אממ אוקי

ריקוושש

New member
אלללה גמאני :p

שם: ריקי גיל: 15 וחצי עיר: ערד ( חור קטנטן לייד ים המלח) שיר אהוב של עברי לידר: יוואו זה באמת קשה . . יש שתיים |: קשה לי להחליט !! " על קו המים" , " יום שמש יפה " מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 342950556 תמונה . . ==> (זו עם הלבן )

מעיייין

New member
../images/Emo13.gif שנה טובה

שם: מעיין גיל: 15 וקצת עיר: ירושלים
שיר אהוב של עברי לידר: ואולי/ מלטף ומשקר/ בתי קפה מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: אין ותמונה שלכם...חייבבבבבבב אני פה הלא פוטוגנית אז שימו תמונה!!! אין לי על המחשב הזה

עונההה

שם: תקווה גיל:17 והרבה.. [עוד מעט 18]
עיר: רמלה שיר אהוב של עברי: ביום שמש יפה. מסנג'ר: אין אייסיקיו: 325425846

sharwan

New member
עכשיו טורי (ספלינג) ../images/Emo122.gif

סתם. עבדתי עלייכם. אנלא טורי ספלינג... (נכון אתם בשוק?!) שם: שרון
עיר: שיר אהוב של עברי לידר: וואי.. קשה
זה תלוי בתקופה האמת... לאיזה שיר אני מתחברת בהתאם למה שעובר עליי. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: לאייסי אנלא מתחברת אז אין טעם להביא אותו
תמונה------------->>>
אתם חעעעמודים אתם

N i T Z a N 4

New member
../images/Emo3.gif

שם: ניצן גיל: 13 וקצת.. עיר: מושב.. חח קרוב לאשקלון.. שיר אהוב של עברי לידר: אממ שאלה קשה.. יש מלא!! כמה כוכב, ביום שמש יפה..... מסנג'ר: -
- איסיקיו: 292351302 תמונה אממ.. לא כדאי לכם חח..

TALOSH111

New member
כנסו כפרות כנסו!!!

אוקי שמעו ... שרית חדד לא מגיעה לקרסוליים של עברי ברור ?!!? שרית חדד הכי טובה!! אז יאללה שתקו ושבו בשקט כפרות

מעיייין

New member
../images/Emo6.gif

"שרית חדד לא מגיעה לקרסוליים של עברי ברור?!!? " זה רק אני?... או ש....... סליחה, הייתי חייבת.

B a 7 a K

New member
הו, יורש העצר. ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

זה כ"כ מרגש לדעת שיש מי שממשיך בדרכך.
גיאו'ש, אתה ילד מוצלח!

B a 7 a K

New member
מותק,

קודם תלמדי להשתמש נכון בביטויים עבריים נפוצים.
או שאת ממש נעל, או שאיזה אפקט פרוידאני גרם לך להודות בכך ש"שרית חדד לא מגיעה לקרסוליים של עברי". היות ואני מנחש, ניחוש פרוע, שאין לך שמץ של מושג מה הוא אפקט פרוידאני בפרט, ומי הוא פרויד בכלל, אני אלך על האפשרות הראשונה. עכשיו תקראי את זה שוב, ו ל א ט.

למעלה