מועדון 24

../images/Emo220.gifמועדון 24../images/Emo220.gif

סוקר טוב בנות=]]] כול החוויות תמונות דבורים איך היה הכול לכאן!!!!!!!!!!!! לא להגיב עד שהבנות חוזרות מההופעהה ויכתבו הכול כאן!=]]]] יום טובב!

../images/Emo108.gifההופעהההההה

איזה כיף היההההההההההההההההההההה זאת הייתה ההופעה ה-ראשונה של הבויז שאני נימצאת בהה... והיה כיףף בגלל שראיתי את דילבושששש הנסיכהה שליי ואת נופרווששששש המושלמתתת הזאתתתת3>> וגם את שחף ראיתייייי היפהה שליייי ואת חן ואת סיתוונית ואת פלוריןן אני יספר את כל מה שאני זוכרת מ1 בצהריים חחח...:(זהירותתת!!חפירהה חחחחח) באתי מהבית ספרר ב-12 וחצי והלכתי להתקלח ואז התלבשתי הסתדרתי וזהה ואז המונית הגיעהה אז נסעתי עם אחותי ועם ספיר אלמוריש(זאתי שבפורום) נסענו וחשבתי שלא נגיע בזמן כי כשהגענו לתל אביב היה מלאא מלאא פקקיםם ומלא מכונית וכבר היה 3 ועדיין לא הגענו עמדנו ברמזור ועד שהמכוניות זזו לקח 100 שנהה קיצור הגענו ב-3 וכמה דקות.. ואז התקשרתי לשחף ושאלתי אותה איפה היאא ואז היא אמרה לי שאני יכנס ואז אני יראה אותה ליד הבמה.. ניכנסתיי והכל היה חושך אז לא ממש ראיתי אז התקשרתי שוב לשחף ואז ראיתי ילדה שדיברה בפלאפון ומי זאת היתהה?שחףףףף היפשליייייייי3>> ואז הלכתי אליה חיבקתי אותה ואת דילב ואת נופרר ואז ראיתי את סיתוונית הלכתי אליהה ודיברנו ככה קצת..אחרי זה התחיל המופעעע הגיים בויז עלו לבמהה והם רקדו איזשהו ריקוד ואז הם שרו אני כבר לא זוכרת מה הם שרוו מרוב התרגשות חחח...קיצור כל פעם ששרון הסתכל לכיוון שלי סימנתי לו כזה עם היד שיסתכל עלי והוא לא הסתכלל:[אחרי כמה שירים הם שרו את השיר החדש שלהם פירשי כנפיים ילדה או איך שלא קוראים לשיר הזהה חח ואני כל שנייה צילמתי את שרון ואת אדם וערן ואביחי ואושרי בפלאפון שליי (המצלמה שלי בפלאפון היתהה מזה תפוקהה לא ראוו כלוםםם)אחרי שהם שרו את השירים עידן יניב עלה לבמהה והתחיל לשיר את השירים שלו לא ממש התענינתי בשירים שלו אז סתם הסתכלתי כזה בצדדים ואת מי ראיתיי? את פלוריןןןן ולא יודעת למה היא בכתהה..אז הלכתי אליה לשאול אותה מה קרה והיא לא ענתה ליי...אחרי עידן יניב הגיים בויז שוב עלו לבמהה ואז הלכתי לכיוון ששרון היה שם ואז כשהוא הסתכל לכיוון שלי הרמתי כזה את היד ועשיתו לו כזה שלום והוא התסכל עלי וחייך איזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק האא ושכחתי לספר שבהתחלה איציק כזה בא והבאתי לו את המתנה לשרון כדי שיביא לו...קיצוררר לא משנהה... אחרי המופע יצאתי החוצה כזה וחישפתי איפה זה מאחורי הקלעיםם ואז ראיתי שהמון בנות הולכות לאיזשהו מקום אז הלכתי אחריהן ואז הבויז התכוונו לצאת אבל כולם רצו אליהם והבויז ניכנסו פנימה ולא יצאוו ואז אחרי זה נופר אמרה לי ששרון עדיין לא יצאא וחיכיתי לוו אבל בסוף הוא לא יצאאא בטח הוא יצא ממקום אחרר ולא ראיתיי:[ ואז ניפרדתי מנופר דילב ושחף והלכתי הביתהה... קיצורר היה הכי כיףףףף בעולםם!! נופר?דילב?חן?פלורין?סיתוונית?שחף?אוהבת אותכןןןןן!!!
מריה סנדלר.

../images/Emo108.gifושכחתי לציין ש:

הם שרו כ"כ יפההההההההה ושרון היה כ"כ חתיךךךךךךךך חחחח וראיתי את מידןן האח התאום של ערןן בהתחלה חשבתי זה ערןן ואז שחף אמרה לי שזה מידן..

../images/Emo108.gifכן חברה שלי צילמהה

אז היום בלילה אני יעלה את התמונות או שאולי מחרר... אבל אני ראיתי עכשיו ששירלי מעלה תמונות....

../images/Emo20.gifכפרה עללליךיפה שלי חח כמה את יפה :]

עכשיו ניכנסתי הביתה אל תישאלו מה היה .\ :: שתיהיה שבת שלום וה' אני כ''כ אוווהבת אותך !!!

../images/Emo20.gifברחח לי מהראש הייתי הכי לחוצצה תישאלי את

דיללב זה יום שישי אין רכבות אין אוטובוסים רק מוניות , ואני לא מכירה את המקקום והדבר האחרון שיש לי בראש זה להתקשר באממת ,,, אפפילו לא חשבתי על זה ,,,,, סוריי יפה שללי ,,,

../images/Emo108.gifחחח נופררררר את יותר יפההההה../images/Emo23.gif

באלי שובבבבב לראות אותך את דילב ואת שחףףף ואת כל מי שראיתי שם ואני מכירה אותןן וגם באלי לראות שוב את שרוןן... חבל שבסוף לא ראיתי איך שרון יצאא כי רציתי לחבק אותו לפחות וזהוו.... אבל העיקר שהיה כיףףף וראיתי אותכןןןן

../images/Emo108.gifחח תודה נסיכההה

היה מזה כיף לראות אותךךך את מושלמת גם בתמונות וגם במציאותתת
וכך גם נופרר ושחף וכולןןן

למעלה