רנדי פשוט לראות ולהזיל ריר אירית .. במיוחד בשבילך השרשור הזה .. הכל עם משקפיים כמו שאת אוהבת
ס סילביא New member 3/10/02 #1 ../images/Emo22.gifרנדי פשוט לראות ולהזיל ריר אירית .. במיוחד בשבילך השרשור הזה .. הכל עם משקפיים כמו שאת אוהבת
../images/Emo22.gifרנדי פשוט לראות ולהזיל ריר אירית .. במיוחד בשבילך השרשור הזה .. הכל עם משקפיים כמו שאת אוהבת
ס סילביא New member 3/10/02 #6 הבנתי טוב אז אני הפסיק.. חבל יש לי איזה 115 רק עם משקפיים כל המעוניינת שתלך לאתאר מצויין כמה הוןדעות מתחתי אתר מדהים ( לא כמו רנדי )
הבנתי טוב אז אני הפסיק.. חבל יש לי איזה 115 רק עם משקפיים כל המעוניינת שתלך לאתאר מצויין כמה הוןדעות מתחתי אתר מדהים ( לא כמו רנדי )
ר רינת4 New member 3/10/02 #7 איך ידעתי שלא תבזבזי זמן ותלכי לאתר ישר איך שאני אשים אליו קישור? (התכוונת לאתר שאני הבאתי נכון?...?) הוא באמת חדש,ד"א,,,נכון?
איך ידעתי שלא תבזבזי זמן ותלכי לאתר ישר איך שאני אשים אליו קישור? (התכוונת לאתר שאני הבאתי נכון?...?) הוא באמת חדש,ד"א,,,נכון?
ס סילביא New member 3/10/02 #8 ברור!!!! למה לבזבז זמן יקר תמונות מדהימות וכן אתר חדש, הוא היה פעם ועכשיו חזר ....