המשחטה!(?)

../images/Emo220.gifהמשחטה!(?)

ככה.. ממ משחטת משאלות.. כל אח משרשר בדיוק כמו ב"זה אוזה" וזה.. רושמים בכותרת"משאלתך הוגשמה אבל"ות'סיבה מה קרה לה.. לדוגמא.. מי שמעלי כותב במשאלה "הלוואי והיה לי בקבוק וודקה" אז אני במקרה הזה מתחתיו רושמת בכותרת"משאלתך הוגשה" ואז בתוכן "אבל.. הפלת אותו ושברת אותו" או כל דבר שיתרץ למה עכשיו אין לו.. הבנתם?! אחלה. אז משאלתי היא.. ממ.. שאני אשתכר מתירוש!

l i s H A

New member
משאלתך הוגשמה

אבל לא שמת את הנעליים הנכונות כדי לחזור הביתה.. הלוואי והיה לי כסף לסוע מחר למפגש=\

ericman

New member
משאלתך הוגשמה

אבל בא גנב וגנב לך אותם הלוואי שיהיה לי מה לעשות !!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo220.gifמשאלתך הוגשמה!

אבל.. איזה חרא שמגיע האבל?נכון? XD אבל אחרי שמצאת מה לעשות נמאס לך מזה ואז שוב לא היה לך מה לעשות! הלוואי והיו לי כנפיים=]

ליעתע

New member
הייי עניתי קודם! רשעעע

אני לא אשמה שהמחשב שלי עובד לאט='[

ליעתע

New member
משאלתך הוגשמה

אבל בדיוק כשעמדת לנסוע דורים עברה לידך וגבה לך את הארנק! ממעאחעמחא הלוואי ויסיכמו לי לנסוע מחר לת"א כדי לפגוש את דורין='[

../images/Emo220.gifמשאלתך הוגשמה

אבל את לא שרשרת נכון אז דורין לא רצתה לא סתם.. ממ.. הסכימו לך.. ואז בדרך.. הבנת שדורין לא רוצה לראות אותך! מוחעחעחע טוב זה הפך להיות שני שרשורים אז נמשיך ככה! הלוואי ואני אסע אל ליאת מחר או מחרתיים!

ליעתע

New member
משאלתך הוגשמה

וכדי מאוד שהיא תוגשם! אבל לליאת יש סדר פסח בקן והיא לא יכולה לפגוש אותך לייק דה הלוואי וימשיכו רק מפה ולא יהיה שתי שירשורים

ואז מישהו בא והרס לך אותה!!!!!!!!!!!!!! אז אני אבוא איתך לליל סדר(לאXD) ממ.. משאלתי שישודר אחרי ספיי קידס 2 גם 3 ואז 4 ואז 5.. מה?! אני מכורה ועוד לא ראיתי את 4!!! ראיתי את 1 3 ו5.. ועכשיו את 2..=]

ליעתע

New member
משאלתך הוגשמה

רק שהייתה הפסקת חשמל ו.. נדפקת XD ממ.. הלווואי והיו לי את כל הדיסקים שאני רוצה *-*

אבל. אבל אבל אבל.. אמא שלך החליטה שהם קשוחים מדי וזרקה אותם לפח! אבל לפני שהיא זרקה..היא שברה לך אותם! משאלתי היא שיחזירו את ספיי קידס לשידור אחרי ההפסקת חשמל!

ליעתע

New member
משאלתך הוגשמה

אבל אז בא דרקון ועשה עליך "פווווווווופווווווווווו" עם אש ויצאו לך העיניים.. חבל =) הלוואי שאני אסיים את העבודה במתמטיקה בקלות

את סיימת אותה. אבל הכלב אכל לך את השיעורי ביתXDDDDDDDDDDDDDDD הלוואי ואני אעשה ניתוח והוא יצליח ויחזירו לי את העיניים!

ליעתע

New member
משאלתך הוגשמה

[איכ כלבים] אבל עד שעשית את הניתוח כבר לא היה את הסרט [או מ שזה לא יהיה] והחליטו לא לשדר את זה יותר בחיים כי זה גרוע! הלוואי ונתארח כל הפורום ב"מנצנצים" XDDD

../images/Emo220.gifמשאלתך הוגשמה..

אבל איפה שהקליטו את זה או משהו כזה.. התפוצץ המקום.. בעיה... מ.. הלוואי והיה לי מצלמה שלי לבד פרטית עוד אחת!

yan levi

New member
משאלתך הוגשמה :]

אבל הומלס גנב לך אותה XD הלוואי שבוב ספוג יהיה אמיתי :] -יאן-

l i s H A

New member
משאלך הוגשמה

אבל איש אחד השתמש בו במקלחת ובובספוג נחנק למוות. הלוואי שיאן תפסיק לרשום יאן בסוף כל הודעה^^

ליעתע

New member
משאלתך הוגשמה

אבל אז..חטף אותה חייזר ועשה לה שטיפת מוח והיא המשיכה לכתוב יאן בסוף כל הודעה הלוואי ואח שלי יעזוב אותי בשקט בלעעעעע

R o t m a

New member
משאלתך הוגשמה

אבל בנתיים שיכפל את עצמו100000000X הלוואי שיהיו לי את כל המדבקות של שיגעון הכלבלבים X: (נו, זה מהתפוצ'יפס!)

למעלה