חדשהP:

../images/Emo220.gifחדשהP:

אז אני דורין. 14 יבנה. אני החלטתי אחרי הרבה זמן להצטרף(נ.ב אני קוראת סמויה פה) ואני אשמח גם לעזור בכל השיט להביא אותם לארץ=] שתהיה לי אחלה של השתלבות?

oFka7

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo163.gif../images/Emo85.gifד"א שיניתי שם משתמש!

את היית גם בפורום ביט נכון?

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1612!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה

falloutgirl XD

New member
את שונאת את MCR?! ~מרביצה לך עם המוני גיטרות~

סתם
אני טל, עוד 4 ימים בת 13 מקריית שמונה
השתלבות נעימה

Fall Out Liel

New member
מצטרפת לטל ומרביצה לך עם גיטרת בס../images/Emo168.gif

פשוט בושה! לא לאהוב להקה מדהימה כזאתי...נו נו נו לך..

0דידוש0

New member
אם תרשו לי גם אני רוצה....

להצטרף ולהרביץ לה עם תופים חחח או גיטרה קלאסית...מה שהיא תבחר=C סתם סתם אממ ברוכה הבאה ותהני כאן!!! אני עדי בת 15 מרמת גן:) השתלבות זריזונתתת

../images/Emo220.gifחבל על הגיטרות!!

אבל תודה שאת מוכנה לבזבז עלי הרבה כסף=] אמפ. זה פשוט כי אני לא אוהבת אותם ואת רוב הגרופיות שלהם. אין לי בעיה עם אנשים שאוהבים אותם. החברה הטובה כמעט ביותר שלי מעריצה שלהם. ולא איכפת לה שאני שונאת אותם. הכרתי אותם דיי מזמן אבל לא התאהבתי בהם. לא מצאתי בהם משהו.

רבההה

New member
../images/Emo45.gif בעניין הגרופיות אני מסכימה!

אבל זה מה שמביא אותם, אז אני פשוט אלך להופעה ואשתוק

falloutgirl XD

New member
בגלל גרופיות לא לאהוב להקה?

לי הגרופיות פעם ממש הפריעו ועכשיו כבר לא כמו פעם כי אני יודעת שבמהירות שבה הם התחילו להעריץ את MCR ולכתוב הודעות כגון: "פראנקייייייייייי כפרעעעעעע עליוווווווו!!! אני אהרוג את הארוסה שלו!! הוא רק שלייייייייי!! כפרההההההה על הכוסוןן שלייייייייייייייייי!!!111111", הן יעלמו באותה המהירות שבה הן כתבו את ההודעות הפאנגירליות שלהן ובאותה מהירות שבה הן התחילו לאהוב את MCR, כשMCR כבר לא יהיו "באופנה" וזה לא יהיה "מגניב" לשמוע אותם. את לא צריכה לא לאהוב להקה בגלל שיש לה גרופיות.. גם לפוב יש גרופיות. המון גרופיות. תשמעי את השירים שלהם ואל תתייחסי לכל השאר כי מה שחשוב זה אך ורק המוזיקה. סוף החפירה

למעלה