ארכיון עם שיפצור

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif ארכיון עם שיפצור

שם: גיל: חיה אהובה: התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: צבע אהוב: יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: ממתק אהוב: מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: חג אהוב: קוויז אהוב: ג'אנק פוד אהוב: האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: תאריך לידה: מזל: פליפה או קמילה?: מאכל ישראלי אהוב: מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: אייקון אהוב: יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): פורום אהוב בתפוז: השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: שם האב: שם האם: שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה! 2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif להלה

שם:עירית גיל:13 חיה אהובה: כלבים ונחשים התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: בנני ובנוני צבע אהוב: צהוב יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: מילקי/באדי/אקטימל רגיל ממתק אהוב: שוקולד מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: לשמוע מוזיקה בפול ווליום חג אהוב: חנוכה
קוויז אהוב: הממ.. ג'אנק פוד אהוב: נראלי צ'יפס
או פיצה האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: לא תאריך לידה: 2 לינואר 1994 מזל: גדי פליפה או קמילה?: איכס מאכל ישראלי אהוב: במבה
מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: פסטה?XD אייקון אהוב:
יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): תלוי במצברוח, משתנה משבוע לשבוע מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): גלית סרוסי, המורה הכי כלבה לתנ"ך, שעכשיו מלמדת אותנו גם לשון
פורום אהוב בתפוז: זה D: השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: היו מלא XD שם האב: ריקי(ריקרדו) שם האם:ברנדה שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך:WTF בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): לא יודעת.. הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: אלו שעושות רעשים כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : 11
ואם זה כולל מרפסת אז 12 צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)?מקדונלדס
האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? לא והיא הולכת לרצוח אותי אחרי השביתה ._. ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה!

MispIaced

New member
לולו

שם: נעים גיל: 15 חיה אהובה: כולן התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: לא זוכר צבע אהוב: סגול-שחור יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: מילקי, נגיד. רק הקצפת אבל. ממתק אהוב: אגוזי\טובלרון מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית:
... לא, סתם. לא יודע, מוזיקה בפול ווליום? חג אהוב: לא יודע קוויז אהוב: ? ג'אנק פוד אהוב: כולם האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: ברור תאריך לידה: 8.8.92 מזל: אריה פליפה או קמילה?: אוי לא מאכל ישראלי אהוב? לא יודע מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: שניצל! אייקון אהוב:
יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): כולם. מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): כולן. פורום אהוב בתפוז: לא יודע, השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: ההודעה ה110 מיליון. תפוז משוב. שם האב: קפצו לי שם האם: קפצו עוד ויתר גבוה שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: :\ בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): אין הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: לא יודע כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : לא כולל שרותים או כן כולל? צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? כמו של מק' האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? כן ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה! אמור להיות שם אייקון, נראה לי.

שאלתי כבר את כל הנוודים

שם:מירב גיל:15 חיה אהובה:כלב התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה:לא התחפשתי צבע אהוב:אפור יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: ממ רגיל בלי כלום עם שוקו ממתק אהוב:שוקולד נחשב? מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית:לשמוע מוזיקה, לראות טלווזיה ומחשב חג אהוב:פסח קוויז אהוב:כל הלמי אתה דומה ג'אנק פוד אהוב:KFC :( האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא:כן תאריך לידה:9.2 מזל:דלי פליפה או קמילה?:קמילה מאכל ישראלי אהוב:מממ פלאפל? מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת:מרק אייקון אהוב:
יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה):חמישי מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק):אתי בן יוסף- היסטוריה. פורום אהוב בתפוז:זה, רוק ישראלי, וחמי רודנר. השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך:לופוס שם האב:דוד שם האם:מיכל שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת):יש מלא הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך:זה היה פעם של קאל "גולשי תפוז, סליחה שאני מפריע לכם באמצע העבודה ה"חשובה" שלכם!" בא לי להביא לו כאפההההההה כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) :לא הבנתי כולל חדרי שירותים או לא... נגיד בלי שירותים 6 צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)?מקדונלדס האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? מאוד ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה!

