מה עם המפגש שבוע הבא?
T TheImpactBoy New member 12/10/07 #26 אני צריך לאסוף את הכרטיסים מDJ עידן, שגר דקה מהמוסד, ואין לי איך להגיע כרגע.
L LadySilkworm New member 12/10/07 #30 אממ.. גם מי שלא בא למסיבה מקבל? P: ז"א, שלחתי לך פרטים במסר והכל, אבל עדיין..
T The Cat Woman New member 12/10/07 #18 ../images/Emo207.gifתראי- שרשרת של pendulum !!! http://www.nwshop.fi/productinfo.cfm?tuotenumero=196793&lang=en ממש יפה ועולה "רק" 9.90 יורו (שזה יותר מ50 שקלים...)
../images/Emo207.gifתראי- שרשרת של pendulum !!! http://www.nwshop.fi/productinfo.cfm?tuotenumero=196793&lang=en ממש יפה ועולה "רק" 9.90 יורו (שזה יותר מ50 שקלים...)
1 10th Man Down New member 12/10/07 #22 יורו זה השטן. ../images/Emo16.gif הכל מרגיש כ"כ זול כשזה בעצם לא...
ק קרניjack New member 12/10/07 #27 יפה רק שהייתי מסירה את הכתובת נייטוויש..למרות אז שזה היה מאבד מהפואנטה
ה היויו New member 12/10/07 #28 אני מוכן להיות ../images/Emo13.gif למרות שקחו בחשבון שבמהלך היום כנראה לא יהיה לי ממש הרבה זמן להשיב, כי אני בעבודה. אבל מעבר לזה - בכיף - מוכן לחשוף את עצמי (ברמת האפשר ברשת, מן הסתם, כך שאל תשאלו מה הכתובת ומספר הטלפון שלי )
אני מוכן להיות ../images/Emo13.gif למרות שקחו בחשבון שבמהלך היום כנראה לא יהיה לי ממש הרבה זמן להשיב, כי אני בעבודה. אבל מעבר לזה - בכיף - מוכן לחשוף את עצמי (ברמת האפשר ברשת, מן הסתם, כך שאל תשאלו מה הכתובת ומספר הטלפון שלי )
T The Cat Woman New member 13/10/07 #33 זה באקראי... לפחות אצלי כל מה שמיוחד בזה- שכולם במתח על מי אפול הפעם
F Freedom Shepherd New member 13/10/07 #36 אני זוכר כשנפלת עליי, כולם פתאום היו עסוקים מ מדי לשאלות. משעשע
L lacrimosa girl New member 14/10/07 #38 כנ``ל לגבי./tapuzforum/images/emo3.gif אבל את חובתנו לפורום מילאנו ^^
B box 5 New member 13/10/07 #35 כן באקראי, אבל אם לא כולם רוצים להשתתף, אין סיבה לבחור סתם מישהו =] אז שכולם ישלחו לי מסר ואז זה יהיה באקראי ממי ששלח... אבל אני עדיין מתלבטת אם לפתוח או לא, כי לענבר יש כבר משהו כזה...
כן באקראי, אבל אם לא כולם רוצים להשתתף, אין סיבה לבחור סתם מישהו =] אז שכולם ישלחו לי מסר ואז זה יהיה באקראי ממי ששלח... אבל אני עדיין מתלבטת אם לפתוח או לא, כי לענבר יש כבר משהו כזה...