אז מה?

../images/Emo220.gifאז מה?

אתם באים לפה הרבה? כי לי לא ניראה.. או שאולי כן אבל לא כותבים.. אז ככה.. אממ עוד חודש וקצת בא לו פורים... אכן כן.. XDDDD ואני בעד מפגש(אולי) אבל אני עוד יותר בעד למצוא תחפושת.. אז מרתון תחפושות..+ שאלון[= שם: גיל: תאריך לידה: יום אהוב: חלום: תחפושת(שהתחפשת בעבר או מתחפש השנה): באלך מפגש פורום בפורים? תמונה שלך(והפעם אין ת'אפשרות הזאת ללא לשים..זה או לשים או לשים): 3>דורע שעדין מחפשת רעיון לתחפושת!!

../images/Emo9.gif../images/Emo184.gif

שם:דר,דרידר
גיל:14 במפגש פורים(+-) תאריך לידה: 31.3יום אהוב:היומולדת שלי!,מן הסתם
חלום:יש יותר מדי
תחפושת(שהתחפשת בעבר או מתחפש השנה):פעם התחפשתי לשוקולד
!,השנה אני כנראה לא אתפחש
,כי אני כבר גדולה
,סתם לא נו];,כי אין לי למה להתחפש^^. באלך מפגש פורום בפורים?:לא
,בפסח
,כי גם אני רוצה לראות את RBL{רענן ברי ולורל:]} תמונה שלך:יש לי תמונה עם קצב!הנשיא האנס!
,ועם עוזי כהן("אתה חמוד אתה!"),הוא אמר לי שאני חמודה
! עכשיו רציני תמונה שלי
שוויץ-חופש גדול 2006
"זה רקאני והפרארי שלי[NOT!-בעצם זה של מישהו שמאוד קרוב למשפוחה.]

Frankielover7

New member
להלהלה.

שם:נו יש הרבה. אבל בעיקרון דניאלללללל D: גיל:15 תאריך לידה:10\1 יום אהוב:לאדעת ><' חלום:חלום? נו אתם יודעים >: פראנקפראנקפראנק תחפושת(שהתחפשת בעבר או מתחפש השנה):אני מתחפשת לפראנק XDDDDDDD לול. נו מנסה XD באלך מפגש פורום בפורים?SURE! אבל רק אם תבואו לפה D: תמונה שלך(והפעם אין ת'אפשרות הזאת ללא לשים..זה או לשים או לשים):אני אוסיף מחר! נשבעת XD או עוד יומיים שלוש. אבל אני אשים XD

מממ

שם: רענן גיל: 15 תאריך לידה: 11.9 יום אהוב: ממ..שלישי חלום: לזיין את אחותך תחפושת(שהתחפשת בעבר או מתחפש השנה): אני לא מתחפש זה לא מגניב.. יש ילדה מוזרה אחת שמתחפשת לבת הים הקטנה.. באלך מפגש פורום בפורים? יאללה רק תגידו תאריךך..=] אין לי תמונהה

תחפושת זה בהחלט מגניב.. הכוונה היא

שאין לי למה להתחפשששש שנה שעברה התחפשתי לסנטה קלאוס=]

../images/Emo220.gifשללה[=

מוחעחע שם:דורין/דורע גיל:14 תאריך לידה:1.1.93[= יום אהוב:ללא כל ספק שלישי או שישי או שבתXDDויש אפילו סיבות..שלישי כי יש תנוע"ל שישי כי אפשר לצאת בלי הגבלה[=ושבת כי אפשר לקום מאוחר וגם ת'נועל חלום:שיגמר כבר החלום שלי בהמשכים(מישהו פותר חלומות?)XD לא סתם טוב נו גם..לסיים בצפר[=(בלי נכשלים!) תחפושת(שהתחפשת בעבר או מתחפש השנה):וואק בעיה..אבל עם הולכים כמה שנים אחורה אז לאממ מיני מאוס באלך מפגש פורום בפורים?חח ברור! תמונה שלך(והפעם אין ת'אפשרות הזאת ללא לשים..זה או לשים או לשים):שללה שללה שללה שלה לה לה לה[= מוחע[=

zohar d

New member
ניייחס ניייחס

שם: זוהר/זואי גיל: 13 תאריך לידה: 20.12.93 יום אהוב: נמנמ..שישבת חלום: לצלול עם כרישים תחפושת(שהתחפשת בעבר או מתחפש השנה): שנה שעברה לא התחפשתי כי ריסקתי את המרפק והייתי עם גבס וכולם היו מפגרים וחשבו שהתחפשתי לפצועה. הם טיפשים, הם נגו לי בגבס וזה כאב אחושרמוטה! באלך מפגש פורום בפורים? נמנמ סבבה. אין תמונה.

scary miss Mary

New member
להתחפש זה לא לא מגניב!

שם: זה שכתוב בתעודת זהות?! נופר.. אבל לא הרבה קוראים לי ככה גיל: עוד מעט 15 אבל בנתיים 14 אני מניחה.. תאריך לידה: 5.5.92 יום אהוב: יום שאני רואה/מדברת עם דניאלי! חלום: הגשמתי היום אחד! יצרתי את המיני מיני עיפרון חודים הראשון!!! תחפושת(שהתחפשת בעבר או מתחפש השנה): אאא שנה שעברה התחפשתנו אני וחברותיי לחבורה של פו הדוב (הזכויות על הרעיון שמורות לי בלבד!) ואני הייתי טיגר! ואנחנו עשינו את התחפושת ושלי יצאה ממש ממש יפה באלך מפגש פורום בפורים? אממ אני מניחה.. למרות שלא בטוח שאני אוכל לבוא.. יש מלא דברים לעשות בפורים! תמונה שלך(והפעם אין ת'אפשרות הזאת ללא לשים..זה או לשים או לשים): אני אשים תמונה שילד עקום צילם שלי ושל חברותיי בפורים שעבר

שירב XD

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo143.gif XDD כן.

'אני לא מתחפש, זה לא מגניב' 'תחפושות זה בהחלט מגניב... הכוונה היא שאין לי למה להתחפשששש' 'להתחפש זה מגניב!!!!!פאנקרוקקק' רענן, מה לקחת? DD:

למעלה