היי רותי

golden energy

New member
../images/Emo220.gif היי רותי ../images/Emo220.gif

הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל נכנסתי לפורום מידי פעם
רציתי לשאול על שיתוק שינה. מצאתי את ההודעה הזאת שכתבת פעם.
רציתי לדעת אם תוכלי להרחיב קצת על הנושא (אם זה יכול להיגרם רק מישות לא טובה או גם ממחשבות שהן לא טובות לפני השינה וכו') או אם תוכלי להפנות אותי למאמר מתוקשר שעוסק בנושא.
תודה.

רותי 11

New member
golden energy יקרה

על פי הרפואה הקונבנציונלית שיתוק שינה מופיע בעקבות מתח או משהו כזה. עד כמה שאני יודעת ובמקרים שאני נתקלתי בהם, זה קורה על ידי חוצנים זה מה שאני נתקלתי אבל שמעתי גם שזה נעשה על ידי ישויות אפלות? זה קורה בזמן השינה הם עושים עלינו ניסויים וכאלה זה מה שידוע לי.

חויה אישית שלי-

אצלי זה קורה בתנומות צהריים. ואין לי הרגשה של משהו 'על טיבעי', אלא פשוט הזיה שכביכול אני עירה.. וכביכול רואה.. ולא מצליחה לזוז.

זה כולל אצלי

הזיות שכביכול אני קמה. כשאני קולטת שבעצם אני במיטה, אני מנסה לצעוק, ולא מצליחה. בד'כ מיד אחר כך, אני נרדמת ממש- וחולמת חלום לא- מודע. זה נורא מלחיץ, לא בגלל מה שאני רואה, אלא בגלל הרגשת חוסר האונים, בגלל השיתוק עצמו- זה שאין לי אפשרות לזוז או לפקוח עיניים... קרה פעם אחת, שאמרתי לעצמי 'אוקי, זה שיתוק שינה, ותיכף זה יעבור'. זה התחיל לקרות לי בתדירות גבוהה, בחודשים האחרונים. לפני כן, זה קרה לי אחת לכמה שנים. רותי- אמרת שזה משהו קצת אחר. אשמח אם תתני את הזוית שלך, למה שאני תיארתי כאן... האם יש לזה קשר עם ההדרכה?... האם אצלי זה עניין לגמרי פיסי ניורלוגי שלא קשור להדרכה וישויות על?.. תודה.

golden energy

New member
תודה על התשובה..את יודעת

אולי אם יש מאמרים מתוקשרים שעוסקים בזה? (ז"א לא מאמרים של הרפואה הקונבנציונלית, כמובן..). תודה

TOKUSHI

New member
חוות הדעת המקצועית היא

ששיתוק שינה נגרם ע"H יציאה של המוח ממצב שינה ואי קשר לגוף שעוד במצב שינה. לעיתים הוא נגרם כשנדמה לנו שהתעוררנו אך אני עדיין באמצע חלום.

שיתוק שינה לפי הקונוונציונלית ולפי הרוחנית../images/Emo13.gif

1 קוונוונציונאלית- http://www.doctors.co.il/ar/7756/שיתוק+שינה:+חוויה+מסתורית+ומפחידה 2.רוחנית- שיתוק שינה נעשה על ידי ישויות אופל או שדים, ( לא שמעתי על חוצנים - רותיל'ה) אני חושבת שגם האפשרות של הפרעות שינה, וגם ישויות אופל, שמשטלטות על האדם, נכונים בעיניי... חוצנים, לא גורמים לשיתוקים, לדעתי הם יוצרים קשר בהסכמה. לא נעים, שבוע נפלא לילה טוב אור ואהבה אריאלה

רותי 11

New member
אריאלה - מה שעושים חוצנים

לא ממש עובד בהסכמה ונגיד ונצא מתוך הנחה שהסכמתי באופן חד פעמי שחוצן יטפל בי, את יודעת שזה לא מספיק באותו רגע אני מסומנת ומאותו רגע הם מרגישים חופשי לבוא ולהתאחר ולעשות כרצונם, לצערנו הרב

../images/Emo24.gifלא יודעת האמת, רק מסיפורים של חברים

שהיו בטיפול על ידיהם, והיו אצלי לאחר זמן בטיפול.. ובדקתי אם יש בסביבה שלהם או שתלים, או משהו שממשיך, ולא ראיתי או הרגשתי את זה. אז בגלל זה אני חושבת שזה בהסכמה. אבל מי יודע ? יש לי מכרה שאמרה לי שלא מפריע לה, להיות מסומנת, אז כנראה שזו כן הסכמה. שבוע נפלא בשורות טובות אריאלה

רותי 11

New member
ברור שיש אנשים שאין להם בעיה עם זה

וזה שלהם, רצון חופשי רק אנשים פשוט לא יודעים הרבה פעמים את המחיר של זה

שיתוק שינה וחלום צלול (מודע)

היי גולדן בעבר קצת התעסקתי עם הנושא של חלומות מודעים (צלולים) וחלימה מבחינה לא קונבציונלית זה מקום של למידה והתרחבות . שיתוק השינה מתחרש בדיוק לפני כניסה לחלום מודע שבו הגוף משותק אבל אנחנו מודעים (מח מחשבה פעילה) למה שאנחנו עושים וחושבים. אני באופן אישי לא מקשרת את זה ליישות או חייזרים אלה למרחב של למידה. בחיפוש בגוגל - שיתוק שינה וחלום צלול תוכלי למצוא הרבה חומר על הנושא

למעלה