מאוכזבת מזה...

../images/Emo220.gifמאוכזבת מזה...

כן כן...מהראיון בטלויזיה... בגלל כמה דברים... 1.ללורל לא היה נוח(כל הזמן זזת אז אני וזוהר החלטנו ככה) 2.הראו אותכם המון לפני שם ו...בזמן שהאיך שלא יקראו לו משתגע ואני וזוהר מתפחלצות בטלפון... 3.הכי הכי..זה ממש קצר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יתרון אחד: דיברתי עם זוהר ושתינו נקרענו מצחוק!!!!!!!!!1 "מה שונה בכם?חוץ מהשיער של ברי"XDDDDDDD XDD נשמענו כמו שתי פאקצותXDDDDD חח=] אבל זה היה ממש ממש מאכזב!! 3>דורין

zohar d

New member
חחחח אכזבה !

דורינה יצאנו פאקצות רצחח בשיחה הזאת ! ברי.. מה הסיפור עם הכובע ?! רענן.. רואים שהתרגשת ! לא מצאת מה להגיד.. לורל.. חח חמוד לא היה לך נוח? ולמה זה היה כזה קצר ?! בקיצור אני ודורינה נקרענו מצחוק בטלפון ! חח אבל עדיין אנחנו מתות עליכם !

בנות..

חחח ממש אבל ממש לא התרגשתי.. פשוט לורל דיבר רוב הראיון.. ולשנינו היה ממש ממש קר באולפן (ברי היה עם סווצ'ר).. לגבי אורך הראיון זה היה 5 דקות, שזה זמן נורמלי של ראיון טלוויזיה.. ונכון יצא קצת חלש אבל זה הערוץ הראשון..=] נתראה בשישי כולם\ רענן.

fatbery

New member
Nמש חרא

לא דיברתי בשיט..האורי הזה עשה שטיות כל הזמן..זה היה בסדר..אבל זה הוריד לנו זמן..אבל הערוץ הראשון זה חרא בכל מקרה.. אז לא נורא:)

zohar d

New member
מה מיוחד בכם? חוץ מהשיער של ברי" XD

חחחחחחח גדוולל !

למעלה