../images/Emo220.gif אלבום השבוע
פינה שהזנחתי קצת בזמן האחרון ובאמת הגיע הזמן לחזור אליה. לחדשים שהגיעו, מדובר בשירשור שבו כל אחד משתף את כולם באלבומים שרצו במערכת, אלבומים שהתמכרתם אליהם וגם אלבומים שלא שמעתם שנים ופתאום חזרתם אליהם, עדיף גם איזה פירוט קצרצר על האלבום עצמו. אצלי השבוע מדובר בעיקר בשני אלבומים:
Sweet Smoke - Just a Poke אם הגרייטפול דד בהופעות חיות עושים לכם את זה אז יש מצב טוב שעשן מתוק זה בדיוק מה שאתם צריכים, רוק פסיכודלי, אווירתי וג'אזי לעיתים (והנשפן שלהם רק מתבל את העסק עוד יותר). האלבום עצמו מורכב בסך הכל משתי רצועות ארוכות, וכששומעים אותם אני מרגיש כמו בתוך חלום, אולי זו הסיבה שזה הפך להיות אחד מאלבומי הנהיגה שלי בזמן האחרון. היום אפשר למצוא את האלבום הזה ביחד עם האלבום השני של הלהקה, Darkness To Light, בדיסק אחד.
גרי אקשרטיין - גרי אקשטיין נראה לי שמדובר באחד מאומני הרוק הפחות מוכרים בארץ יחסית לשנים שהוא יוצר וכמות האלבומים שהוא הוציא, וממש לא בצדק. חזרתי אל הדיסק הזה אחרי תקופה ארוכה שלא שמעתי אותו אחרי שירשור סולואי הגיטרה כאן בפורום ולמרות שמדובר בגיטריסט והוא דופק פה ושם סולואים שבהחלט שווה לשמוע גיליתי מחדש אלבום שהוא פחות או יותר מאוזן, פה ושם גם הוספה של כלי מיתר, אחד השירים אפילו נשמע בהתחלה כמו מחווה להנדריקס (אבל זה כנראה רק הדימיון הפרוע שלי). אלבום מעולה, יותר טוב מאלה שבאים אחריו לדעתי. גם הוא מגיע בימינו עם האלבום השני של אקשטיין, לי זה עלה 40 ש"ח לשני הדיסקים ביחד, בהחלט עיסקה משתלמת. אז מה אלבומי השבוע שלכם? נ.ב. מה דעתכם? כדאי לעשות איזה שירשור סיכום שנתי של מוזיקת הרוק? ואם כן? יש מישהו שמתנדב?
פינה שהזנחתי קצת בזמן האחרון ובאמת הגיע הזמן לחזור אליה. לחדשים שהגיעו, מדובר בשירשור שבו כל אחד משתף את כולם באלבומים שרצו במערכת, אלבומים שהתמכרתם אליהם וגם אלבומים שלא שמעתם שנים ופתאום חזרתם אליהם, עדיף גם איזה פירוט קצרצר על האלבום עצמו. אצלי השבוע מדובר בעיקר בשני אלבומים: