תודה

ivri1

New member
../images/Emo22.gifתודה

תודה לאיש יקר [אחלה שם מאיפה?] על החיוביות תשאלו מה שבא לכם גם לפני מועדון התאטרון לילה טוב עברי

מרילנצח

New member
זה רק כי איש יקר באמת יקר ../images/Emo187.gif

והדסי הוכחות??? אולי בבית משפט!! ועברי אני חייבת לציין שסבבי שאתה פעיל במשמרת לילה

oooooOFIR

New member
עברי יקר

אתה מתכנן משהו מיוחד להופעה? איך מתקדם התקליט החדש?

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני נועה.. (כן כן אלה עם השלט שהיו אמורים להראות לך אותו בבית שמואל.. אבל ההופעה בוטלה..
) האממ.. היי:p מקווה שיצא לפועל מפגש איתך.. שתהנה פה והאמ שיהיו לך חיים מקסימים

ברוך הבא עברי

חברים יקרים שלי יש אישור רשמי שזהו עברי שלנו ומהיום הוא צבוע אצלנו באדום ככה שכולנו נזהה אותו מרחוק
אני באמת מתרגש (ותסלח לי עברי שפקפקתי בהתחלה) אתה מוזמן להמשיך לכתוב כאן אנחנו נקבל אותך לחיקינו בחיבוק גדול ובזרועות פתוחות
חברים אמרו שלום יפה לעברי ואל תכנסו להיסטריה מיותרת

ברוך הבאאא עברי!!!!

וואו אני בשוק..באמת בשוק.ואני גם מתנצל על היחס הלא הוגן בהתחלה..אבל זה היה מחויב המציאות.זה מדהים,מוזר,מגניב..אסור לנו לכתוב הודעות לא ברמה..חחח..איזה יופי!

היי..אז מותר לי להתרגש

המוזיקאי שאני הכי מעריך אמר שהוא נהנה לקרוא את שירי היפים..חח איזה כיפייי

סנטה

New member
עברי ברוך הבא - איזה כבוד ../images/Emo13.gif

אני מתרגש . תודה תודה תודה שנכנסת , איזה יופי .

עברי יקר שלי....

אמממממ יש לי מלא דברים להגיד לך. אז ברור שדבר ראשון ברוך הבא דבר שני-אני מצטערת שלא האמנו לך עד ממש עכשיו דבר שלישי-אני כל כך מעריכה אותך. את כל שאר ההתחנפויות וכל שאר הסיפורים תקבל במסר שאני אשמח אם תגיב אליו. אני רק אומרת- תודה אלוהים כבוד! מרגששששששששששש!!!!!

מיטקין

New member
../images/Emo12.gif אצתי רצתי לפה לברך...

חחח טוב אני מתרגש.... בקיצור עברי ברוךךך הבא.. לקהילה הכי מדהימה ברשת.. תהנה.... טים

tamar010

New member
ברך הבא!

וואוו..... ממש מרגש לדעת שאתה כאן..קורא אותנו.. אני ממש מעריכה אותך ומאוווווד אוהבת את המוזיקה שאתה עושה.. תודה רבה..על הכל! נועה....מה עם איזה פק"ל הצטרפות? (הרבה זמן לא היה) חיחיחיחי...

Ez sLeeP

New member
עברי, זאת אמא.

(טוב, זה שעשע אותי לרגע, ואתם לא ממש אמורים להבין את הבדיחה). אתה מקסים, וזהו. מקווה שתהנה כאן, תרגיש את החום, החיבה, והאהבה שמופנית אליך, ותתעלם מרגעי שגעון שמתפרצים להם מפה לשם. שלך, נדבו'ש.

Rain Star

New member
עברי...

וואי, לא ממש צפוי שתופיע פה פתאום...יפה יפה אז כמה דברים ששאלתי עליהם באירוח בפורום ואני שם לב שלקחת לתשומת ליבך, במידה מסויימת: - 1. הנה, אתה פה בפורום 2. מחיר סביר מאוד(!!!) להופעה בתיאטרון 3. שינויים בפלייליסט 4. ועד מספר דברים שלא עולים לי בראש כרגע.. בכל אופן כל הכבוד לך, ושאלה...ההופעה בתיאטרון - יש סיכוי שתעשה אותה ארוכה יותר ושתכלול הרבה הרבה שירים שהרבה זמן לא ניגנת? (כמו ההופעת סיום שהייתה לברי -4 שעות הופעה)..ואם לא אז יש לי כמה בקשות, אם זה לא חצוף מדי מצידי... יותר מדי הרבה כשהקיץ יבוא כבשים כמה כוכב זה טוב (אני נסחף אבל חפיף) אם יהיה לך מזל אלף בנות ספרד טוב, אני אפסיק כי אני יכול למנות את כל השירים בסופו של דבר, אז אני אקצר את הבקשה שלי ל- תעשה בבקשה הופעה ארוכה, שתכלול כמה שיותר שירים תודה..

shani the one

New member
../images/Emo70.gifואאווווווו../images/Emo70.gif

אני לא יודעת מה להגידד..איזו התרגשות!! מקווה שתהנה כאן,תקרא הודעות שלנו מדי פעם... ונשמח (לפחות אני!) אם תקדיש לכולנו שיר בתיאטרון לנו לחברי הפורום המקסים הזה!(התחנפות קלה) שני

../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

הרבה הרבה הוווווואים מצטרפים להודעה! בכל אופן מצחיק כי תמיד תהינו מה נגיד לך במקרה ותצטרף והנה זה קורה אז ברוך הבא
יו, זה מוזר
אתה לא מגיב ממש להודעות אלא פותח שרשור חדש כל פעם צריך ללמד אותך להגיב- פשוט וקל--> "הוספת תגובה" וכיפאק היי! פליז תגיד לי שיש מצב ל'כמה שאני אוהב' במועדון התיאטרון בסוף החודש? פליז פליז פליזזזזז

למעלה