מוות

../images/Emo220.gifמוות

מוות זה דבר נורא מילה פשוטה עם המון משמעות מילה קטנה עם המון רגשות מילה עצומה בקיצור.. השבוע. השבוע נפטרה סבתא של שירב... ביום שבת. אתמול היתה הלויה(שירב אני מקווה שזה בסדר שאני כותבת כאן..) היום.. היום יש עוד לויה.. אחת.. שממ..אני לא יודעת איך אשרוד אותה.. לפני כממ לא יודעת.. אני מתקשרת לאמא.. לומר לה בוקר טוב... השעה 11:12.. מתקשרת לאמא... "דורין..אני יודעת שרק קמת עכשיו ואולי זה יהיה לך קשה""מה?" מתחילה לרעוד..בקושי נושמת.. "הדודה מהמושב נפטרה" פורצת בבכי... "היום הלויה שלה..ב2..את רוצה לבוא?""כן.." "אוף הכל בשבוע אחד...אתמול סבתא של שירב היום הדודה..מה יהיה מחר?!" בעע... כניראה שהשבוע לא יהיה כל כך כייפי.. הוא יהיה חרא.. ממ.. הדודה הזאת.. היא בעיקרון דודה של אמא שלי. אחרי שסבתא שלי נפטרה.. היא די החליפה אותה בתפקיד...=/ בעע... חרא.. חרא של שבוע.. באמת.. מה יהיה לי מחר?! מה יקרה?! למי יקרה?! כרגע.. בא לי למות.. כבר 5 ימים אני לא באה לבצפר.. אולי גם מחר בקצב הזה.. ממ.. אז.. אני אנטוש קצת את הפורום.. אגיב פחות.. אבכה יותר.. היום אני הולכת להלויה ב2... בע... פגועה וכואבת. 3>דורע

ליעתע

New member
333>

לצערי יצא לי להתמודד עם כל הקטע הזה של המוות.. וזה קה ואני מבינה שאת בדיכאון ומותר לך.. אבל צריך להתגבר על זה לאט לאט, ולהבין שזה פשוט קרה וזה כנראה היה צריך לקרות.. ומניסיון אישי, אל תנתקי קשר פתאום עם חברים מהבצפר או בפורומים או כל דבר אחר.. זה רק עושה את זה יותר קשה.. אני אוהבת אותך333>

zohar d

New member
היום זה ה-26.2 מה שאומר..

4 חודשים בלי מתן. ידיד שלי שנהרג בתאונת דרכים ב26.10 מוות זה קשה, וכבר למדתי להתמודד איתו.

Alice N

New member
משתתפת בצערך.

לעצרי אני מכירה את המצב הזה מקרוב.. תרגישי טוב ותהיי חזקה

ShiraBJ

New member
אוה דורע... =/

אני מצטערת... משתתפת בצערך אין בדיוק מילים שיעזרו לדברים כאלה, אבל אסור לך להתנתק מהחברים ומהמשפחה [וזה כולל אותנו פה בפורום] אנחנו פה בשביל לחזק ולעזור, בשבילך. מתי שתרצי. 3>

../images/Emo220.gifכבר 4 ימים

אני לא הלכתי לבצפר.. לא באמת בגלל שאני חולה שזה היה הסיפור מסגרת של יום חמישי ושישי.. אלא סתם כי אין לי כוח.. אין לי כוח למורים.. לאנשים..לחלקם זתומרת... לכלא הזה.. מצדי להתקע בבית..בלי לצאת. לא יודעת מה..אבל אין לי כוח ללכת לשם.. אני לא רוצה לקום בבוקר..זאת אחת הסיבות.. ועכשיו..אחרי המוות הזה.. ממ.. בכלל

למעלה