וואו אני בשוק..באמת בשוק.ואני גם מתנצל על היחס הלא הוגן בהתחלה..אבל זה היה מחויב המציאות.זה מדהים,מוזר,מגניב..אסור לנו לכתוב הודעות לא ברמה..חחח..איזה יופי!
אמממממ יש לי מלא דברים להגיד לך. אז ברור שדבר ראשון ברוך הבא דבר שני-אני מצטערת שלא האמנו לך עד ממש עכשיו דבר שלישי-אני כל כך מעריכה אותך. את כל שאר ההתחנפויות וכל שאר הסיפורים תקבל במסר שאני אשמח אם תגיב אליו. אני רק אומרת- תודה אלוהיםכבוד!מרגששששששששששש!!!!!
וואוו..... ממש מרגש לדעת שאתה כאן..קורא אותנו.. אני ממש מעריכה אותך ומאוווווד אוהבת את המוזיקה שאתה עושה.. תודה רבה..על הכל! נועה....מה עם איזה פק"ל הצטרפות? (הרבה זמן לא היה) חיחיחיחי...
(טוב, זה שעשע אותי לרגע, ואתם לא ממש אמורים להבין את הבדיחה). אתה מקסים, וזהו. מקווה שתהנה כאן, תרגיש את החום, החיבה, והאהבה שמופנית אליך, ותתעלם מרגעי שגעון שמתפרצים להם מפה לשם. שלך, נדבו'ש.
וואי, לא ממש צפוי שתופיע פה פתאום...יפה יפה אז כמה דברים ששאלתי עליהם באירוח בפורום ואני שם לב שלקחת לתשומת ליבך, במידה מסויימת: - 1. הנה, אתה פה בפורום 2. מחיר סביר מאוד(!!!) להופעה בתיאטרון 3. שינויים בפלייליסט 4. ועד מספר דברים שלא עולים לי בראש כרגע.. בכל אופן כל הכבוד לך, ושאלה...ההופעה בתיאטרון - יש סיכוי שתעשה אותה ארוכה יותר ושתכלול הרבה הרבה שירים שהרבה זמן לא ניגנת? (כמו ההופעת סיום שהייתה לברי -4 שעות הופעה)..ואם לא אז יש לי כמה בקשות, אם זה לא חצוף מדי מצידי... יותר מדי הרבה כשהקיץ יבוא כבשים כמה כוכב זה טוב (אני נסחף אבל חפיף) אם יהיה לך מזל אלף בנות ספרד טוב, אני אפסיק כי אני יכול למנות את כל השירים בסופו של דבר, אז אני אקצר את הבקשה שלי ל- תעשה בבקשה הופעה ארוכה, שתכלול כמה שיותר שירים תודה..
אני לא יודעת מה להגידד..איזו התרגשות!! מקווה שתהנה כאן,תקרא הודעות שלנו מדי פעם... ונשמח (לפחות אני!) אם תקדיש לכולנו שיר בתיאטרון לנו לחברי הפורום המקסים הזה!(התחנפות קלה) שני
הרבה הרבה הוווווואים מצטרפים להודעה! בכל אופן מצחיק כי תמיד תהינו מה נגיד לך במקרה ותצטרף והנה זה קורה אז ברוך הבא
יו, זה מוזר
אתה לא מגיב ממש להודעות אלא פותח שרשור חדש כל פעם צריך ללמד אותך להגיב- פשוט וקל--> "הוספת תגובה" וכיפאק היי! פליז תגיד לי שיש מצב ל'כמה שאני אוהב' במועדון התיאטרון בסוף החודש? פליז פליז פליזזזזז