אלבומי קיץ

Dana Mi

New member
../images/Emo220.gifאלבומי קיץ../images/Emo220.gif

נו, זה היה חייב לבוא מתישהו. אמנם אני לא בבית, אז אין לי את כל תפארת הדיסקים שלי להסתכל עליה, אבל אני אנסה לזכור את אלבומי הקיץ האולטימטיביים שיש לי. 1. Aaron Carter - Another Earthquake אלבום שהוקלט כולו על טהרת הקיץ. כל ישר, כולל הבלדות, הם פשוט המנוני קיץ. אני יודעת שהביקורות על ארון קרטר לא בשמיים, אבל זה באמת האלבום הכי טוב שלו, ואחד אלבומי הקיץ הגדולים. השיר הכי קיצי: Summertime - קולאבורציה שהוא עשה עם באהא-מן (כן, הוא הקליט שיר עם באהא-מן ואפילו שחרר את זה כסינגל). שיר מעולה!!!! שיר מומלץ: To All The Girls. 2. S Club - Sunshine. שקט, זה היה חייב לבוא. שם האלבום לא סתם מעיד על התוכן שלו. אס קלאב ראו את ההצלחה המסחררת של Don't Stop Moving והחליטו למתוח את זה קצת. אלבום נהדר לנסיעה ארוכה באוטו וגם פסקול לא רע לים. השיר הכי קייצי: It's Alright. רק לשים ולקפוץ. שיר מומלץ: You. ואין לי בעיה להיות הילחידה בעולם שאוהבת את השיר הזה. 3.McFly - Room On The Third Floor. הסגנון הישן והאהוב של מקפליי. שילוב של פופ-רוק יחד עם ביטלס וביץ' בויז. השירים הקצביים מתיאמים ליום בחוף, השירים האיטיים מתאימים ללילה בחוף וכולם עושים לי נוסטלגיה של קיץ. היו זמנים. השיר הכי קיצי: 5 Colours in Her Hair - רק בשביל הנוסטלגיה. שיר מומלץ: She Left Me. יכול מאוד להיות שזה השיר הכי טוב שהם כתבו אי פעם. כרגע קשה לי להיזכר בעוד אלבומים, אבל כשיהיו לי אני אוסיף. נו..... מה אלבומי הקיץ שלכם?

ofirshai

New member
שלי (הכל כדי לברוח מהבגרויות ../images/Emo3.gif)

M.I.A.- Kala להיט/י קיץ מובהק/ים: Bird Flu, Boyz All Saints- Studio 1 להיט/י קיץ מובהק/ים: Chick Fit The Cardigans- First Band On The Moon להיט/י קיץ מובהק/ים: Lovefool, Loser Estelle- Shine להיט/י קיץ מובהק/ים: American Boy Girls Aloud- Tangled Up להיט/י קיץ מובהק/ים: Close To Love Kylie Minouge- Fever להיט/י קיץ מובהק/ים: Can't Get You Out Of My Head Madonna- Hard Candy להיט/י קיץ מובהק/ים: Spanish Lesson, Beat Goes On Maroon 5- It Won't Be Soon Before Long להיט/י קיץ מובהק/ים: Wake Up Call, If I'll Never See You're Face Again Nelly Furtado- Loose להיט/י קיץ מובהק/ים: Maneater, Do It No Doubt- Rock Steady להיט/י קיץ מובהק/ים: Hey Baby, Making Out Sheryl Crow- Detours להיט/י קיץ מובהק/ים: Love is Free, Motivation Sugababes- Three להיט/י קיץ מובהק/ים: Hole In The Head, In The Middle, Nasty Ghetto The Ting Tings- We Started Nothing להיט/י קיץ מובהק/ים: That's Not My Name תאמת שיש לי יותר שירים של קיץ מאשר אלבומים שלמים...

למעלה