מועדון 24

טוב די נמאסת עליי...

מה הקטע שלך?????????!@$*&*()($@@!!~@$*) אז מה אם אני ג'ינג'ית... אני גם עוד הרבה דברים אחרים.. ומה את מתערבת בכלל??????????@%&&*@@ היא שאלה אותי לא אותך היא דיברה א-י-ת-י ולמקרה שיש לך בעיה אז לכי לרופא שיבדוק לך את הראייה!!!! רררררררררר כל אחד בא ומספר לי כמה שפלורין שקרנית וצבועה ובלה בלה בלה.. ואתם יכולים להמשיך כי זה לא מעניין אותי... כנראה אתם לא מכירים אותה כמו שצריך.... וזה שכל הפורום הרישמי לא מדבר איתה לא מזיז לי כי זה בעיה שלו.. אני הכרתי ילדה מדהימה שהציקו לי וקיללו אותה.. ומי שלא נראה לו שעזרתי לה שלא יגיב פה ברור??@#$$%^@@!@ עכשיו כל אחד שיגיב מה שבא לו לא מזיז לי את הקצה של הרגל! עכשיו בנתי למה אני לא נכנסת לפה כמעט.. בלי להעליב את המנהלות אבל אתם פורום צבוע שלא מסתכל על צדדים אחרים של בני אדם.. רק בגלל שלא באו איתכם לבית של אדם או להופעה או סתם רבתם איתה אז ישר היא צבועה ודפוקה..??? מה אכפת לי.. עליתם לי על העצבים!!! תודה שלום וביי... ונופר...? אל תתחילי איתי כי אין לי עצבים אלייך.. תצאי עליי כמה שבא לך תתפנני לא מזיז לי.. דילב? אני אדבר איתך כבר באייסי אם צריך... יום טוב!

חן XD

New member
../images/Emo221.gif+ טובב חלאס לריב

תחשבי מה שבא לך אף אחד פה לא אומר לך מה לחשוב\לעשות ! ונופר די עזבי אותה, היא עוד תכיר את פלורין

../images/Emo20.gifחח כולה מארתי שאת ג'ינג'ינת ידפוקה

לא אמרתי את זה להעלייב יאא חח את חולללת אידס מילה , ישלך בעיה נפשית ומי שצריכה פהה רופא זאת את כפרהה ,D: חח ואת אומרת שזה לא מעצבן אותך חח ותיראי איך את מתעצבנת D: " #@%#@^&#&#$^&^@@%^ " את טיפשעה אש מגיל שש
יאלה תנוחיי יאהביילה

דפוקה אמא שלך ימכוערת!

חח יא ילדה קטנה מה את רושמת "את טיפשעה אש מגיל שש" מי שמדברת על ילדה בגיל שש פחחחח.. בושה לפורום הזה שאת חלק ממנו! ינעל אחותך ימכוערת! יא דיסלקטית.. אם כבר רושמים אהבלה.. מה קרה את בלחץ מההודעות שלי חחחחח..... יא חתיכת ערסית וחן??? לא ראית מה רשמתי????? לא מעניינים אותי הריבים שלכן עם פלורין... ביי נופרררררררר תתפגרי ימכוערת!

../images/Emo108.gifהפ הפ הפפפפ עד לנופרררר

תיזהרי בצורת הדיבור שלך.. לא שאני רוצה להתערב בכוונה או משו אני פשוט לא רוצה שתדברי ככה על נופרר!!!!!ובכלל על אף אחת מפהה!!!!!! זהוו יאלהה אל תגיבי לאף אחת פהה...לא טוב לך להיות פההה את מוזמנת לצאת מפההה ולא להגיבב אף פעם!!!! זהווו ביייי!!!

סליחהההה

בואנה כל אחת פה נדחפת לעניין שלא שלה.. מה נסגר????? ולמה מי את חושבת שאת שתאיימי עליי.??? מה נראה לך שאני מפחדת ממך..?? אז יש לי חדשות בשבילך.. ל-א! ות'אמת אני מזה לא שואלת אוצתך על מי לדבר פה ככה ועל מי לא.. לא כי פשוט על פלורין זה מעולה לדבר ככה אבל על נופרי קושקוש שלכם לא..?? תגידו אתם רואות מה אתם כותבות בכלל??? אתם פשוטת בנות הזויות.. אחת אחת.. ולמה מי את שתגרשי אותי..?? מה את בעל הבית..??? יש לי חדשות... לא! אל תרגיזו אותי כי אני יודעת להיות גם לא נחמדה.. שכל אחת תדאג לתחת שלה .... מי שלא נאה לה שלא תסתכל על ההודעות שלי... ביייייייייייייייי

../images/Emo141.gifסתיוו כנסיי ומהרררררררר

אני לא מבינההה את יושבתת פה בפורום ומחכה שיגיבווו לךךךך ואזז את מתחילההה להגיב ולקלל אה???? את בכללל לא בפורוםם אז מה את באה כלאןן ועושה מריבות פה א?V??יאלה סעי סעי מפההה חמודה!!!!!!!! את באה לפרוום ומבאלגנת אותווו ומקימה פה מריבותתתת למה מי אתת שתדברי ככה למריה אה????????????? את לא תקללי אותה ואל כלום מובןן לך????? יאלה את לא בפורום אז אל תגיביי לכי מפהה סאלמתתת מההה את באה ורבה פה עם כולםםם חוצפניתתת יאווולייי יאלהה תתחיליי לקלל גם אותיי יתינוקת אחתתת תזהריי לפתח פה מריבותת יאלה סעי מפה שלוםםם:)

../images/Emo108.gifגם אני אותך יפשלייייי

וסתיו? תתחילי להרגע ומהר למה אני לא אחת מהחברות שלךך!!!! אנ ייתערב כמה שבאלי ומתי שבאליי כי את מדברת על חברות שלייי ואת מקללת אותם ואני לא ירשה לך לדבר עליהןן ככהה..:| קיצורר עזביי אל תעני ליי.. אני לא רוצה לפתח את המריבה עוד יותררר... זהו אמרתי מה שרציתי להגידד.. ביי

../images/Emo20.gifאת חושבת שאני לא יודעת לקללל יבת של זונה?

חחח אמא שלך בגס יבת של שרמוטה \ : ולא התכוונתי לאהבלה התכוונתי לאהביילה חח אפילו ליקרוא את לא יודעת חחח ימגושרת אחת עם פרצוף כמו שלך מהשירותים לא הייתי יותר חחח
טיייפפפפשההה ! חחח ממ שככה יחמוור ,,,,
חחחחחחחחח ! את מצחייקה אווותי רצח ,, מהפיור שהולך לך בראש ! חח אני בלחץ ממך ? כניראה את לא מכירה אותי טוב חמודה ! חחח , \ : ואמא שלך הבת זונה הזאת יכולה לרדת לי ליוםם כייףףף בסטטללה כייף מבינה ?:) יוופי אם לא תבקשי מאמא היא תעזור הבנת ? הדרבה את יכולה לטוס לי מהעיניים הג'ינג'יות שבךך מסנוורת עד מאוד
סעעלמת'ק

למעלה