הטעויות שלנו בשירים שלה

tomerldt

New member
../images/Emo220.gif הטעויות שלנו בשירים שלה ../images/Emo220.gif

בעבר פתחתי הודעה כזאת בפורום יהודית רביץ - דבר שהוביל לגילויים רבים ולהרבה מאוד דברים מצחיקים. מה משמעות הפינה הזאת?
כל אחד מוזמן לרשום את הטעויות שהיו לו בשירים של קורין לאורך השנים, שהוא היה בטוח שהיא שרה דבר מסוים אבל עם הזמן גילה שהיא שרה מילים אחרות לחלוטין. לאור התקופה האחרונה בה שמעתי מספר טעויות מביכות ומצחיקות ביותר החלטתי ששווה לבדוק את זה גם איתכם! אז, בלי לפחד, ועם הרבה צחוק - מה הטעויות שלכם?

tomerldt

New member
נתחיל עם הטעות הגדולה ביותר שלי! ../images/Emo6.gif

מכירים את השיר "כשזה עמוק"? נוו באמת...
קיצר, החלק - "וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב כואב..." אני במשך המון המון זמן שמעתי משהו אחר לגמרי - "וזיכרון אשר דואב בתוך הלב כואב..." שמעו! יש היגיון בזה בצורה מסוימת. דואב זו מילה נרדפת לכואב או בעצם ל-מלא ייסורים, אז גם זה מסתדר, אבל מה לעשות, אלה לא המילים

tomerldt

New member
טעות מספר 2 ../images/Emo3.gif

לאחרונה יצא לי לגלות את השיר המדהים "אין לנו במלאי". בשיר קורין ואורנה בנאי אומרות "בטוח יש אחד קטן"... אני כמובן... החלטתי לשמוע משהו אחר במשך תקופה מסוימת עד שקראתי את המילים. אני שמעתי - "בטוח יש לך קטן..." אלוהים ישמור.

tomerldt

New member
טעות מביכה מאוד -

"אני השקט של החדר, ככל שאני מדקק מתעבה הרעש בראשכם..." אני חיברתי פה שתי מילים ויצרתי מילה חדשה לשפה העברית. מתעבה + הרעש = מתעברעש - ומה הבנתי מזה? הבנתי שתי מילים נפרדות = מתעבה הבערה אבל זה לא סתם מתעבה הבערה, זה מילה מחוברת שיוצרת את זה!
מביך. כל כך. ועוד תבינו שיש טעות מסוימת ב"עד סוף אפריל" שהחלטתי לצנזר

tomerldt

New member
עוד טעות מ"השקט"

וגם היא לא פחות מביכה, אבל היי! תזכרו שאני לא הסתכלתי במילים ואני שרתי במשך תקופה מסוימת את מה ששמעתי פשוט... "אני השקט שבאי השקט של גופכם..." אני פירשתי את זה באופן מיוחד מאוד.... "אני השקט שב... היא השקט של גופכם"
שמעו, אחרי השיר "פרשדונה" לא ידעתי למה אני עוד אמור לצפות! לא התחלתי לחשוב בהיגיון!

tomerldt

New member
"אין היא מוכנה להשיל את קורות חייה..."

תודיעו לקורין לתקן את זה, כי אני שמעתי את זה כ - "אין היא מוכנה להשיל את כל חייה"

tomerldt

New member
מה הפרח ../images/Emo20.gif

אוקיי יש שני דברים בשיר הזה. "מה הפרח הזה פורח" הפכתי ל - "מה הפרח, הזר פורח"
"עד גן אהבתי" הפכתי ל - "עד כאן אהבתי"

A m 0 s

New member
אני זוכר שהיו לי מלא טעויות..

רק שאני לא זוכר איזה... חח

m757

New member
קצת הזוי ../images/Emo163.gif

בגשם של פתאום "הייתי פה הייתי שם הייתי לא מצאתי כלום עושה כל צעד פעמיים" - אני הפכתי את זה ל - "אז הקוף צעד פעמיים"

maayani d89

New member
../images/Emo220.gif "זן נדיר"

"זן נדיר"
פזמון: "אנחנו זן נדיר ציפור משונה החלומות באוויר הראש באדמה" ביום שבת שעברה, אני ואבא שלי שמענו את השיר ברדיו בארוחת שישי, ופתאום אבא שלי קופץ "מה הקשר לגמדים
בשיר?" אני מצטטת לו את הפזמון והוא עונה לי "אהה, אף פעם לא הבנתי למה היא אומרת- אנחנו גמדים..." אגב, אבא שלי התכוון לגמדים של הילדים הקטנים (המעדן) ולא לגמדים של גינה או אנשים קטנים מידי.

הטבעת נפלה ../images/Emo79.gif

"במקום שבו צל הירח ירד אל הכביש סמוך לצילה אל הכביש הרטוב מתחתיה מבלי שתרגיש הטבעת נפלה.." ואני שמעתי: "במקום שיפוץ על הירח ירד אל הכביש סמוך לצילה אל הכביש הרטוב מתחתיה מבלי שתפליץ הטבעת נפלה..." הזוי

maayani d89

New member
"זן נדיר"2

טעות כתיב קטנטנה... בהודעה האישית שלי בפיסבוק כתבתי: "אנחנו זמן נדיר" במקום "זן נדיר"

maayani d89

New member
יש סמלים חדשים לכבוד ט"ו בשבט!!!

אווו!!! איזה יופי!!!
חג שמייח ופורח
(באיחור של יום וקצת...)

למעלה