הDVD של Pulse 20.10.1994

../images/Emo220.gifהDVD של Pulse 20.10.1994

רק רציתי לשתף , שהיום הייתי אצל חבר שלי , והוא אמר לי שהזמין\רכש ברשת את ה DVD , המהדורה הלא רשמית של Pulse . ופעם ראשונה ישבתי לראות ולשמוע את ההופעה שהיתה בלונדון,פאלס,בעשרים לאוקטובר 1994 (לא ידעתי קודם מה התאריך המדויק) , הגירסא הרשמית תצא רק בספטבמר , חבר שלי אמר לי ( אבל אני מאמין שבטח יהיו עוד עיכובים , זה היה צריך לצאת בסוף ינואר , נכון ? ) יכול להיות שסדר השירים במהדורה הלא רשמית יהיה שונה מהמהדורה הרשמית , זה התחיל עם shine on u crazy diamond , וניגמר עם comftbly numb ו run like hell מהחומה . והיה גם את כל dark side of the moon . ובסוף אמרו , שאין באמת דבר כזה צד אפל לירח , ובתחילת speake to me שמעו בקול ברור את המילים , I'm madness for years , for years I tell u (משהו כזה) . ופעם שניה ששמעתי את high hopes
שיר ניפלא " the grass is green the light is bright "
. ועוד שיר מדיויז'ן בל , ו learning to fly וזהו בערך.רציתי לשאול איפה אתם הייתם בתאריך ה20.10.1994? זה היה יום חמישי,אני הייתי לקראת סוף השבוע הראשון בטירונות שלי, וישראל היתה יום אחרי הפיגוע בקו 5 ,זה היה בתקופה של אחרי אוסלו ב', ולפני או בד בבד עם השלום עם ירדן. וב1994,בשנה של דיויז'ן בל,אני הייתי בי"ב כניראה , ובכלל לא הייתי בקטע של פינק פלויד , ידעתי שיש להקה כזאת,וב1990 גם החומה היה שיר העשור של שנות ה80 בגל"ץ וערוץ 2 הניסיוני. ויכול להיות שגם שמעתי את השיר השני בפאלס של דיויז'ן בל ברדיו,ב1994 , באותה תקופה, אבל כאמור,לא הייתי ממש חזק בקטע של פינק פלויד,כמו שאני נימצא היום (ועדיין לא קניתי את כל האלבומים של פינק פלויד). אז שוב השאלה:איפה אתם הייתם ב20.10.1994?שהיתה ההופעה pulse בלונדון?

Anuerysm

New member
כן אחלה דבר

יש לי את האודיו של פולס, כלומר רק מוזיקה, בלי לראות את ההופעה עצמה וכן, זה מתחיל בשיין און ונגמר בראן לייק הל. ב94 עדיין הייתי ילד קטן בן 3

hkatsman

New member
אין לי את הדיסק

אבל את הדי וי די אני מת לקנות. נחכה שהוא ייצא. ב94 השתכשתי בארגז החול של הגן בגיל 3.

foofam

New member
גם אני, 3 וחצי...

השרשור הזה הופך להיות שרשור "בני כמה אתם", רק בצורה יותר יפה ועקיפה

גיל מ

New member
יש את הדיסק ויש את ההופעה

ב1994? ממ בטח שיחקתי בלגו או בפאוור רנג'רס - בכל זאת - כיתה ב'...

wommer

New member
אמממ

הייתי בן שש... בטח חגגתי לאבא שלי יומולדת. 20.10 זה התאריך...

יש לי גם את הדיוידי

אחלה של גרסא! אותה רשימת שירים ואמממ מה אני יכול לומר תחכו בסבלנות וכשזה יצא להסתער על זה כי זה שוס

ה-DVD שמסתובב הוא מזויף

והועתק מהלייזר דיסק שיצא בשנות התשעים. תוכנו לא יהיה זהה לזה של ה-DVD הרשמי, לכשזה ייצא בסוף - ברשמי יהיו הרבה יותר דברים.

../images/Emo10.gif כן .

אז נחכה לרשמי בספטמבר . באמת היתפלאתי איך אפשר לרכוש ברשת גירסא לא רשמית של ה DVD של פאלס .

זה פורמט שלא קיים עוד

הוא פרח לזמן קצר באמצע שנות התשעים. אלו היו דיסקים בגודל של תקליט ויניל, שניגנו אותם במכשיר לייזר אופטי מיוחד. כיום זה כבר לא קיים, כי דיסקים של DVD הם קטנים יותר וקומפקטיים.

Itai8

New member
כןןן זה ממש מגניב!!

יש לחברים העשירים שלי את זה ויש לאחד גם מלא הופעות בלייזר דיסק וגם את פולס.. התלבטי אם לראות או לא וואמרתי לשמור את החוויה לפעם אחרת

Ivory Flower

New member
יום אחרי שחזירים יחליטו לעוף.

התאריך נדחה כל פעם במשך תקופת זמן די ארוכה, אז אין תאריך בטוח. ----------------------------------------------------------------------- Ivory Flower, לגלות את המטמון הגאוגרפי... (או הכרונולוגי)

The Walrus

New member
אין לך למה,

לפי התכנון המקורי הDVD היה אמור לצאת ב2004 (למיטב זכרוני). הוא נדחה כל פעם מחדש. אני מתקשה להאמין שהפעם הוא יצא...

כן , ספטמבר 2006 ,

אבל בגלל שזה נידחה כ"כ הרבה זמן , יש לי בדיחה פנימית שסיפרתי לחבר שלי אתמול , שאומר , שזה יקרה ב31.1.2.2007 . ולי הבטיחו , בלי שום קשר , או שיש עכשיו קשר , הבטיחו לי לפני שנה או כמה חודשים , בפורום עשרים פלוס , הבטיחו לי לכולם בעצם , ( ניראה לי שזה היה ב Y-net ) שבינואר 2007 כל פינק פלויד מופיעים בישראל . אז אני מקציב זמן לווטרס להיתקשר לגילמור אחרי ה22 ליוני , יש לו 6-7 חודשים . אני מיתחפש לחזיר עכשיו , מצמיח כנפיים , ועף באוויר . c u .

למעלה