אז מה שמעת היום? Gentle Giant - Octopus
B B a z a New member 28/7/07 #4 שום דבר חדש קצת אופת'... די איבדתי את הרצון לגלות מוזיקה חדשה, מאז שגיליתי את הפרוג לפני קצת פחות מ-3 שנים קניתי מעל 100 דיסקים מקוריים והורדתי הרבה אחרים, אבל אני לא יודע אם אני אוסיף עוד לרשימה בזמן הקרוב או הפחות קרוב... איבדתי את החשק.
שום דבר חדש קצת אופת'... די איבדתי את הרצון לגלות מוזיקה חדשה, מאז שגיליתי את הפרוג לפני קצת פחות מ-3 שנים קניתי מעל 100 דיסקים מקוריים והורדתי הרבה אחרים, אבל אני לא יודע אם אני אוסיף עוד לרשימה בזמן הקרוב או הפחות קרוב... איבדתי את החשק.
P pinnacle New member 28/7/07 #5 ELOY - Ocean אחד מאלבומי השיא של הלהקה הגרמנית מ-1977 שילוב של ספייס רוק מעולה עם פרוג סימפוני אמנם להקת פרוג גרמנית משנות ה-70, אך מבחינה סגנונית הם רחוקים מאוד מלהיות קראוט (וזה מצויין).
ELOY - Ocean אחד מאלבומי השיא של הלהקה הגרמנית מ-1977 שילוב של ספייס רוק מעולה עם פרוג סימפוני אמנם להקת פרוג גרמנית משנות ה-70, אך מבחינה סגנונית הם רחוקים מאוד מלהיות קראוט (וזה מצויין).
T TheDudeall New member 30/7/07 #8 Deep purple- machine head לא פעם ראשונה שאני שומע אותו אבל פעם ראשונה שאני ממש אוהב אותו, תמיד העדפתי יותר את In rock.
Deep purple- machine head לא פעם ראשונה שאני שומע אותו אבל פעם ראשונה שאני ממש אוהב אותו, תמיד העדפתי יותר את In rock.