ביקורת: Forever TelAviv

X Slider

New member
../images/Emo220.gifביקורת: Forever TelAviv../images/Emo220.gif

עופר "חופר", ככה אפשר לקרוא לדיג'י מספר 1 בישראל: עופר ניסים. האלבום הכפול החדש שלו Forever Tel-Aviv כבר בחנויות, הוא כולל 22 טראקים שאיתם עופר מתקלט, רובם שלו כמובן. למה חופר אתם שואלים? חלקכם בטח כבר הבינו, השאר מוזמנים לשמוע ברציפות את שני הדיסקים ולחוש את תחושת החפירה האין סופית, אותו ביט שחוזר על עצמו, על אותו קצב, באותו סגנון. שלא תבינו אותי לא נכון, אין בכך כל דבר רע, לפחות לאלה שאוהבים את הסגנון. אבל עדיין המסקנה שלי מהאלבום היא כזאת: לעופר קשה להתאושש מההצלחה הענקית של First Time, ופחות פוגע מתמיד. הדיסק הראשון הוא הפחות טוב מבין השניים, וכלל ברובו קטעים מוכרים. 1. One Night Only (ביונסה, עופר ניסים). פתיחה מרשימה. כמה צעקות של ביוסה ויאלה, בום בום זה מתחיל ולא יגמר להרבה זמן! אחד הטראקים הטובים באלבום כולו, דווקא ראשון, שישאר לנו על מה להתאכזב בהמשך כנראה. ציון: 8/10. 2. Free My Love (סוזאנה פאלמר, עופר ניסים). במיקסוס קל אנחנו עוברים לטראק השני. האמת שהרבה שוני מהטראק הקודם לא תמצאו כאן ולכן תתקשו למצוא את עצמכם בבלאגן ההאוס-ניו-יורקי. רמיקס בינוני לשיר עוד יותר בינוני, אבל עדיין אחד המוכרים ואהובים. ציון: 6/10. 3. The Dj Made Me Do It (רובין, רלפי רסאריו). הטורים עולים, אני נכנס לתוך האווירה וזהו! מכאן אין דרך חזרה, נשאבתי. למרות שזה לא עופר, זה לא פחות חופר ממנו. אבל נו, החלטנו שזה לא משהו רע נכון? ציון: 7/10. 4. Déjà vu (ביונסה, עופר ניסים). דז'ה-וו היה שיר סביר. עופר הפך אותו לסביר מינוס. מסקנה: שעושים מיקס לשיר עם הרבה ווקאל וצעקות, מצפים לקצת יותר מ-BBBBBase. ציון: 4/10. 5. Te Quiero (גרוב קונקשיין, קורטזמן) עוד הפסקונת מעופר הפעם לטובת טראק לא רע בכלל שמנוגן הרבה בסטים של ניסים. ללא ספק הקטע הכי שונה מכל האלבום, עשוי פשוט מושלם, עבודה מעולה של קורטזמן. השפה הספרדית מוסיפה ואני לא מפסיק לרקוד
. ציון: 9/10. 6. Be Alright (קריסטין, עופר ניסים). רגע? מה קרה? חזרנו לטראק 4? 1? אוי, זה שיר אחר, זה 6! נשמע אותו דבר, חוזר על עצמו, שוב ושוב. למועדון זה בסדר. ציון: 5/10 7. Perfect Love (עופר ניסים ומאיה) סוף סוף היא הגיעה! מאיה, האחת והיחידה בתחום ההאוס בישראל. אמנם שיר בסדר ותו לא, אבל הרבה יותר טוב מחפירות-הרמיקסים של עופר. באיזשהו מקום, החזרה האינסופית על השורה "I believe in love" גרמה לי קצת להאמין באהבה. אם זו היתה הכוונה של עופר – הוא הצליח! ציון: 7/10. 8. Keep The Faith (סוזאנה פאלמר, עופר ניסים) יותר טוב מ-Free My Love. פחות משעמם, יותר מרענן. לא נשמע כל-כך אותו דבר ולכן אהבתי. ציון: 7/10 9. Set Me Free (רובינסון וולנטי, דיג'י פיסט) קטע אינסטורמנטלי חביב. לא מבריק, היה אפשר לעשות עם זה יותר. זה לא עופר אז סלחתי. ציון: 6/10. 10. Power Of Love (דונה סאמר, עופר ניסים) טראק שהגיע משום מקום וזוכה להיות אחד הטובים באלבום. שעופר באמת באמת רוצה, הוא יכול, והוא עושה את זה מעולה! ציון: 9/10. 