Purple Mushroom
Member
../images/Emo220.gifהDVD של Pulse 20.10.1994
רק רציתי לשתף , שהיום הייתי אצל חבר שלי , והוא אמר לי שהזמין\רכש ברשת את ה DVD , המהדורה הלא רשמית של Pulse . ופעם ראשונה ישבתי לראות ולשמוע את ההופעה שהיתה בלונדון,פאלס,בעשרים לאוקטובר 1994 (לא ידעתי קודם מה התאריך המדויק) , הגירסא הרשמית תצא רק בספטבמר , חבר שלי אמר לי ( אבל אני מאמין שבטח יהיו עוד עיכובים , זה היה צריך לצאת בסוף ינואר , נכון ? ) יכול להיות שסדר השירים במהדורה הלא רשמית יהיה שונה מהמהדורה הרשמית , זה התחיל עם shine on u crazy diamond , וניגמר עם comftbly numb ו run like hell מהחומה . והיה גם את כל dark side of the moon . ובסוף אמרו , שאין באמת דבר כזה צד אפל לירח , ובתחילת speake to me שמעו בקול ברור את המילים , I'm madness for years , for years I tell u (משהו כזה) . ופעם שניה ששמעתי את high hopes
שיר ניפלא " the grass is green the light is bright "
. ועוד שיר מדיויז'ן בל , ו learning to fly וזהו בערך.רציתי לשאול איפה אתם הייתם בתאריך ה20.10.1994? זה היה יום חמישי,אני הייתי לקראת סוף השבוע הראשון בטירונות שלי, וישראל היתה יום אחרי הפיגוע בקו 5 ,זה היה בתקופה של אחרי אוסלו ב', ולפני או בד בבד עם השלום עם ירדן. וב1994,בשנה של דיויז'ן בל,אני הייתי בי"ב כניראה , ובכלל לא הייתי בקטע של פינק פלויד , ידעתי שיש להקה כזאת,וב1990 גם החומה היה שיר העשור של שנות ה80 בגל"ץ וערוץ 2 הניסיוני. ויכול להיות שגם שמעתי את השיר השני בפאלס של דיויז'ן בל ברדיו,ב1994 , באותה תקופה, אבל כאמור,לא הייתי ממש חזק בקטע של פינק פלויד,כמו שאני נימצא היום (ועדיין לא קניתי את כל האלבומים של פינק פלויד). אז שוב השאלה:איפה אתם הייתם ב20.10.1994?שהיתה ההופעה pulse בלונדון?
רק רציתי לשתף , שהיום הייתי אצל חבר שלי , והוא אמר לי שהזמין\רכש ברשת את ה DVD , המהדורה הלא רשמית של Pulse . ופעם ראשונה ישבתי לראות ולשמוע את ההופעה שהיתה בלונדון,פאלס,בעשרים לאוקטובר 1994 (לא ידעתי קודם מה התאריך המדויק) , הגירסא הרשמית תצא רק בספטבמר , חבר שלי אמר לי ( אבל אני מאמין שבטח יהיו עוד עיכובים , זה היה צריך לצאת בסוף ינואר , נכון ? ) יכול להיות שסדר השירים במהדורה הלא רשמית יהיה שונה מהמהדורה הרשמית , זה התחיל עם shine on u crazy diamond , וניגמר עם comftbly numb ו run like hell מהחומה . והיה גם את כל dark side of the moon . ובסוף אמרו , שאין באמת דבר כזה צד אפל לירח , ובתחילת speake to me שמעו בקול ברור את המילים , I'm madness for years , for years I tell u (משהו כזה) . ופעם שניה ששמעתי את high hopes