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifלילי

שם: נוגה גיל: 14 חיה אהובה: חתול התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: מן משו לא מוגדר כזה.. צבע אהוב: אדום/לבן יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: מילקי XD ממתק אהוב: מקופלת מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: מחשב. (כן, אני במצב קשה.) חג אהוב: חנוכה/שבועות קוויז אהוב: איןלי מושג ג'אנק פוד אהוב: פיצה האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? לא תאריך לידה: 31/8/93 מזל: בתולה פליפה או קמילה?:
קמילה XD מאכל ישראלי אהוב: פלאפל נחשב ישראלי? מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: חביתה XD אייקון אהוב: אוהו. יש המון יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): השנה, כמעט כולם. מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): כל המורים. אני פשוט שונאת את המורים שיש לי השנה. כ"כ. פורום אהוב בתפוז: סקו"ש
השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: לא יודעת.. שם האב: שם האם: שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: מוישה? בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): דובייייי הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: לא יודעת. אני שונאת את כל הפרסומות הקופצות בתפוז. כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : לא הבנתי מה לספור ומה לא לספור. צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? מקדונלדס.. האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? כשבא לה. ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה!
2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות

linoy7

New member
ולאהוב אותך את לא נותנת לוווווווו../images/Emo41.gif

שם: לינוי גיל: 17 חיה אהובה: דב פנדה התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: רקדנית
צבע אהוב: כתום, תכלת, אדום יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: מעדן ממתק אהוב: כל הגומי
מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: לשמוע שירים ולשיררררר
חג אהוב: הכל קוויז אהוב: שו? ג'אנק פוד אהוב: המבורגר האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: כן תאריך לידה: 17.9.90 מזל: בתולה פליפה או קמילה?: קמילה מאכל ישראלי אהוב: פלאפל
מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: האוכל שאמא מכינה
אייקון אהוב:
יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): ראשון מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): המורה למגמת ספרות. הקקי הזאת שונאת אותי. פורום אהוב בתפוז: כל הפורומים שלי
השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: לא זוכרת שמות, אבל יש מלא שם האב: מה אכפת לכם?
שם האם: ^^ שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: אע בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): הדובי שלי
הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: ה-כ-ל
כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : הרגתם אותי
כולל הכל- 7 צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? בורגראנץ' האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? ההוא בכיתה ז'? לאאאאאאאאאאא
ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה!
2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות

אילנייש

New member
just so you know

שם:אילנה גיל:16 חיה אהובה:אין התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה:בובה צבע אהוב:כחול-טורקיז יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב:מילקי ממתק אהוב:פסק זמן מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית:להדליק מוזיקה פול ווליום חג אהוב:חנוכה קוויז אהוב:מבחן יענו?S: ג'אנק פוד אהוב:לא חסר האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא:כן תאריך לידה:1.9 מזל:בתולה פליפה או קמילה?:אנערף מאכל ישראלי אהוב:פיצה ישראלית,אין עליה ! מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת:לזניה של אמא אייקון אהוב:
יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה):ראשון מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק):המורה לכימיה הבת זונה פורום אהוב בתפוז:זה השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך:לא זוכרת בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת):דוביי D: כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) :6 כולל סלון צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)?מק האם המורה שלך להבעה נחמד\ה?משוגעת אבל נחמדה ולסיום-האם ניהנת לעשות את השאלון?נחמד:p

anna the best

New member
מגניב ../images/Emo105.gif

שם: אנה גיל: 16 חיה אהובה: פינגווין התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: דרדסית צבע אהוב: כחול יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: מילקי ממתק אהוב: שוקולד
מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: לראות טלוויזיה, לשמוע מוסיקה בפול ווליום חג אהוב: יומולדת
קוויז אהוב: הכל הולך ג'אנק פוד אהוב: צ'יפס
האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: לעעעעעעעעעעעעעעע תאריך לידה: 5.6.1991 מזל: תאומים פליפה או קמילה?: קמילה מאכל ישראלי אהוב: שוקולד פרה מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: בורשט אייקון אהוב: לא יודעת יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): אין מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): ריטה, מורה לפיסיקה. פורום אהוב בתפוז: סקוש
השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: לא זוכרת שם האב: אנדריי שם האם: סבטלנה שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: אירה בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): סול (זה כלב לבן כזה עם פרווה) הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: לא עולה לי משהו ספיציפי כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : 6 צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? של מקדונלס האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? אני לא לומדת הבעה (וגם לא לשון)
ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני אוהבת שאלונים כאלה!

