בדילי נוראי..

../images/Emo220.gifבדילי נוראי..

איך היה בבצפר? אני חייבת לפתוח ת'שרשור הזה כי היו היום כל כך הרבה דברים מצחיקים! שעה ראשונה מתמטיקה...היה ממש קל טעות גאומטריה...כן...היה ממש נחמד...=] שעה שניה אמור להיות חברה...אבל היה לנו במקום מבחן בערבית=/ לא נורא...לא עשיתי אותו לבד...עשיתי אותו עם שלושה חברות שלי=] חחח אתמול חרשתי אליו(איזה שעתיים יותר!)ואחרי זה נכנסתי למצב כפית..או שפשוט חברה שלי(התכננו יחד)שמה לי משו במים...אני לא זוכרת כלום ממה שעשיתי...חוץ מזה שצחקתי המון... היא אמרה לי שרימיתי המון בשש בש...ובכל זאת היא ניצחה... ושמסרנו אחת לשניה כריות...ושזרקנו אחת על השניה קרית מחוממת(אלו שמכניבים למקרוגל דקה ואז זה נעים...)וזה ממש כבד!וכואב!ועכשיו אני גם מבינה את הסימן הכחול בבטן...XDD אחרי זה הפסקה...בהפסקה היה ממש מצחיק...נידבקתי לשיר מרלין מונרו(שייגעצ)ואיזה ערס אחד עושה לי"מה זה החרא הזה?"או משו כזה...ואני בשיא הפיגור"מזרחית זה הדם שלי ודיכאון זה הסם שלי!"והוא התחיל לשיר לי שיר דיכאוניXDDD שיחקנו(כמה בנות..משו כמו 8)כדורגל!כן כן כדורגל!אבל יותר מאגניב...בחומה...זה מקום אממ בערך לרוחב 3 מטר...לאורך בערך כמו כיתה גדולה...(אולי יותר)וזה עליה כזאת...וכזה כל 5 גולים החלפנו...וכמובן שאנחנו(השחורות/הפריקיתיזם)ניצחנו!!!!!!!!10:9...XD(הם היו הורודות/הפאקצות)XDDכן כן... אחרי זה שעתיים היסטוריה...היה אמור להיות..אבל המורה בניתוח=/באסה..היא די נחמדה!היא לא צועקת=] היה שעתיים חופשיות...שיחקנו(איזה 7 בנות)דפיקות...משחק מאגניב!!!!!!!!!!!!!!! אחרי זה שו הפסקה..שוב כדורגל בחומה...כן כן...כמו תמיד הפריקיתיזם שולט!אז ניצחנו!=] הפעם זה היה 8:5 הם היו יותר מעפנות!XDD אחרי זה שעה אנגלית...היה מעפן..למדנו..היה לא נחמד...הבנתי הכל אבל הכתה ממש ערסיתיזם ופקתיזם... ואז עשר דקות של הפסקה...אני ושתי חברות שלי הלכנו להתקשר למחנכת שלנו(לפי מה שהבנו היא ילדה אתמול...)התקשרנו לומר לה מזל"ט...אבל אז הסתבר שהיא לא ילדה...שהיא היתה אמורה ללדת אבל לא ממש הבנתי... ואז עוד שעה אנגלית..שיעמום... ואחרי זה..ישר ביביסיטר! שעתיים...(פחות)היה ממש כיף אני בדרך הכנתי שיעורים וקראתי ספר(כן כן...את ג'נג'י!!!!!!!!!!!!!!!זה מה שהיה לה...=])ושיחקנו טיפה במחשב...ועזרתי לה בשיעורים... ואז הביתה סוף סוף=] ומחר אני מתחילה ב9!!!!!!!!!!יששששששש=](אולי לא נבוא בכלל לבצפר אם אמא תרשה=/) איך עבר עליכם? דרך אגב..האסיפת הורים...כל התעודה שלי נכשל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(חוץ משלושה ציונים)הכל!! אמא צרחה אבל נרגעה למזלי...וכבר אתמול הלכתי לאכול בבן אנד ג'רי3>

קנפי

New member
המ..

איך היה בבצפר?!1 היה יום נחמד+ כתבתי על זה בבלוג O: אין לי כוח שוב לכתוב הכל!

ShiraBJ

New member
אמממממ..

התעוררתי בהרגשה אחלה ואז נזכרתי שיש לי שעת אפס. ביאס 'תי לגמרי. אבל אז נזכרתי שזה פיזיקה עם עמית המספר הנחמד ^^ אז עלה המצברוח.. בדרך לבצפר עקצה אותי דבורה מזדרגגת באוזן. כאב לי בלי סוף. לפחות היא מתה, הזונע. לא הצלחתי להתרכז בפיזיקה בגלל הכאבים וכל רבע שעה יצאתי לראות אם האחות הגיעה כבר.היא לא. במקום מתמטיקה עם שנייד' הייתה לנו הצגה |זוועהההה| אז יצאתי כי אמרתי שכואב לי באוזן. אח"כ לא היו שעתיים עם המנהלת כי מי ששיחק בהצגה נכנס אלינו ודיבר איתנו. עדיין היה משעמם וגם כאבה לי האוזן. יצאתי החוצה לDUDE. התחבקנו התנשקנו.. כל מיני עניינים ואז הלכתי לאחות ואמרתי לה שאני רוצה הביתה. אז הלכתי הביתה. הגעתי הביתה, אכלתי ונרדמתי |נדיר ביותר| עד שש וחצי |בלעט SMSים מעירים..| ואז דיברתי שעה עם DUDE.. ואז עוד שעה.. ועוד כמה דקות.. ואז SMSים.. כל מיני. ראיתי משחק של מכבי |אימפריהההה| וזהו. ועוד לא לקחתי את החומר באלגוריטמיקה ובמורשת. בלאט אין לי כוח. וכבר גלשתי מתחומי "איך היה בבצפר".. נו לא נורא, תוותרו לי. זה בגלל הדבורה. 3>ואני רוצה לDUDE.. **פיית שיניים מאוהבת****

למעלה