11. Eastern Drums (עופר ניסים ופיירוז) זה מעניין, ולכן זה עובר אצלי, מלודיה טובה. אבל שוב יותר מידי חזרה על סאונד, במצב מסוים זה יכול להפוך ללא מקצועי. ציון: 7/10. רשימת השירים של האלבום השני יותר מעניינת, עם כמה קטעים בלעדיים לאלבום. הרי הביקורת לפניכם. 1. Hurt (כריסטינה אגילרה, עופר ניסים). כמה דיברו על הרמיקס הזה. ריפ אחרי ריפ: האיכות סבירה, חצי מדמיינים בראש וזה נשמע מצוין. והנה הגיע האלבום, עם הרמיקס המלא והרישמי, ומה אנחנו מקבלים? חפירה. אכזבת האלבום. לא ככה עופר, לא ככה. כלום לא מתחבר בטראק הזה, הווקאל לא מתלבש והכל ביחד פשוט מזייף להחריד. ציון: 2/10. 2. Aha (סנייק סדריק, בלוקסה) בינוני ולא מעניין. אין לי אפילו מה לספר על זה. נרדמתי. ציון: 4/10 3. Elektro (אווטוורק, קיובגייז) המנצח שלי. זה לא עופר כמובן אז לא נרחיב, אבל זה אחד הגדולים של התקופה.
10/10. 4. Freak (סיזקווין, פטר) אפשר להגיד מיותר, אבל סביר. ציון: 6/10. 5. Be My Boyfriend (עופר ניסים ומאיה) המקורי הכי טוב של עופר ומאיה באלבום הזה ללא שום ספק! הכי מתקרב ל-First Time האגדי. מצליח ברדיו ובחו"ל (השבוע נכנס למקום ה-7 בפינלנד!). נשמע מעולה, מדבק, מאיה במיטבה, והכל טוב! ציון: 9/10. 6. For Your Love (עופר ניסים ומאיה) עוד משהו שהרבה אנשים חיכו לו, והפעם לא התאכזבו כל כך. אמנם לא מגיע לרמה של Be My Boyfriend אבל אפשר להגיד שעוקף את Perfect Love. ציון: 8/10. 7. Manureva'07 (אליין קאמפורט, עופר ניסים). בהתחלה זה נשמע כאילו הסגנון של הטראק הזה טיפה שונה, אבל ככל שהשניות חולפות ככה הולכת ומתבהרת התמונה. עוד רמיקס חפירתי למועדון. ציון: 6/10. 8. Beatzzz (ינון יאהל). אם אתם ממש שיכורים, וממש ערים ב-4 בלילה – זה בשבילכם! ציון: 7/10. 9. I Wish I Didn't Miss You (אנגי סטון, עופר ניסים). מתכון להכנת טראקים אחרונים באלבום: קצת מטראק מספר 5, רבע כפית מ-6, חצי כוס 6 מהאלבום הראשון והרי לכם עוד טראק למילוי האלבום. רק אל תשכחו להחליף את הזמרת והמילים! ציון: 6/10. 10. Bodyshaker (קוב, אוסטין לידס, קג'מארה) לחתוך חצאי ביטים מסאפרי דו את זה גם אני יודע לעשות. מה לעזאזל הולך כאן? לא השתגעתי מזה. 3/10. 11. Night In White Satin (עופר ניסים ועברי לידר) השילוב הזה מנצח! זה עובד, וזה טוב! אחד האהובים עלי באלבום. הקצב פה משגע. שיעבדו יותר ביחד, הם מתאימים
. ציון: 8/10. סך הכל: לא נפלתי מהכסא. לא עומד בציפיות, אבל מצד שני לא איכזב. עופר הביא אותה בקטנה עם אלבום סולידי וחופר, כמו שרק הוא יודע לעשות. ציון כולל 7/10. חפרתי

חחח ואותי ...

הרגת ! "לא נפלתי מהכסא" מזכירה לי את מיכל אמדורסקי ! (נולד לרקוד) סליחה שאני לא קשורה הייתי חייבת !
וקראתי הכל אחלה בקורת ... באמת שיתחיל כבר לחדש את עצמו !

X Slider

New member
רשמתי -

סך הכל: לא נפלתי מהכסא. לא עומד בציפיות, אבל מצד שני לא איכזב. עופר הביא אותה בקטנה עם אלבום סולידי וחופר, כמו שרק הוא יודע לעשות. ציון כולל 7/10.

תודה../images/Emo24.gifראיתי גם שלא

בחרת בשום דבר מהפינה לרשותכם היא כזו גרועה
?

../images/Emo45.gifאחלה ביקורת

למרות שאני ממש לא מתחבר לסגנון של עופר ניסים...אבל העיקר שהוא עושה לנו הרבה כבוד באירופה

למעלה