Mrs Brightside
New member
../images/Emo220.gifאמן היום../images/Emo79.gif
אני לא אהיה כאן מחר כדי לפתוח,אז אני אפתח עכשיו
. גוון סטפני כוכבת הפופ האמריקאית יוצאת להקת No Doubt באלבום סולו שני, כולל שיר הנושא Sweet Escape" "The שבו היא מארחת את אייקון, והבלדה היפהפיה "4 In The Morning" היסטוריה סטפאני נולדה בפלורינטון, קליפורניה לאב ממוצא איטלקי ואם ממוצא אירי וגדלה בעיר אנהיים. בזמן לימודיה בתיכון, הקימה ביחד עם אחיה אריק וחבריה טום דומנט, אדריאן יונג, ג'ון ספנס וטוני קאנאל (עימו אף ניהלה מערכת יחסים שארכה בין השנים 1989 ו-1997) את להקת "נו דאוט". מערכת היחסים בין סטפאני וקאנאל היוותה גורם משפיע על חיי הלהקה - מערכת היחסים הייתה כה מורכבת עד שהלהקה כמעט התפרקה כמה פעמים במשך השנים. קריירת סולו
גוון סטאפני בהופעה, נובמבר 2005.החל משנת 2003 החלה סטפאני לעבוד בחברת האופנה "LAMB" בתור מעצבת אופנה והחלה בקריירת סולו. אלבומה האחרון עם "נו דאוט" היה אלבום אוסף: "The Singles "1992-2003 ובתוכו גם השיר החדש "It's My Life" שהיה ללהיט בארצות הברית. בשנת 2004 הוציאה סטפאני את אלבום הסולו הראשון שלה "Love. Angel. Music. Baby." באלבום נכלל גם השיר "Rich Girl" הלקוח מתוך המחזמר "לו הייתי רוטשילד". האלבום נחשב להצלחה ומכר 310,000 עותקים בשבוע הראשון. האלבום דורג במקום החמישי בארצות הברית, במקום השלישי בקנדה ובמקום הראשון באוסטרליה. השיר "Cool" נכתב על חברה לשעבר טוני קאנאל. בשנת 2004 השתתפה גם בסרט "הטייס". בשנת 2005 זכתה סטאפני בפרס הגראמי בקטגוריית שיר הראפ של השנה. בשנת 2006, ילדה סטפאני את בנה קינגסטון. בדצמבר של אותה השנה הוציאה סטאפני את אלבום הסולו השני: "The Sweet Escape". האלבום הגיע למקום השלישי במצעדים בארצות הברית ולמקום הרביעי בקנדה. מתוך האלבום יצאו שלושה סינגלים ("Wind It Up" "The Sweet Escape" ו- "4 In The Morning") ולשלושתם יצא קליפ. השיר "Wind It Up" הגיע למקום הראשון במצעדים של ניו זילנד. בטקס הגראמי היא תהיה מועמדת בחמש קטגוריות: אלבום השנה, ההופעה הטובה, אלבום הפופ הווקלי של השנה, האלבום הנמכר ביותר של השנה ושיר הראפ של השנה. קישורים האתר הרשמי
ואתם,נמנים עם חסידיה של גוון או מאלו שהיו מעדיפים אותה בנו דאוט ולא סולו?
אני לא אהיה כאן מחר כדי לפתוח,אז אני אפתח עכשיו