המשחטה!(?)

טלטל1410

New member
יש לך את כל המדבקות.

אבל אמא שלך חשבה שזה לא לגיל שלך וזרקה אותן!

טלטל1410

New member
שכחתי את ההלוואי חחח

הלוואי שתהיה לי רכבת קומותיים מחר למפגש D:

kessler2

New member
משאלתך הוגשמה

אבל כל הקרונות מלאים ולכן תאלצי לעמוד בכלל P: הלוואי שמחר טל תתן לי חיבוק ענקי במפגש:)

טלטל1410

New member
חחחח משאלתך הוגשמה.

אבל בגלל שאתה סלב מלא בנות רצות אלייך לקבל חיבוק והורגות אותי בדרך. הלוואי שיגיע כבר פסח של שנה הבאה. (רותם תעזבי אותי. זה לא מצחיק.): XDDDD טוב נו זה קצת..

R o t m a

New member
משאלתך הוגשמה

אבל הביאו לך כל כך הרבה שעורים שלא יצאת מהבית. הלוואי שאני אדע לסוע על סקייט.

טלטל1410

New member
איזה מבאסת. אני רוצה פסח ):

משאלתך הוגשמה. אבל אין לך סקט. הלוואי שהחתול שלי יפסיק לנחור |: האאאא. נראה אתכם עונים לי על זה!!#%

yan levi

New member
משאלתך הוגשמה :]

הוא הפסיק לנחור כי הוא מת!((חס וחלילה)) הלוואי ואני יהיה יותר קטנה :]

../images/Emo220.gifמשאלתך הוגשמה

ואכן קטנת לך.. אז המציאו משהו חומר שגודלים ואת היית שפן הנסיונות *מוחעחעחע* הלוואי ומחר אני אפגוש את ידיד שלי/=

../images/Emo220.gifמשאלתך הוגשמה=/

אבל אז קרה לו משהו שלא תיארת לעצמך שיקרה..ואת די מבואסת מזה.. הלוואי והשרשור הזה ימשיך

טלטל1410

New member
משאלתך הוגשמה.

אבל אז דוויק החליט למחוק את כולו >.<" הלוואי שהייתי עכשיו בארומה, שותה את השוקו שלהם.

ליעתע

New member
משאלתך הוגשמה

אבל אז הגיע מלצר גזען והעיף אותך משם!! הלוואי שהפוני שלי יצמח כבר ולא יתקע לי בעיניים ואנלא אצטרך ללכת עם סיכה! איכככככ

ליעתע

New member
משאלתך הוגשמה

[זונע] עברת עולם אבל אז הייתה מלחמה בין כל העולמות והיית חייבתלחזור להגן על המולדת O: הלוואי ויהיה מחר סדר קיני בנזונה

Frankielover7

New member
משאלתך הוגשמה

אבל אז דניאל באה והרסה אותוXD הלוואי, שהייתי יכולה לעשות דברים מגונים בפראנקי
הועאועאוה יהאעאה.

משאלתך הוגשמה

משאלתך הוגשמה...הבעיה שלא הייתה לך כזאת!! D: *הלוואי שלורל יתקשר אליי באמצע הלילה ויגיד לי שהוא 3> אותי!!* [אויששש איזה פוצי מוצי :p] 054-5050352 חחחח סתאם!! אני אשלח לו ת'מספר במייל של הלהקה חי חי חי =]

shape1

New member
משאלתך התגשמה

אבל ניתקו לך ת'קו שניה לפני שהוא התקשר כי לא שילמת בזמן..XD

שרון710

New member
משאלתך הוגשמה

אבל שרת החינוך באה והחליטה שאין יותר חופש פסח בכללXD (נו, לא היה לי מה לכתוב!) הלוואי שיהיה לי מספיק כסף לנסוע לרוק עצמאות!!

משאלתך הוגשמה

אבל גנבו לך את הארנק עם כל הכסף
הלוואי שיצא ללכת להופעת מוזיקה בזמן הקרובXD

למעלה