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

שם: שֹהם גיל: 14 חיה אהובה: דינוזאור התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: ורוניקה מארס בפרק 15 בעונה הראשונה. או מדונה, בקיצור צבע אהוב: ורוד יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: לא ממתק אהוב: לא מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: ביד. שאלה מפגרת -.- חג אהוב: חג עם חופש קוויז אהוב: הא? ג'אנק פוד אהוב: לא האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: כה תאריך לידה: 28.10 מזל: עקרב פליפה או קמילה?: קמילה מאכל ישראלי אהוב: כלום O_ם מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: כלום אייקון אהוב: >:ם יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): הכל מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): מרים פרוינד פורום אהוב בתפוז: הומור שחור השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: הומור שחור שם האב: שם האם: שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): דינוזאור הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : הרבה צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? כלום האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? לא ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה! 2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות

../images/Emo203.gifאישה אחת תישן לבד..

שם: נועה גיל: 15 חיה אהובה: גולדן רטריבר התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: מיני מאוס חחח צבע אהוב: אפור, סגול, שחור יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: דנונה רגיל עם פיטנס! ממתק אהוב: שוקולד מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: לישון חח חג אהוב: פסח קוויז אהוב: ? ג'אנק פוד אהוב: פיצה וזה האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: לא תאריך לידה: 13.8 מזל: אריה שולט פליפה או קמילה?: קמילה מאכל ישראלי אהוב: גבינה חח מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: סלט!! אייקון אהוב:
יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): אין ממש :) מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): אתי בן יוסף!!!! ג"ג, היסטוריה פורום אהוב בתפוז: חשל"ח שם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: סקוש? חחח שם האב: רן שם האם: רותי שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: יחזקל בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): אג חחחח. סתם, פרה כזאת הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: כמו שמ' אמרה כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : לא סופרים חדרי שירותים! נראה... 7 וחצי נראה לי. ועוד שלוש שירותים. צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? צ'יפס מטוגןןןןן האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? לא ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה!

שאלון מוזר ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

שם: נגה גיל: 17 חיה אהובה: הכל חוץ מג'וקים התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: בהלוואין לתחפושת כזאת של הלוואין עם הרבה דלעות ושחור וכתום צבע אהוב: הכל ביחד כזה יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: לאדעת.. אני בד"כ לא אוכלת את זה ממתק אהוב: שוקולד מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: לצאת למרפסת ולעשן חג אהוב: הלוואין קוויז אהוב: חח מה? אין ג'אנק פוד אהוב: צ'יפס עם המון קטשופ ומיונז האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: כן, אבל בלי חיות מתות תאריך לידה: 2.10 מזל: מאזניים פליפה או קמילה?: איכסה מאכל ישראלי אהוב: אממ סלט ערבי מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: חח לאדעת.. פסטה נראה לי אייקון אהוב: השילוב של
יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): שני מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): כולם... איכסה פורום אהוב בתפוז: סקרים ושאלונים =] השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: לאדעת לא מכירה הרבה.. שם האב: שם האם: שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): יש המון.. קנו ליומולדת כלב ורוד ענק, ויש לי עכביש זוהר מהסופרלנד, ובובה של פלנקטון מאמריקה וכלב ים מאמריקה, וכלב חום כזה נורא פרוטותי ונעים שקנו לי ליומולדת.. קיצר יש מלא הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: חח לא זוכרת כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : אבל בהתחלה אמרתם שזה כולל חדרי שירותים ואז אמרתם שזה לא כולל.. אני פשוט אספור לכם כמו בכל מקום נורמלי.. חדרי שינה + סלון: איזה 5 או 6 לאדעת חח צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? צ'יפס של מקדונלדס האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? היא בסדר... ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה! 2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות

