תודה

עברי...../images/Emo25.gif

דבר ראשון: אני מדברת בשם כולם שאני אומרת שאנחנו מתרגשים מהמעמד.. ואל תקח את כל הדיונים שהולכים פה ברצינות- לטובה ולרעה..זה הכל מאהבה!!
דבר שני: מחכה בקוצר רוח להופעה בתיאטרון.. האם יש אפשרות שתשיר את ג'קט? אני מצטערת אני פשוט מכורה לשיר הזה... מודה!!
זהו... * מודה על הביקור שעשה לי את השבוע ומחכה לבאים*
זהר

Ez sLeeP

New member
אני חושב שפשוט נרכיב לנו פלייליסט,

ונקווה לטוב. ובמקרה הגרוע ביותר - נלך בשיטה של צביקו'ש :)

מצידי שישיר

איך את מסובבת אותי חלום מתוק שרית הספרית או כל שיר נחות אחר שיש רק בבקשההההההההה*יורדת על הברכיים* את כמה שאני אוהבבבבב עם הקדשה!

אוהו איזה כבוד

סופסוף אנשים מתחילים לראות את האור.. אבל השיטה הראשונית שלי היתה בקשר לאלף בנות דתיות,אבל אני לא ממש מאמין שהוא ישיר את זה אז לא נראה לי שאני אפילו אבקש,בטח לא כשכולם מבקשים שיר אחר

Principesa Reut

New member
עברי ../images/Emo9.gif

ווואווו ברוך הבא לפורום
ממש מתרגשת שהצטרפת
ויהיה נחמד עם תקדיש לנו שיר
(או לפחות כמו בהופעה בקמלוט תכוון עלינו את הספוטים... חחח זה היה נחמד
) מחכה בקוצר רוח להופעה בתיאטרון
אתה מדהים
רעות

Drorrrrrr

New member
היי עברי :)

מה שלומך? הממ אתה תוכל לפרסם אולי את האקורדים ל"חורף" ול"כשהכל יעבור"? אני מחפש אותם בנרות וברוב האתרים אין
תודה דרור

s h i r a 2

New member
זה חד פעמי ממי

רק כי אני אוהבת אותך כ"כ... אבל שלא תתרגלי לרעיון אה?!

עברי....

כתבתי לך פחות או יותר כתגובה להודעה של גל (יש עברי בכותרת אבל הלחץ הפורומי משפיע עליי להגיב גם פה...) אז אתה מוזמן לקרוא את זה... ולגבי אנשים, אני חושבת שבאמת כדאי שתאמר לנגנ(ים) שלך שמאוווווד כדאי להם לבוא
סתם אני מתבדחת.... זה מה שעושים יותר מידי חיידקים ביום פחות מידי מתאים....אוחחח ניראה לי שיש לי חום....בעע... מגניב מצידך מאוד להיכנס לפה...אני חופית, אולי אתה זוכר (חה חה) אני עושה ריקוד סיום עם הרעיון של ביום שמש יפה, ועם המוסיקה שלו (טוב אולי לא עם המוסיקה נראה מה יהיה)... עכשיו כשאתה פה אני רוצה להגיד לך שחסידות, זה אחד הדברים הכי חשובים שיש....

המשך לאושר העצום..

כן, ועכשיו באמת להודעה. אז אני עדיין מאוד בהלם אבל עוד יותר מאושרת מזה שאתה באמת חלק בפורום שלנו. אז דבר ראשון, אם אתה קורא את זה אז תודה ודבר שני. בהופעה בתיאטרון אתה מתכוון במקרה לשיר את "צוכה בוחקת"? אם כן, זה יהיה בסדר אם תקדיש אותו לאורעד
אבל אם לא, יותר נכון בטוח שלא, אז תשיר אותו? ואם גם את זה לא :( אז לא נורא, ושתהנה בפורום וברוך הבא ונשיקות! אז ביי ושנה טובה לך ולכל חברי הפורום...

למעלה