התפקדות ל2008!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif התפקדות ל2008!

מעניין איך עדיין אין כזה. בכל מקרה D: שם: גיל: מסנג'ר: דבר טוב שקרה השנה: דבר פחות טוב שקרה השנה: למה אתם מצפים מהשנה הזו? ומהחודש הזה? משהו שלמדתם השנה? אע תוסיפו תמונה! ינואר מגניב וכיף לכולם,וגם שנה נחמדה ביותר

MispIaced

New member
נמנמ

שם: נעים גיל: 15 מסנג'ר: במסר דבר טוב שקרה השנה: פירסינג בלשון נחשב? לא יכול לחשוב על משהו אחר. דבר פחות טוב שקרה השנה: היו יותר מדי. למה אתם מצפים מהשנה הזו? כלום ומהחודש הזה? כלום משהו שלמדתם השנה? יבנה זה חרא. אע תוסיפו תמונה! אתם לא באמת רוצים.

SPIDER PIG

New member
2008!../images/Emo195.gif ../images/Emo21.gif

שם: קרן גיל: 14 מסנג'ר: לא כאן דבר טוב שקרה השנה: כל כך הרבה! פשוט שנה מעולה!! דבר פחות טוב שקרה השנה: דודה שלי נפטרה
למה אתם מצפים מהשנה הזו? שתהיה כמו 2007 ומהחודש הזה? להצליח במבחנים
משהו שלמדתם השנה? קפוארה XD

shaharrr53

New member
2008!

שם:שחר גיל:14 מסנג'ר:[email protected] דבר טוב שקרה השנה:הכרתי מלא אנשים חדשים וזה
דבר פחות טוב שקרה השנה:עברתי כיתה >: למה אתם מצפים מהשנה הזו?שתהיה אחלה ומהחודש הזה?כנ"ל משהו שלמדתם השנה?גיטרה D: אע תוסיפו תמונה!-לא

מחר יא פיתה עם חומוס זקנה שכמותך!♥../images/Emo210.gif

שם: מאיה גיל: 13 מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה: י'. דבר פחות טוב שקרה השנה: האמת - תאילנד. למה אתם מצפים מהשנה הזו? לא יודעת. ומהחודש הזה?לא יודעת משהו שלמדתם השנה? בע. אע תוסיפו תמונה! הייתכן ואהיה הראשונה שלא מפחדת מתגובות העם על מראי החיצוני?!?! עלק, לא רואים ת'פנים בכלל. אקורד G שליטה!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif שום חומוס! איכס חומוס ../images/Emo69.gif

(מכירה את המשחק הזה 'אני'? אז שיחקנו ואמרו לי להיות פיתה XD) את יפהה אבל במציאות עוד יותר! D:

דנטל

New member
8

שם: דנה גיל: 34 מסנג'ר: אין דבר טוב שקרה השנה: הרבה דברים דבר פחות טוב שקרה השנה: אנשים שקמו נגדי למה אתם מצפים מהשנה הזו? הרבה אושר וכיף ומהחודש הזה? כנ"ל משהו שלמדתם השנה? שיש אנשים ממש, אבל ממש, חארות

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gifאני..

שם: אגנסה גיל:13 מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה: וואי הרבה.. יש לי חברות טובות.. הצתרפתי למלא פורומים גיליתי את אהבת חיי.. טוןקיו הוטל דבר פחות טוב שקרה השנה: לא עונה על זה... למה אתם מצפים מהשנה הזו? להשקיע ממש בלימודים ולתקבל לחייל האוויר שנה הבאה ומהחודש הזה? ללמוד.. ולהפסיק לפטפט.. משהו שלמדתם השנה? בלט.. אע תוסיפו תמונה!

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gif2008

שם: נוגה גיל: 14 מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה: לא יודעת. דבר פחות טוב שקרה השנה: ^ למה אתם מצפים מהשנה הזו? שתהיה טובה אפילו יותר מהשנה החולפת! ומהחודש הזה? שיהיה טוב. משהו שלמדתם השנה? שאי אפשר לסמוך על אנשים[?]. אע תוסיפו תמונה! טוב
חרא תמונה. מהמפגש קומונה D:

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif

שם:עירית גיל: יום אחרון ל13! אע מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה: חו"ל,אנשים חדשים באמצע הדרך.
דבר פחות טוב שקרה השנה: שכבה?
למה אתם מצפים מהשנה הזו? כיף ומהחודש הזה? גם DD: משהו שלמדתם השנה? לא לבטוח באנשים. אע תוסיפו תמונה! טובטוב. מצאתי משהו מאוקטובר D: איך באלי שוב! (אני הצהובה XD היה קפואא) ואז נפלתי XD וכולי מתפקעת מצחוק
עקומה D:

nitzangro2

New member
כן המפקדת!

