../images/Emo220.gif אלבום השבוע
אז מה עבר עליי השבוע? בעיקר דוחות מעבדה, עבודות ופרזנטציה אחת (מסתבר שעטיפה של פינק פלויד שמצליחה להסתנן לתוך המצגת מוסיפה כמה נקודות לציון, היה שווה). וגם פה ושם שומע מוזיקה, בדרך הלוך וחזור מהאוניברסיטה, כשאני עובד על הדוחות וגם לשמור על השפיות. אז למרות ששבוע שעבר לא התקיימה הפינה זה לא אומר שהיא גם תיפסק (אלא פשוט שאין לי זמן בשיט) ואם בא לכם גם אתם מוזמנים לפתוח את הפינה בסופ"ש, בכיף אני אומר.
ועכשיו לחלק החושב, האלבומים:
Matching Mole - S/T האלבום הראשון של החצי פרוייקט, חצי המשך לסופט מאשין (מאצינג מול זה שיבוש בצרפתית לשם סופט מאשין) ואחד האלבומים הטובים שחבל הקנטרברי הוציא מאזורו. אז מה יש לנו כאן? שיר אהבה כמו שרק רוברט וויאט יכול לשיר, כמה קטעים אינסטרומנטלים ואווירה ג'אזית כללית וגם השיגעון נכנס בכיף. מה שבטוח, היה שם שמח.
Porcupine Tree - Stupid Dream ההוצאה החדשה לאלבום של פורקיופיין שתכלס גם פירסם אותם, כן היו כמה וכמה אלבומים לפניו אבל עד אותו אלבום הם לא היו הכי מוכרים (וחבל כי האלבומים הישנים שלהם באמת נהדרים), מקום נפלא להתחיל בו את המסע למי שלא מכיר את הלהקה וגם הותיקים יאהבו במקרה והם לא מכירים. למרות שהביצוע של Even Less המופיע כאן הוא המקורי הגירסה המורחבת שהופיעה ב Recordings הרבה יותר מרשימה וחבל שלא הוכללה במלואה כבר אז. אז מה אלבומי השבוע שלכם?
אז מה עבר עליי השבוע? בעיקר דוחות מעבדה, עבודות ופרזנטציה אחת (מסתבר שעטיפה של פינק פלויד שמצליחה להסתנן לתוך המצגת מוסיפה כמה נקודות לציון, היה שווה). וגם פה ושם שומע מוזיקה, בדרך הלוך וחזור מהאוניברסיטה, כשאני עובד על הדוחות וגם לשמור על השפיות. אז למרות ששבוע שעבר לא התקיימה הפינה זה לא אומר שהיא גם תיפסק (אלא פשוט שאין לי זמן בשיט) ואם בא לכם גם אתם מוזמנים לפתוח את הפינה בסופ"ש, בכיף אני אומר.