התפקדות ל2008!

belledejour

New member
באיחור../images/Emo9.gifשנה טובה../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

שם:
לי גיל:
14 בפברואר! מסנג'ר:
[email protected] דבר טוב שקרה השנה:
יצא לי להכיר כמה אנשים מדהימים
דבר פחות טוב שקרה השנה:
גירושים, שינויים... למה אתם מצפים מהשנה הזו?
שהיא רק תשתפר ומהחודש הזה?
כנ"ל, ועוד כמה דברים ספציפיים
משהו שלמדתם השנה?
לקחת דברים בקלות, להנות ממה שיש, לא להיות כפוית טובה ולא להפסיק להגיד תודה לאלה שאני אוהבת אותם אע תוסיפו תמונה!
טוב נו

שנה טובה../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שם: שי גיל: 16 מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה: שביתה, מפגש, עברתי בצפר. דבר פחות טוב שקרה השנה: נממ לא עולה לי. למה אתם מצפים מהשנה הזו? הלוואי שיהיה כיףD:: ומהחודש הזה? להצליח בלימודים וזה
משהו שלמדתם השנה? שאם רע לכם במקום אחד אבל אתם פוחדים לעבור כי אולי שם גם רע אז תעברו$#$ XD אע תוסיפו תמונה! אוו נפלאות הפוטושופ

Rain must fall

New member
נמ. ../images/Emo112.gif

שם: שרית. גיל: 14. מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה: אמ. הכרתי אותו, והיה שנה כיפית בכללי. דבר פחות טוב שקרה השנה: כל מיני. למה אתם מצפים מהשנה הזו? דברים טובים ^^ ומהחודש הזה? גם. משהו שלמדתם השנה? אמ. אע תוסיפו תמונה!

Rock Star Girl

New member
חדשה!!!

שם: ויקה גיל: 14 מסנג'ר: דבר טוב שקרה השנה: נממ.. לא יודעת דבר פחות טוב שקרה השנה: ^^ למה אתם מצפים מהשנה הזו? שנה מוצלחתP: ומהחודש הזה? אין דברים מיוחדים משהו שלמדתם השנה? אם נאמין בעצמנו יקרו דברים טובים:] אע תוסיפו תמונה! אולי אחר כך... Happy New Year! וברוכה הבאה לי:]]

STU XD

New member
..

שם:סטו גיל:17 ו5 חודשים מסנג'ר:[email protected] דבר טוב שקרה השנה:הרבה טיולים והופעות דבר פחות טוב שקרה השנה:היו כמה חארות למה אתם מצפים מהשנה הזו?להיסגר על עצמי ומהחודש הזה?כנל
משהו שלמדתם השנה?בפולין למדתי הרבה.. אע תוסיפו תמונה!פנאנוש

מתפקדת :)

שם: מור גיל: 14 מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה: ירדן. דבר פחות טוב שקרה השנה: איבדתי את ספיר. נפרדנו. למה אתם מצפים מהשנה הזו? להשתפר בלימודים,למצוא אהבה חדשה. ומהחודש הזה? שיהיה מוצלח,כייף וגשום :) משהו שלמדתם השנה? לעשות כל מה שבראש שלי,בשביל לא להצטער אח"כ. אע תוסיפו תמונה! עזבו,פאדיחות.

Blue Emptiness

New member
מתפקדת ../images/Emo9.gif

שם:מרווה גיל:14 מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה:הכרתי מלא אנשים וכאלה דבר פחות טוב שקרה השנה:החתולה שלי נפטרה למה אתם מצפים מהשנה הזו?להרבה טוב ומהחודש הזה?דובמר מיוחד משהו שלמדתם השנה?הרבה דברים אע תוסיפו תמונה!

ש י ו ש1

New member
כן המפקד D:

שם:יווההווו שי גיל:12 מסנג'ר:[email protected] דבר טוב שקרה השנה:כלמיני דבר פחות טוב שקרה השנה:^ למה אתם מצפים מהשנה הזו?שהיא תהיה טובה בדיוק כמו שנה שעברה [: ומהחודש הזה?שהוא יהיה טוב [ : משהו שלמדתם השנה?^ אע תוסיפו תמונה!טוב

למעלה