סרט השבוע:לא ראיתי.. אה, בעצם כן! החופשה של בין. לא כזה קורע כמו שאמרו אבל בהחלט מצחיק.אני מקווה לראות השבוע את 300. קליפ השבוע:.... ספר השבוע: התחלתי עכשיו ספר נחמד, אבל טיפה כבד. אממ.. לא זוכרת ת'שם :S יציאת השבוע:... סתם עם חברים.. תמיד כיף=) חלום השבוע:שלא מכינים לי סנדוויץ' כמו שרציתי XD. בעיקרון זה היה החלום האחרון שלי. אבל גם התחלתי השבוע להתעניין בחלומות צלולים לאחר שגיליתי שיש לי כאלו. זה אומר חלומות שחולמים יותר מאוחר בלילה, לפנות בוקר, והם כמעט מוחשיים לגמרי. הם נראים אמיתיים ו- תחזיקו חזק- אפשר לשלוט בהם. התחדשות השבוע: אממ.. הדיסק של אבריל לאבין, ציוד למחשב[עכבר, מקלדת[מעצבנת!!] וכדומה..] ויש לי טור חדש באיזה אתר. מסתבר שאני כותבת יפה! =) אם זה מעניין מישו.. ציטוט השבוע:חחחח.. היו מלא. אממ.. 'טוטאלי.' חברה ניסתה להימגל מ'כאילו' ונשמעה כמו פאקצה אמריקאית מתחילה..XD ו'לאנדן' =לונדון בעיוות.. ו.. 'מבאס ת'תחת'. -זה פשוט מצחיק! תמונת השבוע: ...

i love xtina

New member
באיחור רצח אבל לא נורא ...

השיר של ג"ש לשבוע: ALL BLACK השיר לא של ג"ש לשבוע:קינג אוף בונגו -שיר קרועה של רובי וויליאמס אמן השבוע:אושרי כהן ... וגוד שארלוט סרט השבוע:-אין קליפ השבוע:-יש מאלה ספר השבוע:-אין יציאת השבוע:נסעתי לראות את אושרי כהן בהצגה ={הוא כזה מושלם} חלום השבוע:- זה הזוי לגמרה {פדיחה} שאני מציעה לגוא'ל נישואין כשאני על הבמה באם טי וי וניקול לא מסכימה לו... התחדשות השבוע:-קונה לי בגדים למומולדת -{ומתנות חח} ציטוט השבוע:"תזרוק את מליין ,פשוט תזרוק"-מהשיר של רובי {היא מדונה} ,והמילה, סטלה רצח ...חחח תמונת השבוע:-אין חחח אני השמח לקרוא את הטור שלך ....{חנפנית אני} לא סתםם

אני:)

השיר של ג"ש לשבוע: All Black,Misery השיר לא של ג"ש לשבוע: New Found Glory-My Friends Over You אמן השבוע: ניו פאונד גלורי וג"ש
סרט השבוע: אין קליפ השבוע: Baby's Coming Back של מקפליי
ספר השבוע: אין יציאת השבוע: זה לא כמו ציטוט השבוע? לול חלום השבוע: ששתי חברות שלי [שהן הכי לא קשורות אחת לשניה] מתחברות..לול התחדשות השבוע: שומדבר ציטוט השבוע: חחח החברה הכי טובה שלי- "בטח שאני פריקית...אני מעריצה את גירלז אלאוד ומקפליי האפלים עם השירים הדכאוניים ואת קלי קלרקסון מלכת האימו!" XD תמונת השבוע:
חחחח ג'רארד

Pushoka

New member
חחחחחחחחחח את לא תרדי מהציטוט הזה!

זה לא היה מצחיק! ואני לא פריקית.......]:

AnGi14

New member
עונה עונה עונה!!!

השיר של ג"ש לשבוע:אמ... Seasons לא יודעת מה יש לי ממנו בזמן האחרון חח.. וכמובן ש- The River [גם הרגילה וגם האקוסטית! וואי אני לא החלטית!] השיר לא של ג"ש לשבוע:חח שאלה קשה אבל אם חייבים אז i donwt love you של MCR |כוכב|אמן השבוע:ג'רארד וואי!!!
סרט השבוע:מ....לא ראיתי סרטים השבוע...
קליפ השבוע:The River של ג"ש וi donwt live you של MCR ספר השבוע:"המצפן הזהוב" יציאת השבוע:לעיר עם חברה!!! חלום השבוע:חלמתי שMCR באים לארץ ואני מביאה לפראנק מכתב ומתנה לו ולג'רארד ואז פתאום אני רואה את ג'רארד זורק את הזבל [פחחח] ואמרתי לו "but gerard i love you!" והוא ענה"i love you to!!!"
ואז פתאום מישי אומרת לי שזה חלום והייתי ממש ממש ממש מבואסת [ואני עדיין חח] התחדשות השבוע:הדיסק החדש של ג"ש [סופסוף!] והדיסק הקודם של FOB,שני כובעים מגניבים ומשקפי טייסים שחורים... ציטוט השבוע:"פנדת ההדרדות המיניות!" [סאות'פארק] תמונת השבוע:הוו חמוד שלי

joelgirl

New member
me

השיר של ג"ש לשבוע: Jealousy
השיר לא של ג"ש לשבוע: linkin park  - what ive done  
|כוכב|אמן השבוע: hazen st
סרט השבוע: מזמן לא ראיתי סרט
קליפ השבוע: the killers - read my mind
הדגש|ספר השבוע:--
יציאת השבוע:--
חלום השבוע:--
התחדשות השבוע: הדיסקים של GC ו hazen
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

EleVaTioN

New member
שלי../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

|חיפושית| השיר של ג"ש לשבוע: TR |חיפושית| השיר לא של ג"ש לשבוע: funeral for a friend - into oblivion |חיפושית| אמן השבוע: snow patrol |חיפושית| סרט השבוע: נמממ, לא יצא לי לראות סרט טוב השבוע. אבל הטקס בכותל היה ממש יפה! |חיפושית| קליפ השבוע: snow patrol - single fire |חיפושית| ספר השבוע: חכמת הבייגלה של אילן הייטנר |חיפושית| יציאת השבוע: אממ לא היה משו מיוחד |חיפושית| חלום השבוע: גם לא היה משו מיוחד לצערי |חיפושית| התחדשות השבוע: אממ גם לא היה משו לצערי
|חיפושית| ציטוט השבוע: - - - |חיפושית| תמונת השבוע: תרנגול קטן ונחמד

xoLiaty

New member
--

השיר של ג"ש לשבוע: Break Apart Her Heart . שיר טוב . השיר לא של ג"ש לשבוע: When I'm Gone - 3 doors down . כשאין כבר מה לשמוע, חוזרים לחרוש על השירים הישנים . אמן השבוע: הואו בנג'י וג'ואל :] הבתים שלהם מדהימים ! סרט השבוע: "בנים לא בוכים" . בכיתי . קליפ השבוע: -- ספר השבוע: -- יציאת השבוע: פיקניק . חלום השבוע: -- התחדשות השבוע: מחזיק לפלאפון . ציטוט השבוע: California's lonely just like the rest of the world . תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות. דמיינו את בנג'י וג'ואל :]

למעלה