הדיון השבועי

Upgrade U

New member
../images/Emo220.gif הדיון השבועי

טוב,בגלל שאף פעם לא היה פה שום דיון שבועי (?) החלטתי לפתוח אחד כזה,אז שתפו פעולה. ובתקווה שגם כל שבוע יהיה דיון על נושא מרכזי מסוים.
כידוע לכם,החל מהשנה הבאה המצעד הבריטי הולך לעבור שינוי רציני מאוד. עד היום היה רגיל לכך שסינגל דיגיטלי נכנס שבוע לפני שהסינגל עצמו יוצא למכירה לחנויות. אבל לפי החוק החדש כל הורדה של שיר תחשב כמכירה (ואפילו אם השיר הזה לא ייצא בינתיים כסינגל) והוא ייכנס למצעד.
אז מה דעתכם בנושא?? האם זה יתן גיון למצעד
או שזה יהפוך אותו לבלאגן אחד גדול
?? קחו בחשבון גם שלאמנים שיש להם קהל מעריצים גדול (ווסלייף וכ'ו) יכולים להוריד את כל שירים מהאלבום ובדרך זאת כל הTOP10 יהיה בנוי רק מסינגלים שלהם (אני בכוונה לא מזכיר את מקפליי,כדי לא לקבל מכות משחר
).

DesertRose7

New member
אני לא כזאת רעה../images/Emo70.gif

ואני יודעת לקבל ביקורת על מקפליי במיוחד כשיש להם הרבה מה לשפר וללמוד! אני באמת לא הבנתי את החוקים החדשים כשקראתי אותם, אבל עכשיו כשאתה מסביר זה נשמע כמו עוד צעד מאוווווווד לא חכם מצד הבריטים. כמו שאמרת זה באמת יכולה לגרום לטום 20 להיות בנוי מ25% שירים של אותו אמן. ובכלל - זה מוריד מהערך של הסינגל. בקצב הזה אולי לא יהיה שווה להשקיע כל כך בשיווק של סינגל אלא בשיווק של האמן עצמו והמוזיקה שלו והסינגל יעלם מהחנויות. אני בכלל חושבת שצריכים להוציא מהמצעד את כל עניין ההורדות או לפחות להכניס את שכלול ההורדות מהשבוע שהסינגל יוצא בו ולא שבוע לפני. איזה טמטום - מה הם חשבו שהם עושים כאן?

ofirshai

New member
../images/Emo192.gif

האמת, אין לי ממש דעה בנושא. שיעשו מה שרוצים הבריטים. ובחיים לא יווצר מצב שטופ טן בנוי רק מסינגלים של אומן אחד, כי ההורדות מצטרפות למכירות הסינגלים, ולדעתי יהיה ממש נדיר ששיר שלא יצא(בעבר) ולא יצא(בעתיד) יככב שם...... נ.ב שמעתי אתמול את השיר something kinda ohhhhh של גירלס אלאוד (ב hitlist uk אם אתם מתעקשים), והפזמון שלו ממש מזכיר את השיר someone in my bed של השוגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dor307

New member
עוד צעד לקראת

סיום עידן הסינגלים. עד כמה שזה חמוד הל הקטע הבריטי "בא נלך ביום שני ונקנה סינגלים" על המצעד עצמו זה לא יעשה הרבה שינוי כי בטח יוצאו שיר להורדה בדיוק בשבוע שהסינגל יוצא . ווסטליף,מקפלי וכו'..לא חזקים בהורדות בכל מקרה.

Dana Mi

New member
דעתי בנושא ../images/Emo6.gif

בתור אחת שידועה בנטיות החזקות שלה להתרפק על העבר ולא להשתחרר ממנו, אני חושבת שזה אחד הצעדים המטומטמים! מצעד סינגלים צריך להיות לפי מכירת סינגלים. נקודה. בשביל ההורדות קיים ה-download chart. הבריטים נראה לי הם באמת העם היחיד שעוד אשכרה קונה סינגלים, אז למה לקלקל את זה?! אני כבר מזמן חושבת שטכנולוגיה הצליחה להרוס את כל מה שיפה במוסיקה.. ההורדות גם לא משקפות באמת את מי שצריך להיות נאמבר וואן! דרך אגב, אם כבר מדברים על מצעדים ומקפליי.. לאיזה מקום הגיע motion in the ocean??

DesertRose7

New member
6

תאמיני לי.. מגיע להם
שילמדו שהם לא צריכים להוציא את כל הסינגלים המטומטמים האלה ולהיות בטוחים שהם יגיעו למקום 1, אולי זה יזעזע אותם קצת

Dana Mi

New member
גם אני חושבת שקצת מגיע להם..

התהילה קצת עלתה להם לראש.. star girl זה שיר טוב, אבל לא מספיק בשביל נאמבר וואן.. והאמת, לדעתי גם האלבום לא טוב וגאוני כמו room on the third floor .. מצטערת, wonderland לא עשה לי את זה.. אולי באלבום הרביעי הם יעשו באמת מוסיקה טובה ולא צנצנת סוכריות ג'לי (explain the metaphor, dougie..)..

m i c k e y 15

New member
האלבום השני מעולה!

עמוק ומרגש.. הראשון הוא יותר כזה כיפי..אבל גם מאוד טוב אני אומרת שיוציאו סינגלים יותר מרגשים כאלה..האלבום השלישי מעולה אבל הם צריכים לדעת לבחור את הסינגלים המתאימים

Dana Mi

New member
טוב, אולי קצת הגזמתי בתגובה שלי..

לא התכוונתי שוונדרלנד גרוע, פשוט רום און ד'ה ת'ירד פלור הוא אדיר, ומזכיר לי כל השמן למה אהבתי את מקפליי מלכתחילה.. כמובן שוונדרלנד היה גם כן טוב שירים כמו ballad of paul k שעדיין לא ברור לי איך השיר המדהים הזה לא הצליח, או למשל, too close for comfort שלדעתי זה אחד מרגעי השיא של מקפליי עד עכשיו, וכנראה גם לעוד שנים רבות.. פשוט יצירת מופת (כן, כן, לא פחות ולא יותר) שלא ברור מי האדיוט שלא הוציא ת זה כסינגל. דני, טום, ודאגי מראים לנו כמה הם שווים כשזה מגיע לכתיבת שירים.. וגם עוד הרבה שירים אחרים וטובים.. זהו, מקווה שלא חפרתי, פשוט התחלתי והייתי חייבת להוציא הכל מהמערכת
צריכים לעשות דיונים כאלה יותר! אחלה פינה!

DesertRose7

New member
הם לא יודעים לבחור סינגלים-נקודה-

ובגלל זה אנשים כמו כמה אנשים מהפורום הזה לא סובלים אותם ורוצים לרצוח אותי [או אותכם] כל פעם שאני מדברת קצת יותר מדי על מקפליי ולא "זוכים" לשמוע את הדברים הטובים של מקפליי

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

לכל השירים שרציתי שהם יוציאו להם סינגל הם לא הוציאו..הם בוחרים את השירים הפחות טובים וחבל,כי יש להם המון שירים טובים..

Bleed for Me

New member
אשכרה..

הוציאו את שני השירים באלבום שאפשר לוותר עליהם כסנגלים היה אחד הרעיונות המטומטמים.. יש להם כאלה שירים יפים באלבום החדש,למה להוציא את הפחות טובים?!

למעלה