Die Alive. ../images/Emo219.gif

שם:לוטנ~. גיל:12.5. חיה אהובה:חתול. התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה:יין ויאנג. צבע אהוב:שחור,אדום,סגול. יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: ממתק אהוב:יש מלא. -.- מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית:לראות טלוויזיה? -.- חג אהוב:כל חג שיש בו חופש. קוויז אהוב: ג'אנק פוד אהוב: האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא:נודלס נחשב? D: תאריך לידה:26.4. מזל:שור. פליפה או קמילה?: מאכל ישראלי אהוב: מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: אייקון אהוב:ארגז,שפמ,מוזרשפם,O.O,ויש כל מיני. יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה):כל יום בערך. מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק):כולם. פורום אהוב בתפוז:מיי כמ,אופנה אלטרנטיבית. השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך:טוקיו הוטל. P: שם האב: שם האם: שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך:Oם. בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)?חטיף. האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? לא. Oם ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה! 2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות

../images/Emo15.gifתגידי תלך וזה לא נורא.

שם: שיייי גיל: 16 חיה אהובה: חתול, כלב, ג'ירפה. התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: לא זוכרת
צבע אהוב: כחול, אדום, שחור. יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: לא יודעת, מילקי או משו. ממתק אהוב: שוקולדDD: מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: לנגן, לשיר, מחשב, אולי לרקוד כזה לפווול ווליוםDD: חג אהוב: חנוכה, פסח קוויז אהוב: מה זה? :O ג'אנק פוד אהוב: לא יודעת האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: כן תאריך לידה: 9.12.91 מזל: קשת פליפה או קמילה?: XDDDDDDDDDD מאכל ישראלי אהוב: לא יודעת מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: לא יודעת אייקון אהוב:
D: יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): כולם חות משישבת מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): לא זוכרת איך קוראים לו. המורה לאזרחות. פורום אהוב בתפוז: סקו"ש
. השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: לא יודעת שם האב: צביקה שם האם: סילבי שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: חיים בן דוד בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): ס.ס הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: אין כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) :XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? גם וגם האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? מאוד ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה! 2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות

Superboi

New member
עונה משעמום../images/Emo59.gif

שם: עדן גיל: 17 חיה אהובה: אין התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: אממ מזה היה, קאובוי? :p צבע אהוב: כחול יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: בעיקרון כל מעדן ממתק אהוב: שוקולד מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: כל מיני חג אהוב: פורים
קוויז אהוב: ○J○ ג'אנק פוד אהוב: הכללל האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: כן תאריך לידה: 3.1 מזל: גדי פליפה או קמילה?: פליפה אם כבר מאכל ישראלי אהוב: נו אל תשאלו אותי על אוכל מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: -- אייקון אהוב:
יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): ראשון
מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): עוד אין, בקושי למדנו פורום אהוב בתפוז: יש כמה השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: החלפת מפיות שם האב: לא אומר שם האם: --- שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: איימי לי בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): ○..○ הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: יש לי חוסם פרסומות כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : 6 צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? צ'יפס לא חטיף האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? כן ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה!

Beyond Perfect

New member
קוף ים.

שם: יולי גיל: 18+2 חיה אהובה: כלב התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: בל מהיפה והחיה צבע אהוב: ירוק וסגול יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: וואי פרילי ממתק אהוב: יש הרבה מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: ילדים. חג אהוב: פסח קוויז אהוב: הא? ג'אנק פוד אהוב: שניצל. האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: לא תאריך לידה: 8/11 מזל: עקרב פליפה או קמילה?: הא? מאכל ישראלי אהוב: שניצל עם חומוס ובמבה מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: הכל.. אייקון אהוב: אנערף.. :) יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): ראשון מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): אני לא שונאת מורים. אני חלק מהם. פורום אהוב בתפוז: זה השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: אנערף שם האב: אבא שם האם: אמא שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: סבתא חתולה בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): החמור מפו הדוב הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: =\ כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : 8 צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? חטיף האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? כן ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה! 2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות

Beyond Perfect

New member
חחח בדיחות כרמיאלים... חחח לא לנסות להבין :)

אבל יש משהו הגיוני בזה.. לא?

למעלה