מרחב מוגן

Fairywitch

New member
../images/Emo220.gifמרחב מוגן../images/Emo220.gif

שרשור חברתי חדש, כי הקודם ירד... עכשיו תגידו לי- מה יותר מעצבן וצורם לאוזן? אזעקת אמת, או השיר החדש של נינט??? לא, באמת
הפרסומת על ה"מאחורי הקלעים" של הפקת הדיסק שלה (מעניין לי את הפאוץ')- מוציאה אותי מדעתי. שיר קרצייתי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אמן.

ואני יודעת שרוב קהל המעריצים של נינט מורכב מילדים קטנים שעוד לא למדו קרוא וכתוב, אבל למה מזלזלים בשאר קהל השומעים? מה זה המילים האינפנטיליות האלו? תוסיפי איזה מושא, לוואי, פסוקית, משהו. זה מטריף אותי.

otollo

New member
../images/Emo180.gifלמה../images/Emo35.gif לדעתי השיר יפה מאוד.

ויש לה קול מדהים.

SHTRUDIDI

New member
שיר פושר

רובו מונוטוני ולא זז לשום מקום. מסוג השירים שכשאביב גפן שר זה נשמע טוב, כשנינט שרה זה נשמע קצת לא מתאים. הפרסומת של אורנג' עם הקטע היחיד בשיר שיש בו קצב מציקה לי פשוט כי השורה הזאת נתקעה לי כבר בראש. לנינט יש קול יפה והיא יכולה להבליט אותו הרבה יותר מאיך שהוא נשמע בשיר הזה לדעתי.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבדיוק.

זה בעיקר מה שחשבתי- שיר מונוטוני להחריד.

walla246

New member
למען האמת?

לדעתי האישית זה שיר מאוד טוב. ממה שאני הבנתי,וזה בעיקר מכל מיני ראיונות איתה [נינט] ששמעתי וקראתי,שהיא חיכתה עד עכשיו עם הוצאת האלבום, כי היא רצתה שהאלבום הזה יהיה הדבר שהיא הכי מחוברת אליו במחינת אינטרפטציה אישית וכאלה. אני ממש אהבתי את השיר אבל יכול ליהיות שזה בעיקר בגלל שהצלחתי להתחבר למילים. לא יודעת כל אחד ודעתו הוא...ועל טעם ועל ריח אין להתווכח....כך שלסיכום- לדעתי זה אחד מאותם שירים כאלה שהאומן עושה ומוציא בשביל עצמו ולא בשביל שיאהבו את השיר. בקיצור אני אהבתי,אם אתם לא אז סבבה[:

walla246

New member
אפשר...

לייתר דיוק יש שם 81 מילים לא כולל קטע מעבר וחצי פזמון חוזר[: אני לא יודעת מה איתך,אבל א-נ-י אישית התחברתי לשיר בגלל המילים...אינטרפטציה אישית. אבל כבר אמרתי בהודעה הקודמת שכל אחד ודעתו...אז שיהיה לך בסבבה.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

והמנגינה מונוטונית, והיא צועקת, וזה שיר מעצבן באופן כללי

In Circles

New member
לפי מה שנראה בפרסומת-גם אביב גפן לא

מסוגל להציל את השיר המדובר.

Kryptonite

New member
בשמיעה ראשונה../images/Emo168.gif

הוא נשמע מונוטוני וחסר כל ייחוד. אחרי כמה שמיעות, לפחות אצלי הוא grows on you ופתאום מבינים את המיסתורין שיש בשיר, וכמה רגש היא מעבירה בו בקול שלה. לפי דעתי שיר ממש טוב, למרות שלא בטוח כסינגל ראשון...

למעלה