שם:ניצן גיל:16 וחצי מסנג'ר:תבקשו, תקבלו בשמחה דבר טוב שקרה השנה:שביתה דבר פחות טוב שקרה השנה:שביתה. למה אתם מצפים מהשנה הזו?הצלחות,אהבות,בילויים.. ומהחודש הזה?כנ"ל למה לא..? משהו שלמדתם השנה?שצריך להאמין בעצמך, וללכת על תחושת הלב.. אע תוסיפו תמונה!אני והאהבה שלי3>

Nurit Girl

New member
מתפקדת ^^

שם: נורית גיל: 15 מסנג'ר: במסר ^^ דבר טוב שקרה השנה: כיתה חדשה. דבר פחות טוב שקרה השנה:בנות טיפה מעצבנות בכיתה החדשה. למה אתם מצפים מהשנה הזו? הצלחה בכל מה שאני אעשה. ומהחודש הזה? לא יודעת.. זה יהיה כמו כל חודש רגיל, הדבר היחיד שהתשנה זה השנה. משהו שלמדתם השנה? שיש לי חברות מדהימות [?] אע תוסיפו תמונה! הוספתי.

ronpos

New member
עונה D:

שם: רון גיל: 14 ו14 ימים D: מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה: אממ... לא עולה לי כלום
דבר פחות טוב שקרה השנה: אממ.. גם D: למה אתם מצפים מהשנה הזו? שאני יצליח בתחרויות
ומהחודש הזה?אממ.. לבדיקות להתאחדות
משהו שלמדתם השנה? אממ.. לא יודעת ><' אע תוסיפו תמונה! לא באלייי..

2008!

שם: יער גיל: 14 מסנג'ר: בעולם שלי דבר טוב שקרה השנה: הרבה D: [החלטתי להגמל ולהפסיק להזכיר אותו בכל הודעה] דבר פחות טוב שקרה השנה: הרבה.. למה אתם מצפים מהשנה הזו? שתהיה יותר טובה מהקודמת ומהחודש הזה? לעבור בשלום את המבחן במתמטיקה ;< [אין מצב] משהו שלמדתם השנה? מאממאממ אין לי מושג אע תוסיפו תמונה! נה

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gif":)

שם:
שיר
מסנג'ר: [email protected]
דבר טוב שקרה השנה: טסתי למחנה, הצטרפתי לשמו"צ
דבר פחות טוב שקרה השנה: סבתא נפטרה
למה אתם מצפים מהשנה הזו? שיהיה אחלה בחלה ^_________^
ומהחודש הזה? כנל"וש P: אע תוסיפו תמונה! התמונה האחרונה של 2008 ^^

עדן גפן

New member
..../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן גיל: 15 מסנג'ר: [email protected] דבר טוב שקרה השנה: ההופעה של שון לנון, ושההוא בא:] דבר פחות טוב שקרה השנה: בלהלהלה לא יודעת יש יותר מדי למה אתם מצפים מהשנה הזו? אמ, שההוא ישאר ומהחודש הזה? שאני אראה אותו המווון משהו שלמדתם השנה? אמ כלמיני. בעיקר שטוב למות. אע תוסיפו תמונה!

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif

שם:נו.. גיל:16.1 מסנג'ר:בפרטי דבר טוב שקרה השנה:חה! אהמ.. התבגרתי(?) דבר פחות טוב שקרה השנה:הכל למה אתם מצפים מהשנה הזו?אין לי ציפיות ומהחודש הזה?לעבור משהו שלמדתם השנה?ששביתה של חודשיים פוגעת בנו
אע תוסיפו תמונה!אעעע לא..

2008 ^__^

שם: אור גיל: 17 מסנג'ר: במסר דבר טוב שקרה השנה: עבודה .. חברים .. שביתה .. דבר פחות טוב שקרה השנה: לימודים .. קצת ריבים .. למה אתם מצפים מהשנה הזו? להצליח בכל הבגרויות .. עם ציון טוב מאוד כמובן .. ושהשנה הזאת תהיה כייפית וקלה ועם הרבה צחוקים ופשוט השנה הכי נפלאה .. ושאני יזכור את הבצפר לטובה כי שנה הבאה יש צבא .. פשוט שתהיה שנה הכי מדהימה בעולם! ומהחודש הזה? להצליח בבגרויות בסוף החודש .. ושיהיה מלא בכיף! ולא קשה משהו שלמדתם השנה? שלמרות שיש אנשים שמחייכים יש כאלה שבלב מתנכלים .. ואז מוציאים החוצה .. צריך לבחור את החברים בקפידה .. למדתי גם שלעבוד זה כיף אפילו אם המשכורת לא הכי טובה .. למדתי שיש הרבה אנשים מדהימים בעולם הזה .. שמוכנים לעזור בכל מה שאני אצתרך .. אע תוסיפו תמונה! - אין לי חדשה .. כשיהיה מהסילבסטר אני יביא ..

למעלה